Αποτελέσματα Αγώνων Βουνού

Πίνακες κατάταξης αθλητών, φωτογραφίες και πλούσιο υλικό από τους ποδηλατικούς αγώνες που διοργανώνει η Cycling Hellas.

Με πολύ θετικά σχόλια και οργανωτική επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, ο αγώνας διάθλου 1st Olympus Duathlon στο Μυθικό βουνό τον Όλυμπο, υπό τη διοργάνωση της Cycling Hellas, του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ.  Ακολουθεί το δελτίο τύπου και  τα αποτελέσματα:

Με επιτυχία διεξήχθη η «26η Ανάβαση Ανατολής» στις 14 Οκτωβρίου, ο αγώνας δρόμου 31 χιλιομέτρων, με αφετηρία την Αγιά και τερματισμό το χωριό Ανατολή Αγιάς που διοργανώθηκε από τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο ΠΗΝΕΙΟ, το Δήμο Αγιάς, το Σύλλογο Ανατολιτών “Ιωάννης ο Πρόδρομος”  και τη Cyclinghellas.gr. 

Για πρώτη φορά φέτος πολύ πετυχημένα διεξήχθη την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στον Κίσσαβο  o αγώνας  ορεινού τρεξίματος με την επωνυμία «1stKissavosVertical Race» με συνδιοργανωτές την «Cyclinghellas», τον ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟ  και την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η ανάδειξη του αισθητικού κάλλους της περιοχής του Κισσάβου και η ανάδειξη και προώθηση του Ορεινού τρεξίματος.

Με επιτυχία διοργανώθηκε η 3η Ανάβαση Λιβαδίου στις 30 Σεπτεμβρίου 2018 από τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο ΠΗΝΕΙΟΣ, τον Δήμο Ελασσόνας, τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Λιβαδιωτών και τη Cyclinghellas.gr. Ο αγώνας δρόμου 35 χιλιομέτρων, με αφετηρία την Ελασσόνα και τερματισμό το χωριό Λιβάδι.

Το Σάββατο 18 Αυγούστου διοργανώθηκε επιτυχημένα  η «3η Ανάβαση Καλλιπεύκης» που συνδιοργάνωσε ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟ με τον Δήμο Τεμπών και τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Καλλιπευκιωτών η «Πατωμένη». Ο  ποδηλατικός αγώνας είναι ο πρώτος από τους τρεις καθιερωμένους αγώνες ανάβασης που διοργανώνει κάθε χρονιά ο  ΠΑΣ  ΠΗΝΕΙΟΣ στα  φημισμένα βουνά της χώρα τον Κίσσαβο και Όλυμπο.  

Πολύ επιτυχημένα έπεσε η αυλαία του “3rd Meteora MTB race 2018- Βασίλης Ευσταθίου” που διεξήχθη την Κυριακή 6 Μαίου για τρίτη συνεχή χρονιά με συνδιοργανωτές την «Cycling Hellas», τον  ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ,  την  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Δήμο  Μετεώρων (Καλαμπάκας). Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στην μνήμη του Αθλητή και Φίλου Βασίλη Ευσταθίου ως ελάχιστο φόρο τιμής στον άτυχο Βασίλη και στην οικογένεια του.

Αρχείο Αποτελεσμάτων

 

Ομοσπονδίες

Sponsors

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας.
Κάνοντας κλικ στο "Δέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα cyclinghellas.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.