Ποδηλατικοί Αγώνες Βουνού

Οι ιδιοκτήτες της Cycling hellas διαθέτοντας χρόνια εμπειρίας σε αγώνες ποδηλάτου & τρεξίματος και ως αθλητές και ως διοργανωτές αθλητικών event, εργάζονται με μεράκι για να σας προσφέρουν ολοκληρωμένες διοργανώσεις.

Η Cycling Hellas έχει στο ενεργητικό της πολύ επιτυχημένες, καθιερωμένες και επαναλαμβανόμενες αθλητικές διοργανώσεις σε φημισμένες περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας.

ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΘΕ EVENT: αφενός να προσφέρει στον συμμετέχοντα αθλητή, στους θεατές και συνοδούς μια αξέχαστη εμπειρία και να αποτελέσει εκδήλωση θεσμό για την τοπική κοινωνία, αφετέρου να συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, στην ανάδειξη πολιτιστικών, ιστορικών στοιχείων και τοπικών προϊόντων.

Η Cycling Hellas συνδιοργανώνει  και υποστηρίζει ως χορηγός όλους τους ποδηλατικούς αγώνες του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου ΠΗΝΕΙΟΣ.

ΜΑΖΙ με τον ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟ: έχουν συνδιοργανώσει και καθιερώσει πολλά σπουδαία event όπως: “ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Marathon MTB”, “Μετέωρα MTB Race”, “Tour of Daphne” , “ Kissavos Road Tour”, “ Olympus Duathlon ”, “ Kissavo Vertical”, “Ανάβαση Καλλιπεύκης”, “Ανάβαση Λιβαδίου”, “Ανάβαση Ανατολής” και εκδηλώσεις κοινωνικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα όπως: “ Tour de Larissa ”, “ Ποδηλατοδρομία Κοινωνικής Αλληλεγύης ” , “ Κόκκινη κλωστή με τη ζωή δεμένη” . Συνεχίζουν να πορεύονται μαζί στη διοργάνωση και καθιέρωση νέων πρωτότυπων event...

ΤΟ ΕΡΓΟ: Αναγνωρίζοντας το έργο της Cycling Hellas και του ΠΑΣ  ΠΗΝΕΙΟΣ , αρωγοί, συνδιοργανωτές και υποστηρικτές στέκονται το Υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, οι Τοπικοί Δήμοι, οι Τοπικοί φορείς, οι Τοπικοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι, το ΕΚΑΒ Κεντρικής Ελλάδας, διασωστικές ομάδες, εθελοντικές ομάδες, εθελοντές, έμπειροι κριτές, ΜΜΕ (εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνο, ΕΡΤ Περιφέρεια και τοπική τηλεόραση), πολλοί χορηγοί, καλλιτέχνες, φίλοι του ποδηλάτου και του τρεξίματος. Έτσι όλοι μαζί συμβάλλουν  τα μέγιστα στον αθλητισμό, στον πολιτισμό, στον τουρισμό, στην κοινωνία.

Meteora MTB Race - Vasilis Efstathiou

Meteora MTB Race - Vasilis Efstathiou

Η Cycling Hellas, ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ, η Περιφέρεια Θεσσαλίας  και ο Δήμος Μετεώρων  συνδιοργανώνουν τον Ποδηλατικό αγώνα MTB με Πανελλήνια συμμετοχή με την επωνυμία  Meteora MTB race - Βασίλης Ευσταθίου στην γραφική περιοχή των Μετεώρων. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Αθλητή και Φίλου Βασίλη Ευσταθίου ως ελάχιστο φόρο τιμής στον Βασίλη και την οικογένεια του.

 
 

Φορείς


Περιφέρεια Θεσσαλίας / Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Δήμος Λαρισσαίων / Δήμος Μετεώρων / Δήμος Τεμπών / Δήμος Αγιάς / Δήμος Ελασσόνας/ Δήμος Κάτω Ολύμπου

Χορηγοί

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας.
Κάνοντας κλικ στο "Δέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα cyclinghellas.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.