Προκηρύξεις Αγώνων

Αρχείο προκηρύξεων ποδηλατικών & τρεξιματικών αγώνων που υποστηρίζει η Cycling Hellas.

21 Οκτωβρίου 2018

Cycle & run with the Gods!

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, η Cycling Hellas, ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ και ο Δήμος Δίου Ολύμπου - Δημοτικό διαμέρισμα Λεπτοκαρυάς συνδιοργανώνουν τον αγώνα διάθλου με την επωνυμία «1st Olympus Duathlon» στο Μυθικό βουνό τον Όλυμπο. 

Διαδρομή & Υψομετρικά

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ:

Προεκκίνηση από Λεπτοκαρυά , με συνοδευτικά οχήματα της διοργάνωσης  κατευθυνόμαστε προς διασταύρωση Πλαταμώνα -Παλαιών Πόρων μέσω του ΕΟ1(περίπου 13 χλμ.) , στην κυκλική προς Παλαιούς Πόρους (Πούρλια) , από εκεί θα δοθεί η κανονική εκκίνηση του αγώνα σε ανάβαση περίπου 7χλμ.,  τερματισμός στην πλατεία του χωριού.

Δείτε εδώ τη διαδρομή: https://connect.garmin.com/modern/course/20789290

 

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ:

Εκκίνηση από την πλατεία των Παλαιών Πόρων, από δασικό δρόμο -μονοπάτι προς Παλαιό Παντελεήμονα, διάσχιση του χωριού από την πλατεία και συνέχιση από μονοπάτι προς Άνω Σκοτίνα. Η επιστροφή θα γίνει από την ίδια διαδρομή πίσω στην πλατεία των Παλαιών Πόρων όπου είναι και ο τερματισμός (περίπου 15 χλμ).

Δείτε εδώ τη διαδρομή:

 https://connect.garmin.com/modern/course/20782241

Όροι Συμμετοχής

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ-ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές άνω των 16 ετών που θα συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής.

Οι αθλητές συμμετέχουν στον αγώνα  με δική τους ευθύνη.

Οι αγωνιζόμενοι  συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής, δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που υπάρχουν στο ορεινό περιβάλλον και βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν, έχουν δε πρόσφατα εξεταστεί από γιατρό γι αυτό το θέμα.

Η διοργάνωση δεν ευθύνεται για τον τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων ή  για τυχόν προβλήματα υγείας , οφειλόμενα σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Η διοργάνωση αποποιείται κάθε ευθύνη σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα σε σημεία της διαδρομής όπου ο κίνδυνος πτώσης με δυσάρεστα ή μοιραία αποτελέσματα είναι αυξημένος.

 Η διοργάνωση δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε απώλεια ή καταστροφή υλικού και δε φέρει  ουδεμία ευθύνη για τραυματισμό  οποιουδήποτε   συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα.

*Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές  δε θα ζητηθεί  ιατρική βεβαίωση, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και το δηλώνουν στη φόρμα εγγραφής.

*Οι  ανήλικοι κάτω των 18 ετών που επιθυμούν να συμμετέχουν, τρέχουν  με ευθύνη των κηδεμόνων τους προσκομίζοντας επιπλέον και υπεύθυνη δήλωση που το δηλώνουν, την οποία παραδίδουν στην Γραμματεία του αγώνα. Δεν θα γίνεται δεκτός αθλητής  ανήλικος  χωρίς υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα.

* Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλλει κάθε συμμετέχοντα που επιδεικνύει κακή συμπεριφορά πριν, κατά ή μετά την εκδήλωση.

* Αποκλεισμός θα επιβάλλεται στους αθλητές  οι οποίοι θα πετούν σκουπίδια εκτός των ζωνών τροφοδοσίας.

* Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα χωρίς πρόβλημα να χρησιμοποιήσει φωτογραφίες και βίντεο όπου εμφανίζεται οποιοσδήποτε συμμετέχοντας αθλητής.

*Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές - συνοδοί) αποδέχονται τους παρόντες κανονισμούς  και είναι υποχρεωμένοι να τους  τηρήσουν.

ΟΡΟΙ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Οι αθλητές με τη συμμετοχή τους συναινούν και έχουν γνώση ότι τα στοιχεία τους δηλαδή το ονοματεπώνυμο  η ηλικιακή κατηγορία και η ομάδα στην οποία ανήκουν, μπορούν και εμφανίζονται στην ιστοσελίδα: www.cyclinghellas.gr.

Η Cyclinghellas δεσμεύεται ότι προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την εξασφάλιση ταυτοπροσωπίας, τη σωστή ενημέρωση των επισκεπτών του ιστότοπου και την όσο το δυνατόν καλύτερη επικοινωνία. Άλλα στοιχεία όπως όνομα πατρός, ημερομηνία γέννησης, τηλέφωνα, και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, δηλώνονται εθελοντικά και παραμένουν αποκλειστικά για εμπιστευτική χρήση της Cyclinghellas, δε δημοσιοποιούνται για οποιοδήποτε λόγο. Καμιά άλλη χρήση,  ή παραχώρηση ή μεταβίβαση ή διανομή, ή κοινοποίηση σε τρίτο πρόσωπο δεν πρόκειται να γίνει από την Cyclinghellas.

Οικονομικοί Όροι

Οι αθλητές που θα συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα για την συμμετοχή τους στον αγώνα, για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους θα πρέπει να είναι οικονομικά τακτοποιημένοι.

Το κόστος συμμετοχής για την ατομική συμμετοχή στις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών είναι 30 ευρώ και για την ομαδική συμμετοχή (σκυταλοδρομία) είναι 45 ευρώ/ζεύγος

Η κατάθεση των χρηματικών ποσών θα γίνει στην Τράπεζα Πειραιώς στο λογαριασμό:

IBAN: GR30 0172 6080 0056 0806 2675 523 στο όνομα Δαλαβίκας Κώστας/ Τσεσμετζίδου Δέσποινα, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο καταθέτη και την επωνυμία του αγώνα.

*Σε περίπτωσης ακύρωσης της συμμετοχής από τον αθλητή δεν επιστρέφεται το χρηματικό ποσό.

Δηλώσεις Συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής όλων των κατηγοριών  ανοίγουν 5 Σεπτεμβρίου  και θα πρέπει να έχουν κατατεθεί μέχρι  τις 1 Οκτωβρίου ώρα 23:00μμ

**Πιθανόν να δοθεί  μικρή παράταση στις εγγραφές μέχρι τις 18 Οκτωβρίου  αλλά οι αθλητές δεν θα παραλάβουν το τεχνικό μπλουζάκι της διοργάνωσης.

 Οι ηλεκτρονικές εγγραφές γίνονται στο: https://cyclinghellas.gr/el/agones/agones-dromou/olympus-duathlon

ΕΓΓΡΑΦΗ -ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΚΕΤΩΝ: Στην Γραμματεία του αγώνα την Κυριακή από 9:00 π.μ. έως 10:30 μ.μ.

*Οι αθλητές που επιθυμούν να έχουν στο χώρο του τερματισμού κάποιο σακίδιο θα πρέπει να το παραδώσουν στη Γραμματεία έως τις 10:30πμ ώστε να μεταφερθεί στον τερματισμό στο Σταυρό.

Παροχές

 1. αναμνηστικό  τεχνικό μπλουζάκι με λόγκο του αγώνα για όσους δηλώσουν μέχρι τις 1 Οκτωβρίου,
 2. αναμνηστικό μετάλλιο για όλους με τα διακριτικά του αγώνα,
 3. νούμερο του αγώνα ως αναμνηστικό,
 4. Ανεφοδιασμός υδροδοσία στην εκκίνηση,
 5. Υδροδοσία στα μισά χλμ της ποδηλατικής διαδρομής των 20χλμ,
 6. υδροδοσία και ανεφοδιασμός στη ζώνη αλλαγής στον Αγ. Ιωάννη,
 7. υδροδοσία και ανεφοδιασμός στην διαδρομή τρεξίματος (στα μισά της διαδρομής),
 8. υδροδοσία και φρούτο στον τερματισμό,
 9. παροχή ιατρικών υπηρεσιών όχημα και ιατρός ΕΚΑΒ,
 10. όχημα για τη μεταφορά των σακιδίων από εκκίνηση στον τερματισμό,
 11. ειδική προσφορά σε ξενοδοχεία και δωμάτια στη Λεπτοκαρυά.

Απονομές, Έπαθλα

ΑΠΟΝΟΜΕΣ: Οι απονομές των νικητών του αγώνα θα διεξαχθούν στον Αγ. Ιωάννη στον υπαίθριο χώρο τους Καταφυγίου.Απαραίτητη η παρουσία των νικητών στις απονομές.

ΕΠΑΘΛΑ: Στον 1ο νικητή κάθε κατηγορίας, θα απονεμηθούν κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα , στους 2ο -3ο μετάλλιο και δίπλωμα. 

Τα επίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται άμεσα στο site www.cyclinghellas.gr καθώς θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Στο site  και στο https://www.facebook.com/Olympus.Duathlon/   θα αναρτηθεί φωτογραφικό υλικό διοργάνωσης και το δελτίο τύπου τύπου του αγώνα.

Τεχνική Ενημέρωση

Τεχνικό Συνέδριο:

Για τους αθλητές που θα βρίσκονται από το Σάββατο στην περιοχή της Λεπτοκαρυάς  θα πραγματοποιηθεί   στις 7.00μμ Τεχνικό Συνέδριο στο καφέ

 «VELO» Ιωάννη Μεταξά 24 όπου θα δοθούν οι φάκελοι με τα νούμερα των αθλητών και θα γίνει τεχνική ενημέρωση.

Την Κυριακή στις 10:45 πμ στο χώρο της εκκίνησης του αγώνα θα γίνει ξανά σύντομη τεχνική ενημέρωση.

Οι αθλητές μπορούν να αναλύσουν κ να μελετήσουν τη διαδρομή στη www.cyclinghellas.gr

 Τεχνικές επισημάνσεις: 

 • Το κράνος στο σκέλος της ποδηλασίας είναι υποχρεωτικό για όλες τις κατηγορίες και για κάθε συμμετέχοντα..
 • Μπορεί να υπάρξουν ομάδες 2 ατόμων (δρομέας και ποδηλάτης). Ο αρχηγός της ομάδας παραλαμβάνει από τη Γραμματεία το κοινό αγωνιστικό υλικό και για τους δύο αθλητές της ομάδας του.
 • Ο αριθμός του αθλητή πρέπει να φαίνεται πίσω δεξιά κατά τη διάρκεια της ποδηλασίας και σε εμφανές σημείο στο μπροστινό μέρος του σώματος κατά τη διάρκεια του τρεξίματος. Ο αθλητής οφείλει να τερματίσει με τον αριθμό.
 • Για τα μέλη της ομάδας: Ο ποδηλάτης τοποθετεί το αυτοκόλλητο με τον αριθμό στο κράνος, εμπρός, δεξιά και τοποθετεί το νούμερο στο παλουκόσελο του ποδηλάτου. Ο αθλητής τρεξίματος τοποθετεί το τσιπάκι στο αθλητικό παπούτσι. Ομάδα που οποιοδήποτε μέλος της κινείται ή τερματίζει χωρίς αριθμό ή  το τσιπ χρονομέτρησης θα ακυρώνεται.
 • Για το ατομικό(solo): Ο αθλητής τοποθετεί το αυτοκόλλητο με τον αριθμό στο κράνος, εμπρός δεξιά, τοποθετεί το νούμερο στο παλουκόσελο του ποδηλάτου και έχει έτοιμο στα αθλητικά παπούτσια το τσιπάκι του. Στην περίπτωση  που κινείται χωρίς αριθμούς θα βγαίνει εκτός αγώνα.
 • Κρατάτε την περιοχή αλλαγών καθαρή με όλα τα αντικείμενα σας μέσα στο καλάθι! Έχετε δικαίωμα να έχετε μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια εκτός καλαθιού.
 • Η αλλαγή από ποδηλασία στο τρέξιμο γίνονται εντός περιοχής αλλαγών ( στο Σταυρό) δίπλα στο ποδήλατο του ποδηλάτη της ομάδας.
 • Οι αθλητές περνούν υποχρεωτικά από όλα τα σημεία ελέγχου (στο Σταυρό και στη Κορομηλιά) και καταγράφονται.

Χιλιομετρικές Ενδείξεις:

Ανά τακτά χιλιόμετρα διαδρομής του αγώνα θα υπάρχει χιλιομετρική ένδειξη.

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ:

* 5 σταθμοί υδροδοσίας: στην εκκίνηση, στα μισά της ποδηλατικής διαδρομής, στη ζώνη αλλαγής στο Σταυρό, στη μέση της διαδρομής τρεξίματος, στην Κορομηλιά, στον τερματισμό.

4 σταθμοί ανεφοδιασμού: στην εκκίνηση, στη ζώνη αλλαγής στο Σταυρό, στη μέση της διαδρομής τρεξίματος, στον τερματισμό.

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ: Ιατρός, όχημα ΕΚΑΒ και ομάδα Διάσωσης  θα βρίσκεται στο χώρο του αγώνα.

Διαμονή

Όποιος επιθυμεί τη διαμονή σε ξενοδοχεία της περιοχής για το βράδυ του Σαββάτου 8 Σεπτεμβρίου μπορεί να επικοινωνήσει εγκαίρως στα παρακάτω τηλέφωνα για κράτηση:

Περιοχή Λεπτοκαρυά

Velonis holidays τηλ.2352032045,

Ζτανης Γεώργιος apartments to let τηλ.2352032088,

Hotel Ifigenia τηλ.2352033447.

Απρόβλεπτα

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας προκήρυξης, για ότι δεν προβλέπεται ή και για οποιαδήποτε μεταβολή. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση των αθλητών από την ιστοσελίδα και τα social media της διοργάνωσης. Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, αποφασίζει επί τόπου η Οργανωτικής Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του  αγώνα.

ΜΑΤΑΙΩΣΗ-ΑΝΑΒΟΛΗ-ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ: Σε περίπτωση ιδιαίτερα ακραίων καιρικών συνθηκών, η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα αναβολής ή και ματαίωσης του αγώνα. Σε περίπτωση ακύρωσης του αγώνα από τη διοργάνωση θα επιστραφεί το 100% του ποσού που καταβλήθηκε από τους συμμετέχοντες.

ΠΟΙΝΕΣ: Οι αγωνιζόμενοι που δεν θα έχουν περάσει από όλα τα σημεία ελέγχου θα ακυρωθούν και τα ονόματά τους θα αφαιρεθούν από τον πίνακα αποτελεσμάτων.

Αποκλεισμός προβλέπεται και για εκούσια ρίψη ανόργανων σκουπιδιών (συσκευασίες από μη ανακυκλώσιμο υλικό).

Ενστάσεις

 Ενστάσεις γίνονται δεκτές εντός 15 λεπτών από τον τερματισμό, μόνο απ’ τον αθλητή αυτοπροσώπως, εγγράφως σε κάποιο από τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής.

Πρόγραμμα

Κυριακή  9 Σεπτεμβρίου

9:00-10:30μμ Εγγραφές στην Γραμματεία

11:00πμ Εκκίνηση του αγώνα

6:00-6:30μμ Κλείσιμο του αγώνα

6:30μμ Απονομές νικητών.  

Επικοινωνία

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον αγώνα, το υψομετρικό του αγώνα- χάρτη, τη διαμονή σε ξενοδοχεία της περιοχής και συνεχή ενημέρωση βρείτε στο site: www.cyclinghellas.gr και στο https://www.facebook.com/cyclinghellas/ & https://www.facebook.com/Olympus.Duathlon/  

Τηλέφωνα επικοινωνίας 6944226876 Δαλαβίκας Κώστας,  6948808669 Γραμματικός Δημήτρης,  6984849366 Καρέλας Θανάσης, 6906126018 Μπαμπαράμος Ντίνος- Τεχνικοί του αγώνα, 6944255177 Τσεσμετζίδου Δαλαβίκα Δέσποινα – Υπεύθυνη Γραμματείας. Επικοινωνήστε: με e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Αποτελέσματα

-Τα επίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται άμεσα στο site www.cyclinghellas.gr καθώς θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση,.

Στο site και στο https://www.facebook.com/Olympus.Duathlon/ θα αναρτηθεί φωτογραφικό υλικό διοργάνωσης και το δελτίο τύπου τύπου του αγώνα.

 

Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΗΝΕΙΟΣ, ο Δήμος Ελασσόνας, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Λιβαδιωτών και η Cyclinghellas.gr, συνδιοργανώνουν την «3η Ανάβαση Λιβαδίου» στις 30 Σεπτεμβρίου. Είναι αγώνας δρόμου 35 χιλιομέτρων, θα διεξαχθεί με αφετηρία την Ελασσόνα και τερματισμό το χωριό Λιβάδι.

Διαδρομή & Υψομετρικά

Μεγάλες κατηγορίες: 35 χλμ 

προεκκίνηση Ελασσόνα –>Εθνική οδό Κοζάνης-> Εκκίνηση εν κινήσει-> Τερματισμός στο χωριό Λιβάδι

2η Ανάβαση Λιβαδίου 2017

Μικρές Μίνι κατηγορίες: 1,5 χλμ

Εκκίνηση – Τερματισμός στην Εθνική οδό Ελασσόνας Κοζάνης

Παμπαίδες: 5 χλμ

Εκκίνηση – Τερματισμός στην Εθνική οδό Ελασσόνας Κοζάνης

Όροι Συμμετοχής

Στον αγώνα συμμετέχουν σύλλογοι  που ανήκουν στην Ε.Ο.Π  με απεριόριστο αριθμό αθλητών και ΟΠΕΝ αθλητές που  συμπληρώνουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής. Όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

Η διοργάνωση δεν ευθύνεται για τον τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων ή  για τυχόν προβλήματα υγείας , οφειλόμενα σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Η διοργάνωση δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε απώλεια ή καταστροφή υλικού και δε φέρει  ουδεμία ευθύνη για τραυματισμό  οποιουδήποτε  άλλου συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Οι ΟΠΕΝ αγωνιζόμενοι  συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής, βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν, έχουν δε πρόσφατα εξεταστεί από γιατρό γι αυτό το θέμα.

*Συστήνεται στους ΟΠΕΝ συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές  δε θα ζητηθεί  ιατρική βεβαίωση, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και το δηλώνουν στη φόρμα εγγραφής.

* Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα χωρίς πρόβλημα να χρησιμοποιήσει φωτογραφίες και βίντεο όπου εμφανίζεται οποιοσδήποτε συμμετέχοντας αθλητής.

*Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές - συνοδοί) αποδέχονται τους παρόντες κανονισμούς  και είναι υποχρεωμένοι να τους  τηρήσουν.

ΟΡΟΙ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ:

Οι αθλητές με τη συμμετοχή τους συναινούν και έχουν γνώση ότι τα στοιχεία τους δηλαδή το ονοματεπώνυμο  η ηλικιακή κατηγορία και  η ομάδα στην οποία ανήκουν, μπορούν και εμφανίζονται στην ιστοσελίδα: www.cyclinghellas.gr  .  Η Cyclinghellas δεσμεύεται ότι προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την εξασφάλιση ταυτοπροσωπίας, τη σωστή ενημέρωση των επισκεπτών του ιστότοπου και την όσο το δυνατόν καλύτερη επικοινωνία. Άλλα στοιχεία όπως όνομα πατρός, ημερομηνία γέννησης, τηλέφωνα, και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, δηλώνονται εθελοντικά και παραμένουν αποκλειστικά για εμπιστευτική χρήση της Cyclinghellas, δε δημοσιοποιούνται για οποιοδήποτε λόγο. Καμιά άλλη χρήση,  ή παραχώρηση ή μεταβίβαση ή διανομή, ή κοινοποίηση σε τρίτο πρόσωπο δεν πρόκειται να γίνει από την Cyclinghellas.

Οικονομικοί Όροι

Οι αθλητές Άνδρες, Μάστερ και ΟΠΕΝ για την συμμετοχή τους στον αγώνα θα συνεισφέρουν το ποσό των 10€. Η κατάθεση του ποσού θα γίνει  στην Γραμματεία του αγώνα.

Δηλώσεις Συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής όλων των κατηγοριών  θα πρέπει να έχουν κατατεθεί μέχρι  τις 27/9 ώρα 21:00μμ. Στη Γραμματεία δεν θα γίνονται εγγραφές  για καμία κατηγορία. 

Οι δηλώσεις των σωματείων  για όλες τις κατηγορίες (MINI, Παμπαίδων, Παίδων, Ανδρών, Μάστερ) θα αποστέλλονται  μαζικά σε ηλεκτρονική φόρμα.

 Οι δηλώσεις των ΟΠΕΝ  αθλητών και αθλητριών θα αποστέλλονται σε ειδική  ηλεκτρονική φόρμα.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ  ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ: Στην Γραμματεία από 9:15π.μ. έως 11:00π.μ.

Παροχές

 1. Αναμνηστικό δίπλωμα για όλους
 2. Υδροδοσία
 3. Φρούτα
 4. Χυμοί
 5. Γεύμα στον τερματισμό
 6. Παροχή ιατρικών υπηρεσιών

Απονομές, Έπαθλα

ΑΠΟΝΟΜΕΣ:  Οι απονομέs  των νικητών  θα διεξαχθούν στην πλατεία του χωριού Λιβάδι. Απαραίτητη η παρουσία των νικητών στις απονομές.

ΕΠΑΘΛΑ:

ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ ΑΝΔΡΩΝ

1ος 35 ευρώ

2ος 20 ευρώ

3ος 15 ευρώ

4ος 10 ευρώ

5ος 10 ευρώ

6ος 10 ευρώ

Στον 1ο νικητή κάθε κατηγορίας, θα απονεμηθούν κύπελλο,  μετάλλιο και δίπλωμα , στους 2ο -3 ο  μετάλλιο, δίπλωμα, 4ο-5ο  και  6ο  δίπλωμα

Τεχνική Ενημέρωση

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 15 λεπτά πριν την εκκίνηση κάθε κατηγορίας.

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ: Θα υπάρχει σταθμός υδροδοσίας  των  αθλητών,  στα μισά χιλιόμετρα της διαδρομής.

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ: Θα υπάρχει γιατρός και ασθενοφόρο όχημα στον χώρο του αγώνα.

Διαμονή

- Προτεινόμενο ξενοδοχείο «RIVERSIDE ROOMS» http://www.riversiderooms.gr/el/ τηλ (+30) 24930 22580 / (+30) 24930 22402
(+30) 6979 772573 / (+30) 6974 374108

- Δωρεάν διαμονή στο Σχολείο του Κοκκινοπηλού που διαθέτει 40 κρεβάτια. Απαραίτητο το sleeping bag.
Επικοινωνήστε στο τηλ 6983821228 Κος Ζιακουλης Σωτήρης. O Κοκκινοπηλός απέχει από την Ελασσόνα 30 λεπτά.

Απρόβλεπτα

Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, θα αποφασίζει επί τόπου η αγωνόδικος επιτροπή. Η επιτροπή έχει το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος, των ημερομηνιών των αγώνων, καθώς επίσης και των τεχνικών όρων της προκήρυξης.

Επικοινωνία

Η εταιρεία  Cyclinghellas  έχει αναλάβει το συντονισμό της διοργάνωσης ,   www.cyclinghellas.gr. Στο site θα βρείτε τη ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής, όλες τις λεπτομέρειες και  συνεχής  ανακοινώσεις για  επιμέρους θέματα της διοργάνωσης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για  απορίες- διευκρινήσεις:

*Σχετικά με τη διοργάνωση παρακαλώ επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα: 2410 552815, 6944226876  Δαλαβίκας Κώστας, Τεχνικός Διευθυντής, 6944255177  Τσεσμετζίδου Δαλαβίκα Δέσποινα, Υπεύθυνη Γραμματείας.  e-mail:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FB: https://www.facebook.com/cyclinghellas

FB: https://www.facebook.com/Podilatikos.AS.Pineios

Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΗΝΕΙΟΣ, ο Δήμος Αγιάς, ο Σύλλογος Ανατολιτών “Ιωάννης ο Πρόδρομος”  και η Cyclinghellas.gr, συνδιοργανώνουν την «26η Ανάβαση Ανατολής» στις 14 Οκτωβρίου. Είναι  αγώνας δρόμου 31 χιλιομέτρων, θα διεξαχθεί με αφετηρία την Αγιά και τερματισμό το χωριό Ανατολή Αγιάς.

Διαδρομή & Υψομετρικά

Μεγάλες κατηγορίες: 31 χλμ

προεκκίνηση  Κεντρική πλατεία Αγιάς –Γερακάρι ->Δήμητρα-> Εκκίνηση εν κινήσει-> Τερματισμός στο χωριό Ανατολή

 25η Ανάβαση Ανατολής

Μικρές Μίνι κατηγορίες: 1,5χλμ

Εκκίνηση  Κεντρική Πλατεία Αγιάς. Τερματισμός στο δρόμο για Μεγαλόβρυσο

 25η Ανάβαση Ανατολής

Παμπαίδες: 5χλμ

Εκκίνηση  Κεντρική Πλατεία Αγιάς. Τερματισμός στο δρόμο για Μεγαλόβρυσο

ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ new

 

Όροι Συμμετοχής

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ - ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:   Στον αγώνα συμμετέχουν σύλλογοι  που ανήκουν στην Ε.Ο.Π  με απεριόριστο αριθμό αθλητών και ΟΠΕΝ αθλητές που  συμπληρώνουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής. Όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

Η διοργάνωση δεν ευθύνεται για τον τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων ή  για τυχόν προβλήματα υγείας , οφειλόμενα σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Η διοργάνωση δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε απώλεια ή καταστροφή υλικού και δε φέρει  ουδεμία ευθύνη για τραυματισμό  οποιουδήποτε  άλλου συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Οι ΟΠΕΝ αγωνιζόμενοι  συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής, βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν, έχουν δε πρόσφατα εξεταστεί από γιατρό γι αυτό το θέμα.

*Συστήνεται στους ΟΠΕΝ συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές  δε θα ζητηθεί  ιατρική βεβαίωση, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και το δηλώνουν στη φόρμα εγγραφής.

* Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα χωρίς πρόβλημα να χρησιμοποιήσει φωτογραφίες και βίντεο όπου εμφανίζεται οποιοσδήποτε συμμετέχοντας αθλητής.

*Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές - συνοδοί) αποδέχονται τους παρόντες κανονισμούς  και είναι υποχρεωμένοι να τους  τηρήσουν.

ΟΡΟΙ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Οι αθλητές με τη συμμετοχή τους συναινούν και έχουν γνώση ότι τα στοιχεία τους δηλαδή το ονοματεπώνυμο  η ηλικιακή κατηγορία και  η ομάδα στην οποία ανήκουν, μπορούν και εμφανίζονται στην ιστοσελίδα: www.cyclinghellas.gr  .  Η Cyclinghellas δεσμεύεται ότι προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την εξασφάλιση ταυτοπροσωπίας, τη σωστή ενημέρωση των επισκεπτών του ιστότοπου και την όσο το δυνατόν καλύτερη επικοινωνία. Άλλα στοιχεία όπως όνομα πατρός, ημερομηνία γέννησης, τηλέφωνα, και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, δηλώνονται εθελοντικά και παραμένουν αποκλειστικά για εμπιστευτική χρήση της Cyclinghellas, δε δημοσιοποιούνται για οποιοδήποτε λόγο. Καμιά άλλη χρήση,  ή παραχώρηση ή μεταβίβαση ή διανομή, ή κοινοποίηση σε τρίτο πρόσωπο δεν πρόκειται να γίνει από την Cyclinghellas.

Οικονομικοί Όροι

Οι αθλητές Άνδρες, Μάστερ και ΟΠΕΝ για την συμμετοχή τους στον αγώνα θα συνεισφέρουν το ποσό των 10€. Η κατάθεση του ποσού θα γίνει  στην Γραμματεία του αγώνα.

Δηλώσεις Συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής όλων των κατηγοριών  θα πρέπει να έχουν κατατεθεί μέχρι  τις 11/10 ώρα 21:00μμ. Στη Γραμματεία δεν θα γίνονται εγγραφές  για καμία κατηγορία. 

Οι δηλώσεις των σωματείων  για όλες τις κατηγορίες (MINI, Παμπαίδων, Παίδων, Ανδρών, Μάστερ) θα αποστέλλονται  μαζικά σε ηλεκτρονική φόρμα.

 Οι δηλώσεις των ΟΠΕΝ  αθλητών και αθλητριών θα αποστέλλονται σε ειδική  ηλεκτρονική φόρμα.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ  ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ: Στην Γραμματεία από 9:15π.μ. έως 11:00π.μ.

Παροχές

 1. Αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής
 2. Υδροδοσία
 3. Φρούτα
 4. Χυμοί
 5. Γεύμα στον τερματισμό
 6. Παροχή ιατρικών υπηρεσιών

Απονομές, Έπαθλα

ΑΠΟΝΟΜΕΣ: Οι απονομές  των νικητών θα διεξαχθούν στην πλατεία του χωριού Ανατολή. Απαραίτητη η παρουσία των νικητών στις απονομές.

ΕΠΑΘΛΑ:

ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ ΑΝΔΡΩΝ

1ος 35 ευρώ

2ος 20 ευρώ

3ος 15 ευρώ

4ος 10 ευρώ

5ος 10 ευρώ

6ος 10 ευρώ

Στον 1ο νικητή κάθε κατηγορίας, θα απονεμηθούν κύπελλο,  μετάλλιο και δίπλωμα , στους 2ο -3 ο  μετάλλιο, δίπλωμα, 4ο-5ο  και  6ο  δίπλωμα.

Τεχνική Ενημέρωση

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 15 λεπτά πριν την εκκίνηση κάθε κατηγορίας.

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ: Θα υπάρχει σταθμός υδροδοσίας  των  αθλητών,  στα μισά χιλιόμετρα της διαδρομής.

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ: Θα υπάρχει γιατρός και ασθενοφόρο όχημα στον χώρο του αγώνα.

Διαμονή

- Προτεινόμενο ξενοδοχείο «Αρχοντικό Σουλιώτη»- Μεταξοχώρι Αγιάς http://www.souliotismansion.com/ τηλ. 2494022040, 6949199657.

Το Μεταξοχώρι απέχει από την Αγιά 2 χιλιόμετρα.

Απρόβλεπτα

Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, θα αποφασίζει επί τόπου η αγωνόδικος επιτροπή. Η επιτροπή έχει το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος, των ημερομηνιών των αγώνων, καθώς επίσης και των τεχνικών όρων της προκήρυξης.

Επικοινωνία

Όσοι  αθλητές δεν έχουν συνοδό μπορούν να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στην Αγιά και κατόπιν μετά το τέλος του αγώνα μπορούν να κατηφορίσουν τη σύντομη διαδρομή 16 χιλιόμετρων από την Ανατολή μέσω Μεγαλόβρυσου προς Αγιά να τα παραλάβουν. Τα πράγματά τους μπορούν να φορτωθούν σε όχημα της διοργάνωσης για να τα έχουν διαθέσιμα στον τερματισμό.

 Ή αντίστροφα μπορούν να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στην Ανατολή και να κατηφορίσουν τα 16 χιλιόμετρα μέσω Μεγαλόβρυσου προς Αγιά σαν προθέρμανση, για να πάρουν εκκίνηση.

Επικοινωνήστε με τη διοργάνωση σε κάθε περίπτωση για λεπτομέρειες.

Η εταιρεία  Cyclinghellas  έχει αναλάβει το συντονισμό της διοργάνωσης ,   www.cyclinghellas.gr. Στο site θα βρείτε τη δήλωση συμμετοχής και όλες τις λεπτομέρειες και  συνεχείς  ανακοινώσεις για  επιμέρους θέματα της διοργάνωσης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για  απορίες- διευκρινήσεις:

*Σχετικά με τη διοργάνωση παρακαλώ επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα: 2410 552815, 6944226876 Δαλαβίκας Κώστας, Τεχνικός Διευθυντής, 6944255177  Τσεσμετζίδου Δαλαβίκα Δέσποινα, Υπεύθυνη Γραμματείας.  e-mail:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FB: https://www.facebook.com/cyclinghellas

FB: https://www.facebook.com/Podilatikos.AS.Pineios

7 Οκτωβρίου 2018

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 η «Cycling Hellas»,  ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ και η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνδιοργανώνουν τον  αγώνα ορεινού τρεξίματος με την επωνυμία «1ος Kissavos Vertical Race» στην πανέμορφη περιοχή του Κισσάβου. Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη του αισθητικού κάλλους της περιοχής τoυ Κισσάβου αφετέρου, η ανάδειξη και προώθηση του Ορεινού τρεξίματος.

Περιγραφή

Ημερομηνία: Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Τόπος: Σπηλιά Λάρισας

Αγώνισμα: Vertical

Κατηγορίες αγώνα:  ΟΡΕΝ :Άνδρες έως  30, 31- 40, 41- 50,51+  και Γυναίκες 1 κατηγορία.

Ώρα εκκίνησης: 11:00μμ όλων των κατηγοριών

Αφετερία-τερματισμός: Εκκίνηση Σπηλιά (850υψ)- Τερματισμός Κορυφή Κισσάβου ( Πρ. Ηλίας 1978υψ). Οι αθλητές θα διανύσουν ανηφορική διαδρομή απόστασης 4 χλμ. -1160 ALTITUDE

Διαδρομή & Υψομετρικά

vertical2018route

Όροι Συμμετοχής

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ-ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές άνω των 16 ετών που θα συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής.

Οι αθλητές συμμετέχουν στον αγώνα  με δική τους ευθύνη.

Οι αγωνιζόμενοι  συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής, δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που υπάρχουν στο ορεινό περιβάλλον και βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν, έχουν δε πρόσφατα εξεταστεί από γιατρό γι αυτό το θέμα.

Η διοργάνωση δεν ευθύνεται για τον τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων ή  για τυχόν προβλήματα υγείας , οφειλόμενα σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Η διοργάνωση αποποιείται κάθε ευθύνη σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα σε σημεία της διαδρομής όπου ο κίνδυνος πτώσης με δυσάρεστα ή μοιραία αποτελέσματα είναι αυξημένος.

 Η διοργάνωση δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε απώλεια ή καταστροφή υλικού και δε φέρει  ουδεμία ευθύνη για τραυματισμό  οποιουδήποτε   συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα.

*Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές  δε θα ζητηθεί  ιατρική βεβαίωση, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και το δηλώνουν στη φόρμα εγγραφής.

*Οι  ανήλικοι κάτω των 18 ετών που επιθυμούν να συμμετέχουν, τρέχουν  με ευθύνη των κηδεμόνων τους προσκομίζοντας επιπλέον και υπεύθυνη δήλωση που το δηλώνουν, την οποία παραδίδουν στην Γραμματεία του αγώνα. Δεν θα γίνεται δεκτός αθλητής  ανήλικος  χωρίς υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα.

* Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλλει κάθε συμμετέχοντα που επιδεικνύει κακή συμπεριφορά πριν, κατά ή μετά την εκδήλωση.

* Αποκλεισμός θα επιβάλλεται στους αθλητές  οι οποίοι θα πετούν σκουπίδια εκτός των ζωνών τροφοδοσίας.

* Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα χωρίς πρόβλημα να χρησιμοποιήσει φωτογραφίες και βίντεο όπου εμφανίζεται οποιοσδήποτε συμμετέχοντας αθλητής.

*Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές - συνοδοί) αποδέχονται τους παρόντες κανονισμούς  και είναι υποχρεωμένοι να τους  τηρήσουν.

ΟΡΟΙ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ: Οι αθλητές με τη συμμετοχή τους συναινούν και έχουν γνώση ότι τα στοιχεία τους δηλαδή το ονοματεπώνυμο  η ηλικιακή κατηγορία και η ομάδα στην οποία ανήκουν, μπορούν και εμφανίζονται στην ιστοσελίδα: www.cyclinghellas.gr  .  Η Cyclinghellas δεσμεύεται ότι προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την εξασφάλιση ταυτοπροσωπίας, τη σωστή ενημέρωση των επισκεπτών του ιστότοπου και την όσο το δυνατόν καλύτερη επικοινωνία. Άλλα στοιχεία όπως όνομα πατρός, ημερομηνία γέννησης, τηλέφωνα, και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, δηλώνονται εθελοντικά και παραμένουν αποκλειστικά για εμπιστευτική χρήση της Cyclinghellas, δε δημοσιοποιούνται για οποιοδήποτε λόγο. Καμιά άλλη χρήση,  ή παραχώρηση ή μεταβίβαση ή διανομή, ή κοινοποίηση σε τρίτο πρόσωπο δεν πρόκειται να γίνει από την Cyclinghellas.

Οικονομικοί Όροι

Οι αθλητές θα συμπληρώσουν τη ηλεκτρονική φόρμα για την συμμετοχή τους στον αγώνα και για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους θα πρέπει μέσα σε 5 μέρες να καταθέσουν το ποσό των 10€ . Η κατάθεση του χρηματικού ποσού θα γίνει με τραπεζική κατάθεση στον εξής λογαριασμό:
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ IBAN: GR30 0172 6080 0056 0806 2675 523 - Τράπεζα Πειραιώς
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ: Δαλαβίκας Κώστας/Τσεσμετζίδου Δέσποινα

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: αναγράφοντας απαραίτητα τον τίτλο του αγώνα "Kissavos Vertical" και το ονοματεπώνυμο καταθέτη.

*Σε περίπτωσης ακύρωσης της συμμετοχής του αθλητή δεν επιστρέφεται το χρηματικό ποσό.

Δηλώσεις Συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής όλων των κατηγοριών  ανοίγουν 20 Ιουλίου και θα πρέπει να έχουν κατατεθεί μέχρι  τις 15 Σεπτεμβρίου ώρα 23:00μμ.

**Θα δοθεί  μικρή παράταση στις εγγραφές μέχρι τις 5 Οκτωβρίου  αλλά οι αθλητές δεν θα παραλάβουν το τεχνικό μπλουζάκι της διοργάνωσης.

 Οι ηλεκτρονικές εγγραφές γίνονται στο: site www.cyclinghellas.gr

 ΕΓΓΡΑΦΗ -ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ: Στην Γραμματεία του αγώνα την Κυριακή από 9:00 π.μ. έως 10:30 μ.μ.

*Οι αθλητές που επιθυμούν να έχουν στο χώρο του τερματισμού κάποιο σακίδιο θα πρέπει να το παραδώσουν στη Γραμματεία έως τις 2:00μμ ώστε να μεταφερθεί στον τερματισμό.

Παροχές

 1. Αναμνηστικό  τεχνικό μπλουζάκι με λόγκο του αγώνα για όλους που δηλώσουν εμπρόθεσμα έως 15/9.
 2. Αναμνηστικό μετάλλιο για όλους με τα διακριτικά του αγώνα.
 3. Το νούμερο του αγώνα ως αναμνηστικό.
 4. Υδροδοσία.
 5. Μεταγωνιστικό μικρογεύμα κ φρούτο
 6. Παροχή ιατρικών υπηρεσιών.
 7. Μεταφορά σακιδίων από την εκκίνηση στο χώρο του τερματισμού.
 8. Ειδική προσφορά σε ολοκληρωμένο γεύμα 8 ευρώ στο χωριό Σπηλιά.
 9. Ειδική προσφορά σε ξενοδοχεία της περιοχής.

*200 μέτρα από τον χώρο του τερματισμού οι αθλητές θα παραλάβουν το σάκο τους και θα περπατήσουν 15 λεπτά μέχρι το καταφύγιο του ΕΟΣ, όπου θα προσφερθεί μικρογεύμα και φρούτο σε όλους τους αθλητές.

Απονομές, Έπαθλα

ΑΠΟΝΟΜΕΣ: Οι απονομές των νικητών του αγώνα Vertical θα διεξαχθούν στον χώρο του καταφυγίου. Απαραίτητη η παρουσία των νικητών στις απονομές.

ΕΠΑΘΛΑ: Στον 1ο νικητή κάθε κατηγορίας, θα απονεμηθούν κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα , στους 2ο -3ο μετάλλιο και δίπλωμα. Αναμνηστικό μετάλλιο για όλους με τα διακριτικά του αγώνα

Τεχνική Ενημέρωση

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 10:45μμ. στο χώρο της εκκίνησης του αγώνα.

* Στον αγώνα  επιτρέπεται η χρήση μπατόν.

Χιλιομετρικές Ενδείξεις: Ανά 1 χιλιόμετρο της διαδρομής του αγώνα θα υπάρχει χιλιομετρική ένδειξη.

Χρονικό Όριο Ολοκλήρωσης: Χρονικό όριο τερματισμού υπάρχει και είναι οι 3,5 ώρες.

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ: Θα υπάρχει σταθμός υδροδοσίας των αθλητών στο 2ο χιλιόμετρο σε κυπελλάκι που θα δοθεί στους αθλητές ή στο δικό τους παγούρι και στον τερματισμό θα υπάρχει υδροδοσία , μπάρα και φρούτο.

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ: Ειδική Ομάδα για παροχή πρώτων βοηθειών θα βρίσκεται στο χώρο του αγώνα.

Διαμονή

Όποιος επιθυμεί τη διαμονή σε ξενοδοχεία της περιοχής για το βράδυ του Σαββάτου 22 Σεπτεμβρίου μπορεί να επικοινωνήσει εγκαίρως στα παρακάτω τηλέφωνα για κράτηση:

 • Ξενοδοχείο METROPOL - Λάρισα προσφορά

Μονόκλινο με πρωινό σε μπουφέ 35,00€

Δίκλινο με πρωινό σε μπουφέ        44,00€

Τηλ: 2410 537161 - 5 και απέχει από το χωριό Σπηλιά 35 km

 • Ξενοδοχείο Αλεξίου - Στόμιο προσφορά 30 ευρώ το δίκλινο με πρωϊνό

Τηλ: +30 24950 91210, κινητό: +30 6944 921234 και απέχει από το χωριό Σπηλιά 28 km

 • Καταφύγιο Κισσάβου προσφορά 12 ευρώ ανά άτομο Τηλ: 6944226876 Δαλαβίκας Κώστας. Για τη διανυκτέρευση θα χρειαστείτε υπνόσακο.

Απρόβλεπτα

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας προκήρυξης, για ότι δεν προβλέπεται ή και για οποιαδήποτε μεταβολή. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση των αθλητών από την ιστοσελίδα και τα social media της διοργάνωσης. Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, αποφασίζει επί τόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης των αγώνων.

ΜΑΤΑΙΩΣΗ-ΑΝΑΒΟΛΗ-ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ: Σε περίπτωση ιδιαίτερα ακραίων καιρικών συνθηκών, η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα αναβολής ή και ματαίωσης του αγώνα. Σε περίπτωση ακύρωσης του αγώνα από τη διοργάνωση θα επιστραφεί το 100% του ποσού που καταβλήθηκε από τους συμμετέχοντες.

ΠΟΙΝΕΣ: Οι αγωνιζόμενοι που δεν θα έχουν περάσει από όλα τα σημεία ελέγχου θα ακυρωθούν, μετά τον τελικό έλεγχο των ενδιάμεσων αποτελεσμάτων και τα ονόματά τους θα αφαιρεθούν από τον πίνακα αποτελεσμάτων.

Αποκλεισμός προβλέπεται και για εκούσια ρίψη ανόργανων σκουπιδιών (συσκευασίες από μη ανακυκλώσιμο υλικό)

Ενστάσεις – Αποτελέσματα -Ενστάσεις γίνονται δεκτές εντός 15 λεπτών από τον τερματισμό, μόνο απ’ τον αθλητή αυτοπροσώπως, εγγράφως σε κάποιο από τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, και μετά από επικοινωνία με τον υπεύθυνο σταθμάρχη του σταθμού ανεφοδιασμού όπου έλαβε χώρα το συμβάν.

-Τα επίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται την ίδια μέρα του αγώνα στις 8.00-9.00μμ στο site www.cyclinghellas.gr 

Επικοινωνία

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον αγώνα συνεχή και  έγκαιρη ενημέρωση των αθλητών θα υπάρχει από την ιστοσελίδα www.cyclinghellas.gr  και τις σελίδες της διοργάνωσης στο facebook:

 https://www.facebook.com/Kissavos.Vertical.Race/

& https://www.facebook.com/cyclinghellas/

Τηλέφωνα επικοινωνίας 6944226876 Δαλαβίκας Κώστας -Τεχνικός Διευθυντής του αγώνα, 6906126018 Μπαμπαράμος Ντίνος- Τεχνικός του αγώνα, 6944255177 Τσεσμετζίδου Δαλαβίκα Δέσποινα – Υπεύθυνη Γραμματείας.

Πρόγραμμα

 • • Κυριακή 7 Οκτωβρίου

 9:00 π.μ. έως 10:30 μ.μ. Εγγραφές στην Γραμματεία

11:00πμ Εκκίνηση του αγώνα

2:00μμ Κλείσιμο του αγώνα-

Ακολουθούν οι απονομές νικητών.

 • Η διοργάνωση των αγώνων εμπνεύστηκε και στηρίζεται από έμπειρους αθλητές και διοργανωτές του χώρου που έχουν άμεση σχέση με τον αθλητισμό και τη φύση.
 • Η Cyclinghellas ανυπομονεί να σας φιλοξενήσει και να σας προσφέρει μία άρτια ορεινή διοργάνωση- εμπειρία .

18 Αυγούστου 2018

Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΗΝΕΙΟΣ, ο Δήμος Τεμπών, ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός  Σύλλογος Απανταχού Καλλιπευκιωτών  “Η Πατωμένη” και η Cyclinghellas.gr, συνδιοργανώνουν την «3η Ανάβαση Καλλιπεύκης» στις 18 Αυγούστου. Είναι  αγώνας δρόμου 29 χιλιομέτρων, θα διεξαχθεί με αφετηρία  το Μακρυχώρι και τερματισμό στην Καλλιπεύκη Τεμπών.

Διαδρομή & Υψομετρικά

Μεγάλες κατηγορίες: 29 χλμ

προεκκίνηση από την Κεντρική Πλατεία Μακρυχωρίου -> Εκκίνηση εν κινήσει-> Γόννοι-> Τερματισμός  στο χωριό Καλλιπεύκη, στην Κεντρική Πλατεία

2η Ανάβαση Καλλιπεύκης 2017

Παμπαίδες: 12 χλμ

εκκίνηση από την Κεντρική Πλατεία  Μακρυχωρίου και τερματισμός 5χιλιόμετρα μετά το χωριό Γόννοι

2η Ανάβαση Καλλιπεύκης 2017

Μικρές Μίνι κατηγορίες: 7 χλμ

εκκίνηση από Κεντρική Πλατεία το Μακρυχωρίου και τερματισμός στην Κεντρική Πλατεία των Γόννων

2η Ανάβαση Καλλιπεύκης 2017

Όροι Συμμετοχής

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ - ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:   Στον αγώνα συμμετέχουν σύλλογοι  που ανήκουν στην Ε.Ο.Π  με απεριόριστο αριθμό αθλητών και ΟΠΕΝ αθλητές που  συμπληρώνουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής. Όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

Η διοργάνωση δεν ευθύνεται για τον τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων ή  για τυχόν προβλήματα υγείας , οφειλόμενα σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Η διοργάνωση δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε απώλεια ή καταστροφή υλικού και δε φέρει  ουδεμία ευθύνη για τραυματισμό  οποιουδήποτε  άλλου συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Οι ΟΠΕΝ αγωνιζόμενοι  συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής, βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν, έχουν δε πρόσφατα εξεταστεί από γιατρό γι αυτό το θέμα.

*Συστήνεται στους ΟΠΕΝ συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές  δε θα ζητηθεί  ιατρική βεβαίωση, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και το δηλώνουν στη φόρμα εγγραφής.

* Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα χωρίς πρόβλημα να χρησιμοποιήσει φωτογραφίες και βίντεο όπου εμφανίζεται οποιοσδήποτε συμμετέχοντας αθλητής.

*Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές - συνοδοί) αποδέχονται τους παρόντες κανονισμούς  και είναι υποχρεωμένοι να τους  τηρήσουν.

ΟΡΟΙ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Οι αθλητές με τη συμμετοχή τους συναινούν και έχουν γνώση ότι τα στοιχεία τους δηλαδή το ονοματεπώνυμο η ηλικιακή κατηγορία και η ομάδα στην οποία ανήκουν, μπορούν και εμφανίζονται στην ιστοσελίδα: www.cyclinghellas.gr  .  Η Cyclinghellas δεσμεύεται ότι προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την εξασφάλιση ταυτοπροσωπίας, τη σωστή ενημέρωση των επισκεπτών του ιστότοπου και την όσο το δυνατόν καλύτερη επικοινωνία. Άλλα στοιχεία όπως όνομα πατρός, ημερομηνία γέννησης, τηλέφωνα, και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, δηλώνονται εθελοντικά και παραμένουν αποκλειστικά για εμπιστευτική χρήση της Cyclinghellas, δε δημοσιοποιούνται για οποιοδήποτε λόγο. Καμιά άλλη χρήση,  ή παραχώρηση ή μεταβίβαση ή διανομή, ή κοινοποίηση σε τρίτο πρόσωπο δεν πρόκειται να γίνει από την Cyclinghellas.

Οικονομικοί Όροι

Οι αθλητές Άνδρες, Μάστερ και ΟΠΕΝ για την συμμετοχή τους στον αγώνα θα συνεισφέρουν το ποσό των 10€. Η κατάθεση του ποσού θα γίνει  στην Γραμματεία του αγώνα.

Δηλώσεις Συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής όλων των κατηγοριών  θα πρέπει να έχουν κατατεθεί μέχρι  τις 15/8 ώρα 21:00μμ. Στη Γραμματεία δεν θα γίνονται εγγραφές  για καμία κατηγορία. 

Οι δηλώσεις των σωματείων  για όλες τις κατηγορίες (MINI, Παμπαίδων, Παίδων, Ανδρών, Μάστερ) θα αποστέλλονται  μαζικά σε ηλεκτρονική φόρμα.

 Οι δηλώσεις των ΟΠΕΝ  αθλητών και αθλητριών θα αποστέλλονται σε ειδική  ηλεκτρονική φόρμα.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ  ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ:

Στην Γραμματεία από 15.30μ.μ. έως 16:15μ.μ. για  όλες τις μικρές κατηγορίες μέχρι Παίδες και 5.00- 6.00 μμ για όλες τις μεγάλες κατηγορίες.

Παροχές

 1. Αναμνηστικό δίπλωμα για όλους
 2. Υδροδοσία
 3. Φρούτα
 4. Χυμοί
 5. Γεύμα στον τερματισμό
 6. Παροχή ιατρικών υπηρεσιών

Απονομές, Έπαθλα

ΑΠΟΝΟΜΕΣ:

Οι απονομές  των νικητών  θα διεξαχθούν στην πλατεία του χωριού Καλλιπεύκης. Απαραίτητη η παρουσία των νικητών στις απονομές.

ΕΠΑΘΛΑ:

ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ ΑΝΔΡΩΝ

1ος 35 ευρώ

2ος 20 ευρώ

3ος 15 ευρώ

4ος 10 ευρώ

5ος 10 ευρώ

6ος 10 ευρώ

Στον 1ο νικητή κάθε κατηγορίας, θα απονεμηθούν κύπελλο,  μετάλλιο και δίπλωμα , στους 2ο -3 ο  μετάλλιο, δίπλωμα, 4ο-5ο  και  6ο  δίπλωμα.

Τεχνική Ενημέρωση

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 15 λεπτά πριν την εκκίνηση κάθε κατηγορίας.

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ: Θα υπάρχει σταθμός υδροδοσίας  των  αθλητών,  στα μισά χιλιόμετρα της διαδρομής.

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ: Θα υπάρχει γιατρός και ασθενοφόρο όχημα στον χώρο του αγώνα.

Διαμονή

Προτεινόμενο ξενοδοχείο Hotel Αλεξίου στο Στόμιο http://www.hotel-alexiou.gr/   (+30) 2495091210 (+30) 6944921234

Απρόβλεπτα

Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, θα αποφασίζει επί τόπου η αγωνόδικος επιτροπή. Η επιτροπή έχει το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος, των ημερομηνιών των αγώνων, καθώς επίσης και των τεχνικών όρων της προκήρυξης.

Επικοινωνία

Η εταιρεία  Cyclinghellas  έχει αναλάβει το συντονισμό της διοργάνωσης ,   www.cyclinghellas.gr. Στο site θα βρείτε τη ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής, όλες τις λεπτομέρειες και  συνεχής  ανακοινώσεις για  επιμέρους θέματα της διοργάνωσης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για  απορίες- διευκρινήσεις:

*Σχετικά με τη διοργάνωση παρακαλώ επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα: 2410 552815, 6944226876  Δαλαβίκας Κώστας, Τεχνικός Διευθυντής, 6944255177  Τσεσμετζίδου Δαλαβίκα Δέσποινα, Υπεύθυνη Γραμματείας.  e-mail:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FB: https://www.facebook.com/cyclinghellas

FB: https://www.facebook.com/Podilatikos.AS.Pineios

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 η Cycling Hellas, ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Μετεώρων (Καλαμπάκας) συνδιοργανώνουν στην γραφική περιοχή των Μετεώρων για 3η συνεχή χρονιά τον Ποδηλατικό αγώνα MTB με Πανελλήνια συμμετοχή με την επωνυμία  3rd Meteora MTB race 2018- Βασίλης Ευσταθίου στην πανέμορφη περιοχή των Μετεώρων. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Αθλητή και Φίλου Βασίλη Ευσταθίου ως ελάχιστο φόρο τιμής στον Βασίλη και την οικογένεια του.

Περιγραφή

Ημερομηνία: Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Τόπος: Καστράκι Μετεώρων

Αγώνισμα: XCO MTB (Ορεινή Ποδηλασία)

Κατηγορίες αγώνα:

ΟΡΕΝ μικρή διαδρομή 1:ΟΡΕΝ Παίδες 15-18, ΟΡΕΝ Άνδρες 18+, ΟΡΕΝ Γυναίκες μία κατηγορία.

ΟΡΕΝ μεγάλη διαδρομή 2: ΟΡΕΝ Άνδρες Α1: έως 18, Α2: 18+, Α3: 30+, Α4: 40+, Α5: 50+, και ΟΡΕΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ μια κατηγορία.

ΟΡΕΝ e-bike μεγάλη διαδρομή 2: όλοι οι αθλητές με e-bike τρέχουν  σε μια κατηγορία.

Ώρα εκκίνησης: 11:00πμ

Αφετηρία-τερματισμός: Πλατεία Καστρακίου Καλαμπάκας

Διαδρομή & Υψομετρικά

meteoraMTB2018route

meteoraMTB2018diagramma

Την Κυριακή 6 Μαίου: Η εκκίνηση δίνεται από την Κεντρική Πλατεία Καστρακίου και οι ποδηλάτες ακολουθούν 2 διαδρομές την ΟΡΕΝ 1- μικρή διαδρομή 18 χιλ και ΟΡΕΝ 2- ή την μεγάλη διαδρομή των 33 χιλιομέτρων. Μετά από συνεχή πέρασμα μονοπατιών γύρω από τα Ιερά βράχια των Μετεώρων η διαδρομή ολοκληρώνεται στο αρχικό σημείο. Ο αγώνας σε ποσοστό μεγαλύτερο από  80% διεξάγεται σε τεχνικά μονοπάτια, αλλά περιλαμβάνει χωμάτινο και οδοστρωμένο τεραίν.

Η διαδρομή των 18 χιλιομέτρων  αποτελεί μέρος της διαδρομής των 33 χιλιομέτρων.

Η μικρή διαδρομή των 18 χιλ σε αρχείο GPX:

https://connect.garmin.com/modern/course/18103655

Η μεγάλη διαδρομή των 33 χιλ σε αρχείο GPX:

https://connect.garmin.com/modern/course/17882683

 

 

Όροι Συμμετοχής

Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές - συνοδοί) αποδέχονται τον παρόντα κανονισμό και είναι υποχρεωμένοι να τον τηρήσουν.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές άνω των 18 ετών που θα συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής. Οι αθλητές συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη.

Η διοργάνωση δεν ευθύνεται για τον τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων ή για τυχόν προβλήματα υγείας , οφειλόμενα σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Οι αγωνιζόμενοι υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής, βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν, έχουν δε πρόσφατα εξεταστεί από γιατρό γι αυτό το θέμα. Οι διοργανωτές τέλος δε φέρουν ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε απώλεια ή καταστροφή υλικού οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη, οι δε ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους προσκομίζοντας υπεύθυνη δήλωση που το δηλώνουν, την οποία παραδίδουν στην Γραμματεία του αγώνα.

Οικονομικοί Όροι

Οι αθλητές θα συμπληρώσουν τη ηλεκτρονική φόρμα για την συμμετοχή τους στον αγώνα και για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους θα πρέπει μέσα σε 5 μέρες να καταθέσουν το ποσό των 15€ . Η κατάθεση του χρηματικού ποσού θα γίνει με τραπεζική κατάθεση στον εξής λογαριασμό:

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ IBAN: GR30 0172 6080 0056 0806 2675 523 - Τράπεζα Πειραιώς
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ: Δαλαβίκας Κώστας/Τσεσμετζίδου Δέσποινα

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: αναγράφοντας απαραίτητα τον τίτλο του αγώνα "METEORA MTB" και το ονοματεπώνυμο καταθέτη.

Δηλώσεις Συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής όλων των κατηγοριών ανοίγουν 15 Φεβρουαρίου και λήγουν μετά την παράταση που δόθηκε μέχρι 30 Απριλίου.

Μετά το πέρας της παραπάνω ημερομηνίας καμία δήλωση συμμετοχής δε θα γίνει δεκτή. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα-δήλωση και με την υποβολή της αποδέχονται όλους τους παραπάνω κανονισμούς και όρους της εκδήλωσης.

ΕΓΓΡΑΦΗ -ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ: Στην Γραμματεία του αγώνα την Κυριακή 6 Μαΐου από 9:00π.μ έως 10:15π.μ. και την προηγούμενη μέρα στο Τεχνικό Συνέδριο.

* Συμμετέχονες κάτω των 18 ετών:

Παρακαλούμε οι κηδεμόνες των συμμετεχόντων με ηλικία από 12 έως 18 να συμπληρώσουν την υπεύθυνη δήλωση και να την προσκομίσουν στην Γραμματεία την ημέρα του αγώνα.

Κατεβάστε τη δήλωση από εδώ: ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ METEORA RACE

Παροχές

 1. Τεχνικό μπλουζάκι για όλους που δηλώσουν εμπρόθεσμα έως 20/4.
 2. Αναμνηστικό μετάλλιο για όλους με τα διακριτικά του αγώνα.
 3. Το νούμερο του αγώνα ως αναμνηστικό.
 4. Υδροδοσία
 5. Τζελ, ηλεκτρολύτες, μπανάνες στους σταθμούς ανεφοδιασμού.
 6. Μετα αγωνιστικό δωρεάν γεύμα για όλους τους συμμετέχοντες.
 7. Παροχή ιατρικών υπηρεσιών.

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ: Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, γιατρός και ομάδα της Ορειβατικής Λέσχης Καλαμπάκας και ο Σύλλογος Δρομέων Σ.Κ.Α.Μ. Καλαμπάκας θα βρίσκονται στο χώρο του αγώνα.

Απονομές, Έπαθλα

Οι απονομές των νικητών θα διεξαχθούν στην πλατεία Καστρακίου.

ΕΠΑΘΛΑ: Στον 1ο νικητή κάθε κατηγορίας, θα απονεμηθούν κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα , στους 2ο -3ο-4ο - 5ο - 6ο μετάλλιο δίπλωμα. Για όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικό μετάλλιο. Απαραίτητη η παρουσία των νικητών στις απονομές.

Τα επίσημα αποτελέσματα του αγώνα θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα μέχρι τις 8.00 μμ από την ιστοσελίδα www.cyclinghellas.gr

Τεχνική Ενημέρωση

Για τους αθλητές που θα βρίσκονται από το Σάββατο στην Καλαμπάκα θα πραγματοποιηθεί στις 7.00μμ Τεχνικό Συνέδριο στην αίθουσα «Νίτσας Λιάπη» που βρίσκεται όπισθεν του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας. Για να αποσυμφορηθεί η Γραμματεία του αγώνα την επόμενη μέρα, λόγω του ότι οι συμμετοχές είναι πολλές, στο Τεχνικό Συνέδριο θα δοθούν οι φάκελοι με τα νούμερα των αθλητών. Την Κυριακή στις 10:40 πμ στο χώρο της εκκίνησης του αγώνα θα ξαναγίνει σύντομη τεχνική ενημέρωση.

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ

Για την ΟΡΕΝ μικρή διαδρομή: Θα υπάρχει ένας (1) σταθμός ανεφοδιασμού.

Για την ΟΡΕΝ μεγάλη διαδρομή θα υπάρχουν τρεις (3) σταθμοί ανεφοδιασμού.

Μετά το τέλος του αγώνα θα παρατεθεί δωρεάν γεύμα σε όλους τους αθλητές.

Διαμονή

Σάς παραθέτουμε μία λίστα με ξενοδοχεία και ξενώνες της περιοχής Καστρακίου και Καλαμπάκας τα οποία κάνουνε καλύτερες τιμές για τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς αυτών.

VS Rοοms www.ziogasrooms.gr τηλ¨2432024037 ,

Hotel Grand Meteora Καστράκι τηλ:2432023105 www.grandmeteora.gr  ,

Hotel Kastraki τηλ:2432075336-2432075335 www.hotelkastraki.gr ,

Hotel Meteoritis ,Καστράκι τηλ:2432078401 www.meteoritis.com ,

San Giorgio Villa Καστράκι τηλ:2432075255 www.sangiorgiovilla.com ,

The Hotel Meteora τηλ:2432078180 www.meteorahotels.com ,

Guesthouse Lithos Καστράκι τηλ: 2432025005 www.meteora-lithos.gr  ,

Spanias Hotel Καστράκι τηλ:2432075303 www.hotel-spanias.com ,

Hotel Orfeas Καλαμπάκα τηλ 2432077445 www.hotel-orfeas.gr ,

Camping Vrachos Kastraki τηλ :243022293 www.campingkastraki.com,

Δωμάτια Μπαταλογιάννη Ζωή Καστράκι τηλ 2432023253.

Meteora Central Hostel Καλαμπάκα τηλ  697 780 9016.   

Η λίστα θα ενημερώνεται συνεχώς αλλά καλό θα ήταν να γίνονται οι κρατήσεις νωρίς καθώς έχει αρχίσει η τουριστική σεζόν στην περιοχή!

Απρόβλεπτα

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας προκήρυξης, για ότι δεν προβλέπεται ή και για οποιαδήποτε μεταβολή. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση των αθλητών από την ιστοσελίδα και τα social media της διοργάνωσης. Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, αποφασίζει επί τόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

ΜΑΤΑΙΩΣΗ-ΑΝΑΒΟΛΗ-ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ: Σε περίπτωση ιδιαίτερα ακραίων καιρικών συνθηκών, η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα αναβολής ή και ματαίωσης του αγώνα. Σε περίπτωση ακύρωσης του αγώνα από τη διοργάνωση θα επιστραφεί το 100% του ποσού που καταβλήθηκε από τους συμμετέχοντες.

Πρόγραμμα

Σάββατο

 • 7.00μμ Τεχνικό Συνέδριο- εγγραφές στην αίθουσα «Νίτσας Λιάπη»

Κυριακή

 • 9:00 π.μ. έως 10:15 π.μ. Εγγραφές στην Γραμματεία του αγώνα
 • 10:40π.μ. Τεχνική Ενημέρωση
 • 11:00π.μ .Εκκίνηση του αγώνα
 • 2:00μ.μ. Απονομές νικητών στη πλατεία Καστρακίου.

Επικοινωνία

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον αγώνα συνεχή και έγκαιρη ενημέρωση των αθλητών θα υπάρχει από την ιστοσελίδα www.cyclinghellas.gr και τις σελίδες της διοργάνωσης στο facebook:

https://www.facebook.com/Meteora.MTB.Race.Vasilis.Efstathiou/

& https://www.facebook.com/cyclinghellas/

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Τεχνικοί του αγώνα

6940759250 Μπαταλογιάννης Χρήστος

6983472736 Λαγούδης Παναγιώτης

6944226876 Δαλαβίκας Κώστας

Υπεύθυνη Γραμματείας

6944255177 Τσεσμετζίδου Δαλαβίκα Δέσποινα

Συμμετέχοντες

Επίθετο Όνομα Διαδρομή Κατηγορία ΟΡΕΝ Κατηγορία ΟΡΕΝ Ομάδα / Σωματείο
CHILD SHANE ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+ POP
CVETANOV EMIL ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ Cross Cicling Kumanovo
DIAMOND CONSTANTINE ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+  
GYUROV VLADISLAV ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+  
PLEWA ANETA IRENA ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Γυναίκες ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α2: 18+ Northbike.gr
ΑΔΑΛΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ Π.Ο. Καρδίτσας
ΑΔΑΜ ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Παίδες 15-18   West coast
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ ΛΕ.Μ.Α.Θ.
ΑΛΑΜΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ goatriders preveza
ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ ΚΥΚΛΟΤΡΟΝ
ΑΛΕΤΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ CYCLELAND TEAM
ΑΛΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+ Άνδρες Α4: 40+  
ΑΛΤΑΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α2: 18+ Vasilis Cafe Team
ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΛΛΗΣ ΦΩΤΗΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+    
ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ Electric Rev by Helma
ΆΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ SKIATHOS MTB
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+  
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Παίδες 15-18   ΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+  
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ ARABATZIS BIKES TEAM
ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ ROLLING STONED
ΑΡΚΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ] Άνδρες 18+ Άνδρες Α2: 18+ Cycleland
ΒΑΓΕΝΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+  
ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+  
ΒΑΛΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+ Άνδρες Α3: 30+  
ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+ FACTORY CYCLIST CLUB
ΒΑΡΕΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Παίδες 15-18   Αερωπός Έδεσσας
ΒΑΡΣΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ Π. Σ. Τρικάλων
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+  
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ Γ.ΠΑΣΙΑΛΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΛΑΒΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+ ΜΤΒ ΑΓΡΙΝΙΟ VELOCITYBIKES
ΒΑΣΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ Π.Α.Σ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ
ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ NORTHBIKE
ΒΕΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ west coast cycling team
ΒΕΡΖΑΜΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Παίδες 15-18   CYCLELAND
ΒΗΧΟΣ ΜΑΝΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ Π.Δ.Σ. ΟΔΥΣΣΕΑΣ
ΒΙΚΟ ΆΡΗΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+   Αερωπός Έδεσσας
ΒΙΡΤΣΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ Π.Δ.Σ.ΟΔΥΣΣΕΑΣ
ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+ NORTHBIKE.GR
ΒΛΑΧΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ S-BIKES
ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ MTB4FUN VOLOS
ΒΟΛΗΣ ΜΑΡΚΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ CYCLAND
ΒΟΝΤΙΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+   Σ.Ο.Π.ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΒΟΥΡΔΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Παίδες 15-18   ΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΒΟΥΡΔΟΥΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ VERMIO CYCLING CLUB
ΒΡΑΧΑΜΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α2: 18+ Ά.Ο.ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ
ΒΡΕΤΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ BIKE ME UP
ΓΑΓΛΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+  
ΓΑΪΤΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ bikemeup
ΓΑΛΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΓΑΡΙΝΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α2: 18+ P.D.S.ODYSSEAS
ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ probikeshop
ΓΕΡΑΚΑΚΗΣ ΑΚΥΛΑΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α2: 18+ ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ NORTHBIKE
ΓΕΩΡΓΑΝΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ NORTHBIKE.GR
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Παίδες 15-18   Αερωπός Έδεσσας
ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ PSYCHO WHEELER
ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ CYCLELAND TEAM
ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΣ ΒΛΑΣΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ bikepornnights
ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ ΤΑΛΟΣ ΑΝΕΚ
ΓΙΑΝΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ Αερωπος Εδεσσας
ΓΙΔΑΣ ΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+  
ΓΙΔΟΥΛΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ ΜΑΧΗΤΗΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΓΙΟΥΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Παίδες 15-18   Αερωπος εδεσσας
ΓΚΑΒΕΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+   CYCLELAND
ΓΚΑΛΙΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Παίδες 15-18   Αερωπός Έδεσσας
ΓΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΗΛΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΟΓΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ Γ.ΠΑΣΙΑΛΗΣ
ΓΚΙΟΥΡΤΖΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+ Διονυσος
ΓΚΙΩΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+  
ΓΚΟΝΤΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+  
ΓΚΟΤΖΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+  
ΓΟΥΛΕΡΜΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ Ταλως
ΓΟΥΛΙΜΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ ΝΕΡΟΜΑΝΑ-ΚΟΠΑΝΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ
ΓΡΑΨΑΣ ΘΩΜΑΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ -----------
ΔΑΛΑΒΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Παίδες 15-18   ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ
ΔΑΛΑΒΙΚΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Παίδες 15-18   ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ
ΔΕΓΓΛΕΡΗΣ ΕΚΤΩΡΑΣ -ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α1: έως 18 Π.Δ.Σ.ΟΔΥΣΣΕΑΣ
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ Π.Δ.Σ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α1: έως 18  
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΠΑΡΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ FACTORY CYCLIST CLUB
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΛΗΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+   PSYCHO WEELER
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ Bn cycling
ΔΙΤΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΝΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+ ΑΟ ΘΕΡΜΑΙΟΣ
ΔΟΥΚΑΤΑΣ ΧΡΟΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ Cycland
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+ NORTHBIKE
ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΓΙΆΝΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+  
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+  
ΕΥΜΟΡΦΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΙΟΥ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ #Soenduro
ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α2: 18+ ΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΖΑΡΓΑΝΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ -
ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Παίδες 15-18    
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ _
ΖΑΧΑΡΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ ΔΟΞΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΖΕΝΕΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α2: 18+  
ΖΙΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+    
ΖΙΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α2: 18+ Bike Elevated
ΖΙΩΓΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Παίδες 15-18   psycho wheeler
ΖΥΓΟΥΡΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+   ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ
ΖΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ PROBIKESHOP ΗΓΟΥΜΕΝΊΤΣΑ
ΖΥΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ Probikeshop Ηγουμενίτσα
ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+ Talos
ΖΩΝΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+ Π.Δ.Σ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
ΖΩΝΗΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α1: έως 18 Αερωπός Έδεσσας
ΖΩΤΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ CYCLELAND
ΖΩΤΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α1: έως 18  
ΖΩΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+ M ZOTOS
ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ Σ.Φ.Π. Μεσολογγίου
ΗΛΙΑΔΗΣ ΜΑΝΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+  
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ Ποδηλατικός Σύλλογος κάστοριας 620
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Γυναίκες   Π.Δ.Σ. ΟΔΥΣΣΕΑΣ
ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α2: 18+ DRAGON TEAM
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ MTB METEORA RACE
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ Fat biker's club patras
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ ΝΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ PamvoMountain
ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΑΡΙΑ-ΑΛΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Γυναίκες Παναθηναικος
ΙΣΟΥΦΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+   CYCLELAND
ΙΣΟΥΦΑΙ ΝΙΚΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+   CYCLELAND
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+  
ΙΩΑΝΝΟΥ ΘΩΜΑΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 620
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+   CYCLELAND
ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ Π.Ο ΔΡΑΣΗ
ΚΑΛΟΜΙΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ CYCLELAND
ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+ Σ.Φ.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ Π.Σ.Κ. "620"
ΚΑΡΑΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Γυναίκες   ΣΩΣΘΕΝΕΙΑ ΤΕΑΜ
ΚΑΡΑΛΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+   ΣΩΣΘΕΝΕΙΑ ΤΕΑΜ
ΚΑΡΑΜΤΖΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Παίδες 15-18   ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+  
ΚΑΡΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+ Fat bikers club patras
ΚΑΡΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+    
ΚΑΡΟΥΝΤΖΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+ northbike
ΚΑΡΤΑΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ ΑΕΡΟΠΩΣ ΕΔΕΣΣΑΣ - Bikestories
ΚΑΤΗΝΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+   Π.Δ.Σ. ΟΔΥΣΣΕΑΣ
ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Γυναίκες   cycleland
ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α2: 18+  
ΚΕΦΑΛΑΣ ΤΑΣΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+  
ΚΙΤΣΑΝΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ WEST COAST
ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΗΛΙΑΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+    
ΚΟΛΕΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α1: έως 18 ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ
ΚΟΜΕΣΣΑΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+    
ΚΟΝΤΕΛΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Γυναίκες   PSYCHO WHEELER Team
ΚΟΡΔΑΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+  
ΚΟΡΟΥΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ Xristina
ΚΟΤΣΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ PRO BIKE IGOUMENITSA
ΚΟΥΓΙΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+   Menidi Bikes
ΚΟΥΔΟΥΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+   ΠΔΣ Οδυσσέας
ΚΟΥΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Παίδες 15-18   Α. Π. Σ. ΑΣΣΟΣ Πτολεμαιδας
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+ ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+ BIKE ME UP
ΚΟΥΝΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α2: 18+ ΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+    
ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+   ΛΕ.Μ.Α.ΘΕΡΜΟΥ
ΚΟΥΡΜΠΕΤΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α2: 18+ Ninerds
ΚΟΥΡΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ Γ.ΠΑΣΙΑΛΗΣ
ΚΟΥΡΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+  
ΚΟΥΡΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο.
ΚΟΥΣΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ ΝΠΟΧ
ΚΟΥΤΖΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Παίδες 15-18   Αgis bikes
ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Γυναίκες northbike.gr
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+   Αερωπός Έδεσσας
ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ Ο.Π.Ο.Π.
ΚΡΙΚΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+  
ΚΡΙΤΣΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+  
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ West coast
ΚΩΝΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ PSYCHO WHEELER
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+  
ΛΑΒΑΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Γυναίκες Panathinaikos
ΛΑΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΩΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ VELOCITYBIKES
ΛΑΝΔΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ / BYSHIPTRAVEL.GR
ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ ΠΣΚ 620
ΛΙΒΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ Bike Porn Nights
ΛΙΒΙΤΣΑΝΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+    
ΛΙΒΙΤΣΑΝΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+  
ΛΙΠΑΝΤΕΤΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+  
ΛΟΥΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ PAMVOMOUNTAIN
ΛΟΥΛΑΚΗΣ ΧΡΟΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ Bike Porn Nights
ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+ Zene Team
ΛΥΤΡΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+ NORTHBIKE.GR
ΜΑΓΙΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ WEST COAST
ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ PAMVOMOUNTAIN
ΜΑΪΧΩΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ 1000 Δέντρα
ΜΑΚΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ FACTORY CYCLIST CLUB
ΜΑΛΑΦΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α1: έως 18  
ΜΑΛΙΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Παίδες 15-18   ΑερωπόςΈδεσσας
ΜΑΛΛΙΑΡΗ ΧΑΡΗ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Γυναίκες   ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΜΑΜΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+   CYCLELAND
ΜΑΜΑΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+   CYCLELAND
ΜΑΜΟΥΖΕΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ PAMVOMOUNTAIN
ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΦΟΙΒΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α1: έως 18  
ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ ZΗΣΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α1: έως 18 Π.ΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΜΑΝΩΛΑΡΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ Monkeybikeshop
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ PAMVOMOYNTAIN
ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ
ΜΑΡΑΒΕΛΛΙΑΣ ΜΗΝΑΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+  
ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α1: έως 18 WEST COAST - CUBE GREECE
ΜΑΡΓΙΑΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+   Kantza
ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΤΟΣ ΆΓΓΕΛΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+  
ΜΑΡΚΟΥΙΖΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Παίδες 15-18   Αερωπός Έδεσσας
ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Παίδες 15-18   West coast
ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ lucas martinis physiotherapy
ΜΑΤΙΑΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ ΑΙΟΛΟΣ
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Παίδες 15-18   Α. Π. Σ. ΑΣΣΟΣ Πτολεμαιδας
ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ ROLLING STONED
ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+  
ΜΗΣΙΑΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Γυναίκες    
ΜΗΣΙΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+    
ΜΗΤΟΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ probikeshop
ΜΗΤΡΟΝΑΣΙΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+  
ΜΙΚΕΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ ΝΕΡΟΜΑΝΑ-ΚΟΠΑΝΑ
ΜΙΧΑΗΛ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ Π.Δ.Σ.ΟΔΥΣΣΈΑΣ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+  
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ ΛΕ.Μ.Α.Θ.
ΜΟΡΦΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+ ΠΑΟΚ
ΜΟΥΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ Π.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (620)
ΜΠΑΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ Fat Bikers club patras
ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+ Α. 0. ΑΙΟΛΟΣ
ΜΠΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+ Π.Ο.ΒΕΛΟΣ
ΜΠΑΝΟΥ ΦΑΝΗ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Γυναίκες Π.Ο.ΒΕΛΟΣ
ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ ΠΓΣΛ
ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+   POWER 93.2 - DE-TOX
ΜΠΑΡΣΑΚΗΣ ΠΛΑΤΩΝ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Παίδες 15-18   West coast
ΜΠΑΤΖΑΚΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+ BIKE ME UP
ΜΠΙΣΜΠΙΡΟΥΛΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+   Bicyclon
ΜΠΟΝΕΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+    
ΜΠΟΡΜΠΟΛΗΣ ΜΑΝΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ Go4Bike
ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ Σχολη οδηγων
ΜΠΟΥΛΟΓΕΩΡΓΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ Ninerds
ΜΠΟΥΡΝΙΑΣ ΜΑΡΚΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+  
ΜΠΟΥΡΤΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α2: 18+ Assos-forbikes
ΜΥΛΩΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+  
ΝΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Παίδες 15-18   Rannig aiani
ΝΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ Rannig aianis
ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+   ΚΥΚΛΟΤΡΟΝ
ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ GOATRIDERS PREVEZA
ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ PANATHINAIKOS A.C.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+   ΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΑΣΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+ Π.Δ.Σ.Οδυσσεας
ΝΤΑΡΔΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ West coast
ΝΤΕΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+  
ΝΤΕΛΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Παίδες 15-18   ΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΝΤΕΜΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ 1000 ΔΕΝΤΡΑ
ΝΤΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+ ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ - ΑΡ 10461
ΝΤΡΙΓΚΟΓΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ Open
ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+   NORTHBIKE
ΞΕΝΟΦΩΝ ΣΑΡΙΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α2: 18+ Assos-Forbikes
ΞΥΓΚΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α2: 18+ Vasilis Cafe Team
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+  
ΟΞΥΖΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+   CYCLELAND
ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+ Specialized-Kassimatis Cycling
ΠΑΛΑΣΚΑΣ ΒΑΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ Ποκ καρδιτσας
ΠΑΛΗΟΣΠΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ Π.Ο.ΑΡΤΑΣ
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+  
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+   Action Bike Club
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ Action Bike CLub
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ NORTHBIKE
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΕΛΗΣ ΝΙΝΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+ RED ZEPPELIN
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α1: έως 18 Π.ΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Παίδες 15-18   ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Παίδες 15-18   ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+  
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ ΚΥΚΛΟΤΡΟΝ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+  
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΤΙΛΝΤΑ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Γυναίκες NORTHBIKE
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ BIKEzTUBE LONDON
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α2: 18+ West coast
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α2: 18+ Π.Δ.Σ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+  
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α2: 18+ west coast mandras
ΠΑΠΑΝΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+    
ΠΆΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ ΆΛΦΑ
ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ Cycleland-QNT
ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Παίδες 15-18    
ΠΑΡΑΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+    
ΠΑΣΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α1: έως 18  
ΠΑΣΧΟΣ ΜΗΝΑΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+  
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΗΛΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ Team Giant-Liv Polimedical
ΠΕΤΑΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ ΟΑΚΑΒΟΧ
ΠΕΤΟΥΣΗΣ ΜΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+  
ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α2: 18+ SMF Team
ΠΕΤΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ Probike Ηγουμενίτσα
ΠΙΛΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+   CYCLELAND
ΠΙΤΣΟΥΝΗΣ ΧΑΡΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ Pamvomountain
ΠΛΕΣΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Γυναίκες ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ Π.Σ.Κ. ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ
ΠΛΕΥΡΗΣ ΜΥΡΩΝ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+ Northbike.gr
ΠΛΟΚΑΣ ΗΛΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+  
ΠΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ -
ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ ΧΑΡΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+  
ΠΡΑΤΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ  
ΠΡΟΜΠΟΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+ ΠΟΗ ΚΑΣΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΠΡΟΥΣΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ SKIATHOS MTB
ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Γυναίκες  
ΡΑΠΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+   Podilatikos Sillogos Oraiokastrou
ΡΑΠΤΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ Fat bikers club patras
ΡΟΒΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ
ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ Fat biker's club Patras
ΡΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ BIKE PORN NIGHTS
ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α1: έως 18 ΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+    
ΣΕΡΔΑΡΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+   ACTION BIKE CLUB
ΣΕΡΕΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ Cycleland
ΣΙΔΕΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+  
ΣΙΔΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ DRAGON TEAM
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΣΙΛΙΓΑΡΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ CYCLELAND
ΣΙΩΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ ASSOS FORBIKES
ΣΙΩΝΗΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α1: έως 18 Αερωπός Έδεσσας
ΣΙΩΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+ Αερωπός Έδεσσας
ΣΚΑΡΠΕΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ CYCLELAND
ΣΚΕΥΑΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α1: έως 18 ΒΑΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ
ΣΚΟΡΔΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+    
ΣΚΟΡΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ ΠΕΣ.ΑΣΤΕΡΑΣ
ΣΜΠΡΙΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ Άλφα Καλλιθέας
ΣΠΑΓΚΟΥΡΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ BN CYCLING
ΣΠΑΤΙΩΤΗΣ ΧΑΡΗΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+   Fat biker's club patras
ΣΠΑΤΙΩΤΗΣ ΧΑΡΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ Fat biker's club patras
ΣΠΥΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+   Π.Δ.Σ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+  
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ Fat biker's club patras
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ Fat biker's club Patras
ΣΤΑΜΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α1: έως 18 Α.Π.Σ.Π. ΑΣΣΟΣ
ΣΤΑΜΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ Ποδηλάτες Αιανής
ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+    
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+  
ΣΤΡΑΤΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Γυναίκες Παναθηναϊκός Α.Ο.
ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+ ΕΦΙΠΟ - MARATHON BIKES
ΣΥΜΕΛΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ WhyNot Cycles
ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α2: 18+ Vasilis Cafe Team
ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ JUSTHOST
ΤΑΜΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ BN BIKEEXPERT
ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α2: 18+  
ΤΖΑΦΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ Probikeshop Igoumenitsa
ΤΖΕΒΕΛΕΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+    
ΤΡΕΜΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Παίδες 15-18   ΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Παίδες 15-18   Α. Π. Σ. ΑΣΣΟΣ Πτολεμαιδας
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΘΩΜΑΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α2: 18+ ProBikeShop Ηγουμενίτσα
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ Γ.ΠΑΣΙΑΛΗΣ
ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+ SOMA
ΤΣΑΒΟΥΣΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ -
ΤΣΑΓΚΟΥΡΗΣ ΦΩΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+  
ΤΣΑΓΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+ Singletrack bliss
ΤΣΑΛΚΑΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ BG Farm
ΤΣΑΡΑΠΑΤΣΑΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ Π.Σ. Τρικάλων
ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Παίδες 15-18    
ΤΣΕΓΓΕΝΕΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ ASSOS FORBIKES
ΤΣΙΑΝΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ ΠΟΡΤΟ ΛΕΟΝΕ
ΤΣΙΓΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+    
ΤΣΙΟΥΤΣΙΑΣ ΆΡΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ  
ΤΣΙΠΛΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α2: 18+  
ΤΣΙΡΗΣ ΗΛΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α2: 18+ GOAT RIDERS
ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ -
ΤΣΟΚΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α2: 18+  
ΤΣΟΜΠΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΚΡΗ [18χλμ] Άνδρες 18+    
ΤΣΟΡΤΟΥΚΤΣΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α2: 18+ SMF TEAM
ΤΣΟΥΛΟΥΧΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ ΠΗΓΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΤΣΩΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ Paragliding fly and fun
ΦΙΛΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α2: 18+ Siatista Mountain bike ride
ΦΙΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α3: 30+ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΩΡΑΙΟΚΣΤΡΟΥ
ΦΙΣΚΑΤΩΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+ ΝΠΟΧ
ΦΛΑΡΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α2: 18+ πορτο λεονε
ΦΛΩΡΑΚΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α5: 50+  
ΧΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ [32χλμ]   Άνδρες Α4: 40+ ΕΛΑΦΟΣ ΡΟΔΟΥ
ΧΑΤΖΗΧ&

Αρχείο Προκηρύξεων

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας.
Κάνοντας κλικ στο "Δέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα cyclinghellas.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.