Αποτελέσματα Αγώνων Βουνού

Πίνακες κατάταξης αθλητών, φωτογραφίες και πλούσιο υλικό από τους ποδηλατικούς αγώνες που διοργανώνει η Cycling Hellas.

Με πολύ θετικά σχόλια και οργανωτική επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, ο αγώνας διάθλου 1st Olympus Duathlon στο Μυθικό βουνό τον Όλυμπο, υπό τη διοργάνωση της Cycling Hellas, του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ.  Ακολουθεί το δελτίο τύπου και  τα αποτελέσματα:

Με επιτυχία διεξήχθη η «26η Ανάβαση Ανατολής» στις 14 Οκτωβρίου, ο αγώνας δρόμου 31 χιλιομέτρων, με αφετηρία την Αγιά και τερματισμό το χωριό Ανατολή Αγιάς που διοργανώθηκε από τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο ΠΗΝΕΙΟ, το Δήμο Αγιάς, το Σύλλογο Ανατολιτών “Ιωάννης ο Πρόδρομος”  και τη Cyclinghellas.gr. 

Για πρώτη φορά φέτος πολύ πετυχημένα διεξήχθη την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στον Κίσσαβο  o αγώνας  ορεινού τρεξίματος με την επωνυμία «1stKissavosVertical Race» με συνδιοργανωτές την «Cyclinghellas», τον ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟ  και την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η ανάδειξη του αισθητικού κάλλους της περιοχής του Κισσάβου και η ανάδειξη και προώθηση του Ορεινού τρεξίματος.

Με επιτυχία διοργανώθηκε η 3η Ανάβαση Λιβαδίου στις 30 Σεπτεμβρίου 2018 από τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο ΠΗΝΕΙΟΣ, τον Δήμο Ελασσόνας, τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Λιβαδιωτών και τη Cyclinghellas.gr. Ο αγώνας δρόμου 35 χιλιομέτρων, με αφετηρία την Ελασσόνα και τερματισμό το χωριό Λιβάδι.

Το Σάββατο 18 Αυγούστου διοργανώθηκε επιτυχημένα  η «3η Ανάβαση Καλλιπεύκης» που συνδιοργάνωσε ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟ με τον Δήμο Τεμπών και τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Καλλιπευκιωτών η «Πατωμένη». Ο  ποδηλατικός αγώνας είναι ο πρώτος από τους τρεις καθιερωμένους αγώνες ανάβασης που διοργανώνει κάθε χρονιά ο  ΠΑΣ  ΠΗΝΕΙΟΣ στα  φημισμένα βουνά της χώρα τον Κίσσαβο και Όλυμπο.  

Πολύ επιτυχημένα έπεσε η αυλαία του “3rd Meteora MTB race 2018- Βασίλης Ευσταθίου” που διεξήχθη την Κυριακή 6 Μαίου για τρίτη συνεχή χρονιά με συνδιοργανωτές την «Cycling Hellas», τον  ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ,  την  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Δήμο  Μετεώρων (Καλαμπάκας). Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στην μνήμη του Αθλητή και Φίλου Βασίλη Ευσταθίου ως ελάχιστο φόρο τιμής στον άτυχο Βασίλη και στην οικογένεια του.

Αρχείο Αποτελεσμάτων

 
 

Φορείς


Περιφέρεια Θεσσαλίας / Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Δήμος Λαρισσαίων / Δήμος Μετεώρων / Δήμος Τεμπών / Δήμος Αγιάς / Δήμος Ελασσόνας/ Δήμος Κάτω Ολύμπου

Χορηγοί

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας.
Κάνοντας κλικ στο "Δέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα cyclinghellas.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.