Ποδηλατικοί Αγώνες Δρόμου

Οι ιδιοκτήτες της Cycling hellas διαθέτοντας χρόνια εμπειρίας σε αγώνες ποδηλάτου και ως αθλητές και ως διοργανωτές αθλητικών event, εργάζονται με μεράκι για να σας προσφέρουν ολοκληρωμένες διοργανώσεις.

Η Cycling Hellas έχει στο ενεργητικό της πολύ επιτυχημένες, καθιερωμένες και επαναλαμβανόμενες αθλητικές διοργανώσεις σε φημισμένες περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας.

Συνδιοργανώνει αλλά και υποστηρίζει ως χορηγός όλους τους ποδηλατικούς αγώνες του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου ΠΗΝΕΙΟΣ.

Αναγνωρίζοντας τις δυναμικές προσπάθειες της Cycling Hellas και του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου ΠΗΝΕΙΟΣ ,με τον οποίο συνεργάζεται στενά στις δράσεις της , αρωγοί, συνδιοργανωτές και υποστηρικτές στέκονται η Περιφέρεια Θεσσαλίας και Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Τοπικοί Δήμοι, Τοπικοί φορείς, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, εθελοντές, βοηθοί, ΜΜΕ, πολλοί χορηγοί.

Μέσα από τη συνεργασία με τους εμπλεκόμενους Τοπικούς Φορείς, Πολιτιστικούς Συλλόγους, εθελοντές, ΜΜΕ, χορηγούς στόχος είναι να πραγματοποιηθεί ένα event το οποίο προσφέρει στον συμμετέχοντα αθλητή αλλά και στους θεατές και συνοδούς μια αξέχαστη εμπειρία, αποτελεί μια εκδήλωση θεσμό για την τοπική κοινωνία αλλά παράλληλα συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και στην ανάδειξη πολιτιστικών, ιστορικών στοιχείων και τοπικών προϊόντων.

Ανάβαση Καλλιπεύκης (Όλυμπος)

Ανάβαση Καλλιπεύκης (Όλυμπος)

Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΗΝΕΙΟΣ, ο Δήμος Τεμπών, ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός  Σύλλογος Απανταχού Καλλιπευκιωτών  “Η Πατωμένη” και η Cyclinghellas.gr, συνδιοργανώνουν την Ανάβαση Καλλιπεύκης. O ποδηλατικός αγώνας 29km, διεξάγεται με αφετηρία  το Μακρυχώρι και τερματισμό στην Καλλιπεύκη Τεμπών.

Ανάβαση Ανατολής (Κίσσαβος)

Ανάβαση Ανατολής (Κίσσαβος)

Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΗΝΕΙΟΣ, ο Δήμος Αγιάς, ο Σύλλογος Ανατολιτών "Ιωάννης ο Πρόδρομος"  και η Cyclinghellas.gr, συνδιοργανώνουν την Ανάβαση Ανατολής. Ένας ποδηλατικός αγώνας 31km, που διεξάγεται με αφετηρία την Αγιά και τερματισμό το χωριό Ανατολή Αγιάς.

Ανάβαση Λιβαδίου (Όλυμπος)

Ανάβαση Λιβαδίου (Όλυμπος)

Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΗΝΕΙΟΣ, ο Δήμος Ελασσόνας, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Λιβαδιωτών και η Cyclinghellas.gr, συνδιοργανώνουν την Ανάβαση Λιβαδίου. Ένας ποδηλατικός αγώνας 35km, που διεξάγεται με αφετηρία την Ελασσόνα και τερματισμό το χωριό Λιβάδι.

Olympus Duathlon

Olympus Duathlon

Στις 21 Οκτώβρη  2018 η «Cycling Hellas»  ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ και ο Δήμος Ολύμπου- ενότητα Λεπτοκαρυάς συνδιοργανώνουν  τον  multisport αγώνα  με την επωνυμία « 1st Olympus Duathlon- Cycle & run with the Gods» Είναι αγώνας διάθλου ( ποδήλατο & ορεινό τρέξιμο), ξεκινά  υψομετρικά από το επίπεδο θαλάσσης και  τερματίζει σε υψηλό υψόμετρο πάνω στο Μυθικό  βουνό τον Όλυμπο.

 
 

Ομοσπονδίες

Sponsors

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας.
Κάνοντας κλικ στο "Δέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα cyclinghellas.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.