Ποδηλατικοί Αγώνες Δρόμου

Οι ιδιοκτήτες της Cycling hellas διαθέτοντας χρόνια εμπειρίας σε αγώνες ποδηλάτου & τρεξίματος και ως αθλητές και ως διοργανωτές αθλητικών event, εργάζονται με μεράκι για να σας προσφέρουν ολοκληρωμένες διοργανώσεις.

Η Cycling Hellas έχει στο ενεργητικό της πολύ επιτυχημένες, καθιερωμένες και επαναλαμβανόμενες αθλητικές διοργανώσεις σε φημισμένες περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας.

ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΘΕ EVENT: αφενός να προσφέρει στον συμμετέχοντα αθλητή, στους θεατές και συνοδούς μια αξέχαστη εμπειρία και να αποτελέσει εκδήλωση θεσμό για την τοπική κοινωνία, αφετέρου να συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, στην ανάδειξη πολιτιστικών, ιστορικών στοιχείων και τοπικών προϊόντων.

Η Cycling Hellas συνδιοργανώνει  και υποστηρίζει ως χορηγός όλους τους ποδηλατικούς αγώνες του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου ΠΗΝΕΙΟΣ.

ΜΑΖΙ με τον ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟ: έχουν συνδιοργανώσει και καθιερώσει πολλά σπουδαία event όπως: “ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Marathon MTB”, “Μετέωρα MTB Race”, “Tour of Daphne” , “ Kissavos Road Tour”, “ Olympus Duathlon ”, “ Kissavo Vertical”, “Ανάβαση Καλλιπεύκης”, “Ανάβαση Λιβαδίου”, “Ανάβαση Ανατολής” και εκδηλώσεις κοινωνικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα όπως: “ Tour de Larissa ”, “ Ποδηλατοδρομία Κοινωνικής Αλληλεγύης ” , “ Κόκκινη κλωστή με τη ζωή δεμένη” . Συνεχίζουν να πορεύονται μαζί στη διοργάνωση και καθιέρωση νέων πρωτότυπων event...

ΤΟ ΕΡΓΟ: Αναγνωρίζοντας το έργο της Cycling Hellas και του ΠΑΣ  ΠΗΝΕΙΟΣ , αρωγοί, συνδιοργανωτές και υποστηρικτές στέκονται το Υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, οι Τοπικοί Δήμοι, οι Τοπικοί φορείς, οι Τοπικοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι, το ΕΚΑΒ Κεντρικής Ελλάδας, διασωστικές ομάδες, εθελοντικές ομάδες, εθελοντές, έμπειροι κριτές, ΜΜΕ (εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνο, ΕΡΤ Περιφέρεια και τοπική τηλεόραση), πολλοί χορηγοί, καλλιτέχνες, φίλοι του ποδηλάτου και του τρεξίματος. Έτσι όλοι μαζί συμβάλλουν  τα μέγιστα στον αθλητισμό, στον πολιτισμό, στον τουρισμό, στην κοινωνία.

O ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ, η Cycling Hellas, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Αγιάς, συνδιοργανώνουν τον 2 ήμερο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ & OPEN αγώνα με την επωνυμία «Kissavos Road Tour» στην πανέμορφη περιοχή του Κισσάβου.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη των παράλιων του Νομού Λάρισας αφετέρου, η ανάδειξη και προώθηση της ποδηλασίας.

Οι αγώνες διεξάγονται σύμφωνα με τους κανονισμούς της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και  της UCI. Κάθε αγώνας είναι ανεξάρτητος, ο κάθε αθλητής μπορεί να  αγωνιστεί σε όποιο αγώνα επιθυμεί ή και στους δύο.

Ανάβαση Ανατολής (Κίσσαβος)

Ανάβαση Ανατολής (Κίσσαβος)

Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΗΝΕΙΟΣ, ο Δήμος Αγιάς, ο Σύλλογος Ανατολιτών "Ιωάννης ο Πρόδρομος"  και η Cyclinghellas.gr, συνδιοργανώνουν την Ανάβαση Ανατολής. Ένας ποδηλατικός αγώνας 31km, που διεξάγεται με αφετηρία την Αγιά και τερματισμό το χωριό Ανατολή Αγιάς.

Cyclinghellas Junior Race

Cyclinghellas Junior Race

To "Cyclinghellas Junior Festival" μια πρωτότυπη αθλητική συνδιοργάνωση του Ποδηλατικού Α.Σ ΠΗΝΕΙΟΣ, της "Cyclinghellas", της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισσαίων, φιλοξενεί το πρωτοποριακό “HERO BIKE 2030” και προσκαλεί όλους τους φίλους του ποδηλάτου, τους ποδηλατικούς Συλλόγους, τα νηπιαγωγεία, τα σχολεία, και οικογένειες της Λάρισας να συμμετέχουν σε ένα μοναδικό ποδηλατικό event στις 23 Ιουνίου 2019 στο Εμπορικό Κέντρο «Θεσσαλία» από ώρα 10.00 πμ έως 2.00 μμ.

Olympus Hill Climb

Olympus Hill Climb

Η «Cycling Hellas» ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ  και ο Δήμος Δίον Ολύμπου συνδιοργανώνουν τον ποδηλατικό αγώνα ανάβασης μαζικής εκκίνησης με την επωνυμία «Olympus Hill Climb» στους πρόποδες του Ολύμπου. Ξεκινά  υψομετρικά από το επίπεδο θαλάσσης και  τερματίζει στα 1100 μ υψόμετρο πάνω στο Μυθικό  βουνό τον Όλυμπο. 

 
 

Φορείς


Περιφέρεια Θεσσαλίας / Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Δήμος Λαρισσαίων / Δήμος Μετεώρων / Δήμος Τεμπών / Δήμος Αγιάς / Δήμος Ελασσόνας/ Δήμος Κάτω Ολύμπου

Χορηγοί

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας.
Κάνοντας κλικ στο "Δέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα cyclinghellas.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.