Ποδηλατικοί Αγώνες Βουνού

Οι ιδιοκτήτες της Cycling hellas διαθέτοντας χρόνια εμπειρίας σε αγώνες ποδηλάτου και ως αθλητές και ως διοργανωτές αθλητικών event, εργάζονται με μεράκι για να σας προσφέρουν ολοκληρωμένες διοργανώσεις.

Η Cycling Hellas έχει στο ενεργητικό της πολύ επιτυχημένες, καθιερωμένες και επαναλαμβανόμενες αθλητικές διοργανώσεις σε φημισμένες περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας.

Συνδιοργανώνει αλλά και υποστηρίζει ως χορηγός όλους τους ποδηλατικούς αγώνες του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου ΠΗΝΕΙΟΣ.

Αναγνωρίζοντας τις δυναμικές προσπάθειες της Cycling Hellas και του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου ΠΗΝΕΙΟΣ ,με τον οποίο συνεργάζεται στενά στις δράσεις της , αρωγοί, συνδιοργανωτές και υποστηρικτές στέκονται η Περιφέρεια Θεσσαλίας και Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Τοπικοί Δήμοι, Τοπικοί φορείς, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, εθελοντές, βοηθοί, ΜΜΕ, πολλοί χορηγοί.

Μέσα από τη συνεργασία με τους εμπλεκόμενους Τοπικούς Φορείς, Πολιτιστικούς Συλλόγους, εθελοντές, ΜΜΕ, χορηγούς στόχος είναι να πραγματοποιηθεί ένα event το οποίο προσφέρει στον συμμετέχοντα αθλητή αλλά και στους θεατές και συνοδούς μια αξέχαστη εμπειρία, αποτελεί μια εκδήλωση θεσμό για την τοπική κοινωνία αλλά παράλληλα συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και στην ανάδειξη πολιτιστικών, ιστορικών στοιχείων και τοπικών προϊόντων.

Meteora MTB Race - Vasilis Efstathiou

Meteora MTB Race - Vasilis Efstathiou

Η Cycling Hellas, ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Μετεώρων (Καλαμπάκας) συνδιοργανώνουν στην γραφική περιοχή των Μετεώρων τον Ποδηλατικό αγώνα MTB με Πανελλήνια συμμετοχή με την επωνυμία  Meteora MTB race - Βασίλης Ευσταθίου στην πανέμορφη περιοχή των Μετεώρων.

 
 

Ομοσπονδίες

Sponsors

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας.
Κάνοντας κλικ στο "Δέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα cyclinghellas.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.