rentalbg

Πληροφορίες Ενοικίασης Ποδηλάτου

Η υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτου συναντά  τις δικές σας ανάγκες

Μεταφέρουμε  το ποδήλατο από και προς το ξενοδοχείο σας, κάνοντας την ποδηλατική σας εμπειρία ευκολότερη.

Έχοντας εξειδικευμένη γνώση στην συντήρηση και φροντίδα του ποδηλάτου το προσωπικό μας τσεκάρει και ελέγχει το ποδήλατο πριν σας παραδοθεί.

Το ποδήλατο μπορεί να μεταφερθεί και να επιστραφεί χωρίς πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση στο Ν. Λάρισας.

Η τιμή για την  μεταφορά του ποδηλάτου εξαρτάται από τα χιλιόμετρα που απέχει το ξενοδοχείο σας από την Λάρισα. Πάνω από 30 χιλιόμετρα απόσταση από Λάρισα επιβαρύνεστε με 0,20 λεπτά το χιλιόμετρο.

Περιοχές παράδοσης ποδηλάτου είναι οι κάτωθι

όλα τα παράλια Πιερίας, όλα τα παράλια Λάρισας,  η πόλη της Λάρισας και όλος ο Νομός Λάρισας, η πόλη των Τρικάλων, η πόλη της Καρδίτσας.

 • Παρέχουμε την κατάλληλη γεωμετρία ποδηλάτου για ενήλικες και παιδιά.
 • Διαλέγετε το κατάλληλο μέγεθος για σας!
 • Ρυθμίζουμε τα ποδήλατα σύμφωνα με τις δικές σας προδιαγραφές.
 • Το μόνο που χρειάζεται να έχετε, αν θέλετε, είναι τα πετάλια, τα παπούτσια, ή τη σέλα σας!
 • Κάνουμε επανέλεγχο σε όλα τα ποδήλατα πριν από κάθε ενοικίαση.
 • Απολαμβάνετε τη βόλτα σας!

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

 

Size

Road

 

Tour

 

MTB

E-Bike

S

49 cm

 

45 cm

 

38​ cm

-38cm

M

54 cm

 

50 cm

 

43 cm

 44​ cm

L

58 cm

 

55​ cm

-

48​ cm

-48cm

XL

61 cm

 

60​ cm

-

53​ cm

-53cm

 

 

bike sizes road
bike sizes
bike sizes
 • Καθαρό και άνετο κράνος
 • Πεντάλ
 • Μίνι τρόμπα
 • Τσαντάκι ποδηλάτου (με σαμπρέλα, λεβιεδάκια)
 • Πολυεργαλείο
 • Κλειδαριά
 • Παγουροθήκη
 • Παγούρι
 • Φώτα

Πάνω στην σχετική φόρμα

Μπορείτε να αναφέρετε αν θέλετε να φέρετε τη δική σας σέλα ή πεντάλ ώστε να τα εφαρμόσετε στο ποδήλατό μας.

Μπορείτε να αναφέρετε αν θα χρειαστείτε extra άλλα αξεσουάρ όπως σχάρες ποδηλάτου πάνω στο αυτοκίνητό σας, ή τσάντα ποδηλάτου  κλπ ώστε να κάνετε τη ποδηλατική σας βόλτα  άνετη και πετυχημένη. Παρέχουμε ποδηλατικό εξοπλισμό και ρουχισμό από επώνυμες εταιρείες.

Ενημερώστε μας για την οδηγική σας ικανότητα, το τεραίν, ή τη διαδρομή που θέλετε να ακολουθήσετε και εμείς είμαστε στη διάθεσή σας να σας συμβουλέψουμε για να  ζήσετε μια ολοκληρωμένη ποδηλατική εμπειρία σύμφωνη με τα γούστα και τις επιθυμίες σας!

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Από 9:00πμ μέχρι 9:00μμ  Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και Σάββατο από 9:00πμ μέχρι 2:00μμ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να τσεκάρετε τη διαθεσιμότητα των ποδηλάτων και για άλλες πληροφορίες. Συνήθως απαντάμε μέσα σε δύο εργάσιμες μέρες.

Μάθετε τους όρους ενοικίασης ποδηλάτου.

 

 Ασύρματο οδόμετρο  (extra 3€)

Σχάρα ποδηλάτου (extra 5€)

Καθρέφτες (extra 2€)    

Φτερά ποδηλάτου (extra 2€)

Σχάρα αυτοκινήτου (extra 8€)

Baby Seat (extra 5€)

Γενικοί Όροι Ενοικίασης Ποδηλάτου

 • Ηλικία οδηγού: Ελάχιστο όριο ηλικίας τα 12 χρόνια (με την συγκατάθεση γονέα).
 • Διάρκεια ενοικίασης: Ελάχιστη διάρκεια ενοικίασης μια ημέρα (24ώρες).
 • Τρόπος πληρωμής: Η ενοικίαση του ποδηλάτου εξοφλείται με μετρητά πριν την παραλαβή του.
 • Παραδόσεις – Παραλαβές: Γίνονται μόνο από το κατάστημα «Δαλαβίκαςbikes» κατόπιν συνεννόησης με ελεύθερο ωράριο.
 • Σε ειδικές περιπτώσεις, η «Cyclinghellas» διατηρεί το δικαίωμα να αντικαταστήσει οποιονδήποτε τύπο ποδηλάτου με άλλον της ίδιας κατηγορίας.
 • Οι όροι και οι τιμές μπορούν να τροποποιηθούν χωρίς προειδοποίηση.

Υποχρεώσεις ενοικιαστή

 • Ο μισθωτής είναι υποχρεωμένος να αφήσει τα προσωπικά στοιχεία της ταυτότητάς του, τόπο διαμονής, στη διάθεση της εταιρείας πριν την παραλαβή του ποδηλάτου.
 • Ο μισθωτής είναι υποχρεωμένος να ελέγξει το ποδήλατο πριν την παραλαβή του.
 • Σε περίπτωση μηχανικής βλάβης ο μισθωτής θα πρέπει να ενημερώσει αμέσως την εκμισθώτρια εταιρεία.
 • Ο μισθωτής θα επιστρέψει το όχημα στην εκμισθώτρια εταιρεία στην ίδια καλή κατάσταση που το παρέλαβε.
 • Ο μισθωτής πρέπει να κλειδώνει το ποδήλατο κάθε φορά που αυτό μένει ανεπιτήρητο.
 • Ο μισθωτής ευθύνεται πλήρως για οποιοδήποτε ατύχημα, οποιαδήποτε ζημιά ή κλοπή (μερική ή ολική) προκληθεί στο μισθωμένο ποδήλατο.
 • Ο μισθωτής καταβάλει το ποσό που αναλογεί στη εταιρεία για τη ζημιά του ποδηλάτου ανεξαρτήτως υπαιτιότητας του.
 • Ο μισθωτής ρητά συμφωνεί ότι η εταιρία «Cyclinghellas» δεν ευθύνεται για καμία ζημιά που υπέστη ο μισθωτής ή τρίτοι κατά τη διάρκεια της μίσθωσης και ουδεμία αξίωση μπορεί να εγερθεί εναντίον της σε περίπτωση ατυχήματος.
 
 
 

Κώστας Δαλαβίκας

ΑΠΟ ΤΟ 1978 ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ 

“Με το ποδήλατο ξεκίνησα το 1978 το αγωνιστικό κομμάτι μαζί με την παρέα μου, που αναζητούσαμε κάτι διαφορετικό. Έκανα μικρές διαδρομές μέχρι το Βελεστίνο και με ποδήλατο Esca Favorite το οποίο είχα αγοράσει μεταχειρισμένο. Τότε ήθελες ένα με δύο μηνιάτικα για να πάρεις ποδήλατο, ήταν πολύ δύσκολα και για αυτό είχαμε πολλά χρόνια το ίδιο ποδήλατο.

Αργότερα ήρθα σε επαφή με τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας που είχε ποδηλατικό τμήμα. Θυμάμαι την πρώτη μου προπόνησή που έκανα στα 70χλμ που μετά καθόμουν για δύο ημέρες στο κρεβάτι με πόνους και πιασίματα. Συνέχισα όμως γιατί είχε φωλιάσει για τα καλά το μικρόβιο μέσα μου. Με προπονητή τον Πάρη Σπετσιώτη που μου 'δειξε τα πρώτα βήματα στο άθλημα και την τεχνική της ποδηλασίας, συνέχισα συνεπής στις προπονήσεις μου με ένα παλιό ποδήλατο της εποχής και πριν καλά-καλά κλείσω τον πρώτο χρόνο στην ομάδα του Γυμναστικού Λάρισας, κλήθηκα να συμμετέχω στην Εθνική ομάδα Εφήβων και αργότερα στην Εθνική ομάδα Ανδρών όπου γνώρισα πολλές διακρίσεις και επιτυχίες. Το 1985 το τμήμα ποδηλασίας με την πρωτοβουλία του Πάρη Σπετσιώτη αποσπάστηκε από το Γυμναστικό Σύλλογο και έγινε ανεξάρτητο σωματείο με την επωνυμία Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας.

Το 1981 όντας στην κατηγορία των εφήβων είχα εμπειρίες αξέχαστες. Θυμάμαι να ξεκινάω 16 χρονών μόνος μου για Αθήνα για αγώνες -τότε δεν υπήρχε στήριξη από συλλόγους κλπ- κουρασμένος από το ταξίδι κατευθείαν να τρέχω στον αγώνα και μετά να επιστρέφω κουρασμένος Λάρισα. Ή να πρέπει να ταξιδέψω μόνος χωρίς συνοδό στην Κρήτη για αγώνα, να πρέπει να τα κανονίσω όλα, να βρω καράβι, που θα μείνω, φαί, ύπνο όλα μόνος μου κ.α. Οι συνθήκες προπόνησης και συμμετοχής στους αγώνες ήταν πολύ δύσκολες, έπρεπε να ήσουν ήρωας τότε για να είσαι ποδηλάτης. Η Λάρισα τότε το '85 με '87 ήταν ποδηλατική πόλη αλλά παρ' όλα αυτά ήταν πίσω σε σχέση με μεγαλύτερες πόλεις και πόσο μάλλον στο αγωνιστικό κομμάτι. Δεν έβρισκες ούτε ένα λάστιχο, μια ρόδα και για κάτι πιο ποιοτικό έπρεπε να πας Βόλο, Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.

 Αργότερα από το 1985 έως το 2004 συμμετείχα στον Ποδηλατικό Σύλλογο Λάρισας όχι μόνο ως αθλητής αλλά και ως προπονητής, με αθλητές που έλαβαν μέρος στην Εθνική ομάδα , σε πανελλήνια, σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα.

 Από το 2002 έως το 2004 διετέλεσα και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας ενώ μέχρι το 2007 ήμουν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ποδηλατικού Γ.Σ.Λάρισας.

Το 2008 οραματίστηκα την αναβίωση του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου “Πηνειός” ο οποίος είχε περιέλθει σε αδράνεια, και με τη βοήθεια καλών φίλων που αγαπούν το ποδήλατο, ξεκινήσαμε από το μηδέν και το κάναμε πραγματικότητα, με σκοπό να διευρύνουμε ακόμα περισσότερο το χώρο της αγωνιστικής ποδηλασίας στην πόλη μας. Σήμερα ο Π.Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟΣ έχει στο δυναμικό του 60 αθλητές και αθλήτριες και συμμετέχει κάθε χρόνο σε πολλούς διασυλλογικούς αγώνες Τοπικά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Στον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο ΠΗΝΕΙΟ μέχρι και σήμερα βρίσκομαι ως αθλητής και ως προπονητής αλλά και  ως παράγοντας. Από τη πρόσφατη νέα μου θέση (από το 2017) ως Πρόεδρος της Ποδηλατικής Τοπικής Επιτροπής Κεντρικής Ελλάδας είμαι έτοιμος να προσφέρω ακόμα περισσότερα στο χώρο της ποδηλασίας.

Το να έχω ένα κατάστημα που αφορά το ποδήλατο και τον ποδηλάτη, ήταν ένα από τα όνειρά μου. Ένα κατάστημα που θα είναι για όλο τον κόσμο αλλά κυρίως για μας τους αθλητές, για ποιοτικά προϊόντα, για την ομάδα και το καθαρά αγωνιστικό ποδήλατο και εξειδικευμένο στο σέρβις του. Αυτό έγινε πραγματικότητα το 2000 στη πόλη της Λάρισας όπου έκανα το αγαπημένο μου άθλημα επιχειρηματική δραστηριότητα με τη βοήθεια της συζύγου μου Τσεσμετζίδου Δέσποινας η οποία είναι κι αυτή ενεργή αθλήτρια και Πρωταθλήτρια του Π.Α.Σ. Πηνειού και προπονήτρια του Συλλόγου.

Το κατάστημα «Δαλαβίκας bikes» όλα αυτά τα χρόνια με συνέχεια και συνέπεια, υπηρετεί, στηρίζει και προωθεί το ποδήλατο και την ποδηλασία. Από το  2011 αποτελεί τον μέγα χορηγό και αρωγό του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου ΠΗΝΕΙΟΣ, ενώ με τη σύζυγό μου έχουμε έντονη αθλητική και αγωνιστική παρουσία στην ποδηλασία, στην διοργάνωση ποδηλατικών αγώνων, εκδρομών και άλλων σχετικών εκδηλώσεων, υποστηρίζοντας το τρίπτυχο αθλητισμός, οικολογία, εναλλακτικός τρόπος ζωής...

Από το 2015 εγώ κ η σύζυγός μου δραστηριοποιούμαστε στον αθλητισμό και τον τουρισμό μέσω της www.cyclinghellas.gr .

Από το 2017 είμαι Πρόεδρος στην Ποδηλατική Τοπική Επιτροπή Κεντρικής Ελλάδας.

 Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια άνθηση του ποδηλάτου είτε λόγω κρίσης είτε λόγω μόδας και ο κόσμος άρχισε να συνειδητοποιεί μερικά πράγματα όπως για παράδειγμα ότι το ποδήλατο είναι κάτι παραπάνω από μέσο μεταφοράς και άθλησης. Το ποδήλατο  είναι ευκολία στη μετακίνηση και στάθμευση στην πόλη, είναι τρόπος ζωής και με οικολογικές προεκτάσεις, ιδανικό για εκδρομές. Το ποδήλατο είναι ψυχαγωγία, υγεία, ελευθερία, διασκέδαση, lifestyle, γρήγορο, ευέλικτο, είναι χόμπι ! Είναι χαρά, σε ξανανιώνει και σε κάνει να νιώθεις παιδί !

Για όλους εμάς, τους ρομαντικούς, τους οικολόγους και τους αθλητές, η λύση είναι δυο ρόδες !!”

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας.
Κάνοντας κλικ στο "Δέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα cyclinghellas.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.