Ποδηλατικοί Αγώνες Δρόμου

Olympus Duathlon

Olympus Duathlon

Προκήρυξη

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, η  «Cycling Hellas»,  ο  ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ και και ο Δήμος Ολύμπου- ενότητα Λεπτοκαρυάς συνδιοργανώνουν  τον  multisport αγώνα  με την επωνυμία « 1st Olympus Duathlon- Cycle & run with the Gods» Είναι αγώνας διάθλου ( ποδήλατο & ορεινό τρέξιμο), ξεκινά  υψομετρικά από το επίπεδο θαλάσσης και  τερματίζει σε υψηλό υψόμετρο πάνω στο Μυθικό  βουνό τον Όλυμπο. 

 Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη του αισθητικού κάλλους  του διάσημου βουνού  με την  παράλληλη προβολή των μυθολογικών και πολιτιστικών στοιχείων και τοπικών προϊόντων ,  αφετέρου η ανάδειξη και προώθηση της αθλήματος της ποδηλασίας και του  Ορεινού τρεξίματος.

Ημερομηνία: Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Τόπος: Ανατολικός Όλυμπος

Αγώνισμα: Δίαθλο ( ποδήλατο- ορεινό τρέξιμο)

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 

Eπικοινωνία για  απορίες- διευκρινήσεις:

Τηλέφωνα επικοινωνίας 6944226876 Δαλαβίκας Κώστας, 6948808669 Γραμματικός Δημήτρης, 6906126018 Μπαμπαράμος Ντίνος- Τεχνικοί του αγώνα, 6944255177 Τσεσμετζίδου Δαλαβίκα Δέσποινα – Υπεύθυνη Γραμματείας. Επικοινωνήστε: με e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.@Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .FB: https://www.facebook.com/cyclinghellas , https://www.facebook.com/Olympus.Duathlon/

Διάρκεια: ~3 ώρες

Ποδηλασία Ορεβασία

Ο χάρτης της περιοχής

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας.
Κάνοντας κλικ στο "Δέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα cyclinghellas.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.