Αποτελέσματα Αγώνων Βουνού

Πίνακες κατάταξης αθλητών, φωτογραφίες και πλούσιο υλικό από τους ποδηλατικούς αγώνες που διοργανώνει η Cycling Hellas.

Με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία διεξήχθη χθες Κυριακή στις 23/10 το  2ο Κύπελλο Ανάβασης στον Κίσσαβο η «24η Ανάβαση Ανατολής» με συνδιοργανωτές τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο ΠΗΝΕΙΟ το Δήμο Αγιάς και τον δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο Ανατολιτών « Ιωάννης ο Πρόδρομος».

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου έπεσε η αυλαία του Ποδηλατικού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μάραθων με την Ονομασία «Kissavos Marathon MTB 2016» και του ΟΡΕΝ αγώνα «Kissavos ΜΤΒ» που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στην Σπηλιά Λάρισας με συνδιοργανωτές την Ελληνική Ομοσπονδία ποδηλασίας, τον ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟ, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Τεμπών.

Για τον Πανελλήνιο Αγώνα Μάραθων η κατηγορία Ανδρών κάλυψε τα 90 χιλιόμετρα της διαδρομής (3 στροφές), η κατηγορία Γυναικών τα 60 χιλιόμετρα (2 στροφές) και οι ΟΡΕΝ αθλητές κάλυψαν την απόσταση των 30 χιλιομέτρων.

Από τις συνεντεύξεις των αθλητών και παραγόντων διαπιστώθηκε ότι η όλη διοργάνωση άφησε πολύ ευχαριστημένους ιδιαίτερα τους αθλητές, συνοδούς, Τοπικούς άρχοντες και θεατές που κατέκλεισαν την πλατεία και χειροκρότησαν τους αθλητές.

Η « Cyclinghellas.gr » ανέλαβε όλη την υποστήριξη της διοργάνωσης, ενώ η μουσική του ραδιοφωνικού σταθμού «POWER FM 93.2» την στόλισε ηχητικά.

Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ έχοντας καθιερώσει  τις διοργανώσεις των  3 κυπέλλων αναβάσεων στα πιο φημισμένα βουνά της χώρα Κίσσαβο και Όλυμπο, συνδιοργάνωσε στις 18/9 με το ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ και την υποστήριξη της Cyclinghellas, το 1ο Κύπελλο Ανάβασης για φέτος την 1η Ανάβαση Λιβαδίου με απόλυτη οργανωτική επιτυχία κατά κοινή ομολογία συμμετεχόντων, διοργανωτών και θεατών.

Την Κυριακή 8 Μαΐου διεξήχθη για πρώτη χρονιά ο Ποδηλατικός αγώνας  MTB  με Πανελλήνια συμμετοχή  με την ονομασία 1st Meteora MTBrace 2016, με διοργανωτή τον Σύλλογό μας,  Ποδηλατικό Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟ,  σε άριστη συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Καλαμπάκας και την υποστήριξη της Cyclinghellas.gr.

Αρχείο Αποτελεσμάτων

 
 

Φορείς


Περιφέρεια Θεσσαλίας / Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Δήμος Λαρισσαίων / Δήμος Μετεώρων / Δήμος Τεμπών / Δήμος Αγιάς / Δήμος Ελασσόνας/ Δήμος Κάτω Ολύμπου

Χορηγοί

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας.
Κάνοντας κλικ στο "Δέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα cyclinghellas.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.