Αποτελέσματα Αγώνων 2019

Πίνακες κατάταξης αθλητών, φωτογραφίες και πλούσιο υλικό από τους ποδηλατικούς αγώνες που διοργανώνει η Cycling Hellas.

Με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών  διοργανώθηκε σήμερα Κυριακή 20 Οκτωβρίου ο καθιερωμένος ποδηλατικός αγώνα με την επωνυμία «27η Ανάβαση Ανατολής» από τους συνδιοργανωτές Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο ΠΗΝΕΙΟ , την «Cyclinghellas.gr», το Δήμο Αγιάς, τη Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο Ανατολιτών «Ιωάννης ο Πρόδρομος».

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το  ξεχωριστό ποδηλατικό event   «1st Cyclinghellas Junior Festival»  στη Λάρισα

   Την Κυριακή 23 Ιουλίου  στο εμπορικό κέντρο Θεσσαλία  ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ, η «Cycling Hellas», η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Λαρισαίων πολύ πετυχημένα συνδιοργάνωσαν  ένα πρωτότυπο ποδηλατικό event με την επωνυμία  «1st Cyclinghellas Junior Festival».

Την Κυριακή 21 Απριλίου  διεξήχθη για τέταρτη συνεχή χρονιά ο ποδηλατικός αγώνας με την επωνυμία “ 4th Meteora MTB Race- Βασίλης Ευσταθίου” με συνδιοργανωτές τον Ποδηλατικό Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟ, την «Cyclinghellas.gr», την Περιφέρεια Θεσσαλίας ( Ενότητα Τρικάλων ) και το Δήμο Μετεώρων. Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στην μνήμη του Αθλητή και Φίλου Βασίλη Ευσταθίου ως ελάχιστο φόρο τιμής στον άτυχο Βασίλη και στην οικογένεια του.  Ο σκοπός της διοργάνωσης ήταν  διπλός : αφενός η ανάδειξη του αισθητικού κάλλους της περιοχής των Μετεώρων , αφετέρου η ενίσχυση της ποδηλατικής κουλτούρας, η ανάδειξη του ποδηλάτου και η προώθηση του αθλήματος της ορεινής ποδηλασίας.

Τα παράλια του  Νομού Λάρισας υποδέχτηκαν  μια μεγάλη ποδηλατική διοργάνωση

Με πολλή μεγάλη επιτυχία τo Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Απριλίου 2019 ο Ποδηλατικός Α. Σ. «ΠΗΝΕΙΟΣ», η «Cycling Hellas» , η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Αγιάς, συνδιοργάνωσαν τον 2 ήμερο αγώνα με την επωνυμία «6th Kissavos Road Tour 2019» στην πανέμορφη περιοχή του Κισσάβου. Πρόκειται για έναν καθιερωμένο μεγάλο ποδηλατικό αγώνα που αποτελεί αγώνα στόχο και προσελκύει το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού αθλητών, συνοδών και θεατών από όλη τη χώρα. Σκοπός της διοργάνωσης  αφενός η  τουριστική ανάδειξη του Κισσάβου και των παράλιων του Νομού Λάρισας αφετέρου, η ανάδειξη και προώθηση της ποδηλασίας.

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας.
Κάνοντας κλικ στο "Δέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα cyclinghellas.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.