Αποτελέσματα Αγώνων Βουνού

Πίνακες κατάταξης αθλητών, φωτογραφίες και πλούσιο υλικό από τους ποδηλατικούς αγώνες που διοργανώνει η Cycling Hellas.

Με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 27/9 το τρίτο και τελευταίο Κύπελλο Ανάβασης στον Κίσσαβο η 23η Ανάβαση Ανατολής με διοργανωτή τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο ΠΗΝΕΙΟ με τη συνεργασία της Cycling hellas και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Διεξήχθη την Κυριακή 13/9 η «2ο Κύπελλο- 2η Ανάβαση Καϊμάκτσαλαν» από τους διοργανωτές Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο ΠΗΝΕΙΟ Λάρισας και ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας με την συνεργασία των ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ  και την υποστήριξη της Cyclinghellas, με απόλυτη οργανωτική επιτυχία, κατά κοινή ομολογία συμμετεχόντων και διοργανωτών.

Oλοκληρώθηκε την Κυριακή στις 23/8 με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία το 1ο Κύπελλο Ανάβασης- Ολύμπου -1 η Ανάβαση Καλλιπεύκης, με διοργανωτή τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο ΠΗΝΕΙΟ, συνδιοργανωτή τον Δήμο Τεμπών, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και την υποστήριξη της Cyclinghellas.

Την Κυριακή 26-4-2015 διεξήχθη o 3ος Kissavos Marathon 2015 με διοργανωτή τον Ποδηλατικό Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟ, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και με την συνεργασία του ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ και την στήριξη της Cycling hellas, με απόλυτη οργανωτική επιτυχία, κατά κοινή ομολογία συμμετεχόντων και διοργανωτών.

Αρχείο Αποτελεσμάτων

 
 

Φορείς


Περιφέρεια Θεσσαλίας / Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Δήμος Λαρισσαίων / Δήμος Μετεώρων / Δήμος Τεμπών / Δήμος Αγιάς / Δήμος Ελασσόνας/ Δήμος Κάτω Ολύμπου

Χορηγοί

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας.
Κάνοντας κλικ στο "Δέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα cyclinghellas.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.