Ξενοδοχείο Μυρτώ

hotelmirto.gr

Το ξενοδοχείο Μυρτώ βρίσκεται στο Λιτόχωρο, σε υψόμετρο 300 μέτρων από τη θάλασσα, σκαρφαλωμένο στους πρόποδες του Ολύμπου, που δεσπόζει με τις χιονοσκεπείς κορυφές του και τις απόκρημνες χαράδρες του, πνιγμένες κυριολεκτικά στο πράσινο.

Η πόλη με το μέγεθος και την υποδομή της, στηρίζει την έντονη τουριστική κίνηση της ευρύτερης περιοχή σε ένα εκπληκτικό περιβάλλον όπου το αρχαίο ελληνικό πνεύμα είναι ακόμα ζωντανό. Προσφέρει φιλόξενη ατμόσφαιρα που θα ικανοποιήσει όλες σας τις προσδοκίες.

Το  ξενοδοχείο μας, προσφέρει ένα ζεστό, ήρεμο και φιλικό περιβάλλον, άνετα καταλύματα πλήρως ανακαινισμένα και εντυπωσιακώς διακοσμημένα. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης εκλεπτυσμένο μπαρ, parking και δωρεάν πρόσβαση σε σύνδεση στο internet.

Θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας;

Εάν διαθέτετε ξενοδοχείο ή τουριστικό κατάλυμα και θέλετε να προσφέρετε περισσότερα στους πελάτες σας, αναλαμβάνουμε για εσάς τη διοργάνωση εκδρομών με ποδηλασία, ορειβασία και άλλες αθλητικές δραστηριότητες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες:

info@cyclinghellas.gr

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας.
Κάνοντας κλικ στο "Δέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα cyclinghellas.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.