Προκηρύξεις Αγώνων 2016

Αρχείο προκηρύξεων ποδηλατικών & τρεξιματικών αγώνων που υποστηρίζει η Cycling Hellas.

Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Πηνειός σε συνεργασία με τον Δήμο Τυρνάβου συνδιοργανώνουν το Διασυλλογικό Αγώνα ΜΤΒ για μικρές ηλικίες στις 18/2/2017 και θα διεξαχθεί στο Άλσος Προφήτη Ηλία Τυρνάβου.

Το «2ο Κύπελλο Ανάβασης -Κίσσαβος-24η Ανάβαση Ανατολής» συνδιοργανώνει ο Σύλλογος ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ με το ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ και το Σύλολογο Ανατολιτών “Ιωάννης ο Πρόδρομος” και την υποστήριξη της Cyclinghellas.gr, είναι αγώνας 18 χιλιομέτρων και θα διεξαχθεί με αφετηρία το χωριό Δήμητρα.

Η Ελληνική Οµοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία µε τον Π.Α.Σ. «ΠΗΝΕΙΟΣ» και την Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθληµα 2016 στην Ορεινή Ποδηλασία, στο αγώνισµα του Μαραθωνίου (Marathon XCM).

Ιστορία

..

Όροι Συμμετοχής

.

Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Πηνειός, σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμπάκας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και την υποστήριξη της «Cyclinghellas.gr»,  διοργανώνει στην γραφική περιοχή των Μετεώρων για  1η χρονιά  τον  Ποδηλατικό αγώνα  MTB  με Πανελλήνια συμμετοχή  με την ονομασία “1st Meteora  MTBrace 2016 ”.

Αρχείο Προκηρύξεων

 
 

Φορείς


Περιφέρεια Θεσσαλίας / Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Δήμος Λαρισσαίων / Δήμος Μετεώρων / Δήμος Τεμπών / Δήμος Αγιάς / Δήμος Ελασσόνας/ Δήμος Κάτω Ολύμπου

Χορηγοί

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας.
Κάνοντας κλικ στο "Δέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα cyclinghellas.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.