Αγώνες Τρεξίματος

Η Cycling Hellas πολύ δυναμικά διοργανώνει και καθιερώνει νέους αγώνες τρεξίματος σε πανέμορφες και φημισμένες περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας.

Μέσα από τη συνεργασία με τους εμπλεκόμενους Τοπικούς Φορείς, Πολιτιστικούς Συλλόγους, εθελοντές, ΜΜΕ, χορηγούς στόχος είναι να πραγματοποιηθεί ένα event το οποίο προσφέρει στον συμμετέχοντα αθλητή αλλά και στους θεατές και συνοδούς μια αξέχαστη εμπειρία, αποτελεί μια εκδήλωση θεσμό για την τοπική κοινωνία αλλά παράλληλα συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και στην ανάδειξη πολιτιστικών, ιστορικών στοιχείων και τοπικών προϊόντων.

Olympus Duathlon

Olympus Duathlon

Στις 21 Οκτώβρη  2018 η «Cycling Hellas»  ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ και ο Δήμος Ολύμπου- ενότητα Λεπτοκαρυάς συνδιοργανώνουν  τον  multisport αγώνα  με την επωνυμία « 1st Olympus Duathlon- Cycle & run with the Gods» Είναι αγώνας διάθλου ( ποδήλατο & ορεινό τρέξιμο), ξεκινά  υψομετρικά από το επίπεδο θαλάσσης και  τερματίζει σε υψηλό υψόμετρο πάνω στο Μυθικό  βουνό τον Όλυμπο.

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας.
Κάνοντας κλικ στο "Δέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα cyclinghellas.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.