rentalbg

Πληροφορίες Ενοικίασης Ποδηλάτου

Η υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτου συναντά  τις δικές σας ανάγκες

Μεταφέρουμε  το ποδήλατο από και προς το ξενοδοχείο σας, κάνοντας την ποδηλατική σας εμπειρία ευκολότερη.

Έχοντας εξειδικευμένη γνώση στην συντήρηση και φροντίδα του ποδηλάτου το προσωπικό μας τσεκάρει και ελέγχει το ποδήλατο πριν σας παραδοθεί.

Το ποδήλατο μπορεί να μεταφερθεί και να επιστραφεί χωρίς πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση στο Ν. Λάρισας.

Η τιμή για την  μεταφορά του ποδηλάτου εξαρτάται από τα χιλιόμετρα που απέχει το ξενοδοχείο σας από την Λάρισα. Πάνω από 30 χιλιόμετρα απόσταση από Λάρισα επιβαρύνεστε με 0,20 λεπτά το χιλιόμετρο.

Περιοχές παράδοσης ποδηλάτου είναι οι κάτωθι

όλα τα παράλια Πιερίας, όλα τα παράλια Λάρισας,  η πόλη της Λάρισας και όλος ο Νομός Λάρισας, η πόλη των Τρικάλων, η πόλη της Καρδίτσας.

 • Παρέχουμε την κατάλληλη γεωμετρία ποδηλάτου για ενήλικες και παιδιά.
 • Διαλέγετε το κατάλληλο μέγεθος για σας!
 • Ρυθμίζουμε τα ποδήλατα σύμφωνα με τις δικές σας προδιαγραφές.
 • Το μόνο που χρειάζεται να έχετε, αν θέλετε, είναι τα πετάλια, τα παπούτσια, ή τη σέλα σας!
 • Κάνουμε επανέλεγχο σε όλα τα ποδήλατα πριν από κάθε ενοικίαση.
 • Απολαμβάνετε τη βόλτα σας!

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

 

Size

Road

 

Tour

 

MTB

E-Bike

S

49 cm

 

45 cm

 

38​ cm

-38cm

M

54 cm

 

50 cm

 

43 cm

 44​ cm

L

58 cm

 

55​ cm

-

48​ cm

-48cm

XL

61 cm

 

60​ cm

-

53​ cm

-53cm

 

 

bike sizes road
bike sizes
bike sizes
 • Καθαρό και άνετο κράνος
 • Πεντάλ
 • Μίνι τρόμπα
 • Τσαντάκι ποδηλάτου (με σαμπρέλα, λεβιεδάκια)
 • Πολυεργαλείο
 • Κλειδαριά
 • Παγουροθήκη
 • Παγούρι
 • Φώτα

Πάνω στην σχετική φόρμα

Μπορείτε να αναφέρετε αν θέλετε να φέρετε τη δική σας σέλα ή πεντάλ ώστε να τα εφαρμόσετε στο ποδήλατό μας.

Μπορείτε να αναφέρετε αν θα χρειαστείτε extra άλλα αξεσουάρ όπως σχάρες ποδηλάτου πάνω στο αυτοκίνητό σας, ή τσάντα ποδηλάτου  κλπ ώστε να κάνετε τη ποδηλατική σας βόλτα  άνετη και πετυχημένη. Παρέχουμε ποδηλατικό εξοπλισμό και ρουχισμό από επώνυμες εταιρείες.

Ενημερώστε μας για την οδηγική σας ικανότητα, το τεραίν, ή τη διαδρομή που θέλετε να ακολουθήσετε και εμείς είμαστε στη διάθεσή σας να σας συμβουλέψουμε για να  ζήσετε μια ολοκληρωμένη ποδηλατική εμπειρία σύμφωνη με τα γούστα και τις επιθυμίες σας!

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Από 9:00πμ μέχρι 9:00μμ  Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και Σάββατο από 9:00πμ μέχρι 2:00μμ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να τσεκάρετε τη διαθεσιμότητα των ποδηλάτων και για άλλες πληροφορίες. Συνήθως απαντάμε μέσα σε δύο εργάσιμες μέρες.

Μάθετε τους όρους ενοικίασης ποδηλάτου.

 

 Ασύρματο οδόμετρο  (extra 3€)

Σχάρα ποδηλάτου (extra 5€)

Καθρέφτες (extra 2€)    

Φτερά ποδηλάτου (extra 2€)

Σχάρα αυτοκινήτου (extra 8€)

Baby Seat (extra 5€)

Γενικοί Όροι Ενοικίασης Ποδηλάτου

 • Ηλικία οδηγού: Ελάχιστο όριο ηλικίας τα 12 χρόνια (με την συγκατάθεση γονέα).
 • Διάρκεια ενοικίασης: Ελάχιστη διάρκεια ενοικίασης μια ημέρα (24ώρες).
 • Τρόπος πληρωμής: Η ενοικίαση του ποδηλάτου εξοφλείται με μετρητά πριν την παραλαβή του.
 • Παραδόσεις – Παραλαβές: Γίνονται μόνο από το κατάστημα «Δαλαβίκαςbikes» κατόπιν συνεννόησης με ελεύθερο ωράριο.
 • Σε ειδικές περιπτώσεις, η «Cyclinghellas» διατηρεί το δικαίωμα να αντικαταστήσει οποιονδήποτε τύπο ποδηλάτου με άλλον της ίδιας κατηγορίας.
 • Οι όροι και οι τιμές μπορούν να τροποποιηθούν χωρίς προειδοποίηση.

Υποχρεώσεις ενοικιαστή

 • Ο μισθωτής είναι υποχρεωμένος να αφήσει τα προσωπικά στοιχεία της ταυτότητάς του, τόπο διαμονής, στη διάθεση της εταιρείας πριν την παραλαβή του ποδηλάτου.
 • Ο μισθωτής είναι υποχρεωμένος να ελέγξει το ποδήλατο πριν την παραλαβή του.
 • Σε περίπτωση μηχανικής βλάβης ο μισθωτής θα πρέπει να ενημερώσει αμέσως την εκμισθώτρια εταιρεία.
 • Ο μισθωτής θα επιστρέψει το όχημα στην εκμισθώτρια εταιρεία στην ίδια καλή κατάσταση που το παρέλαβε.
 • Ο μισθωτής πρέπει να κλειδώνει το ποδήλατο κάθε φορά που αυτό μένει ανεπιτήρητο.
 • Ο μισθωτής ευθύνεται πλήρως για οποιοδήποτε ατύχημα, οποιαδήποτε ζημιά ή κλοπή (μερική ή ολική) προκληθεί στο μισθωμένο ποδήλατο.
 • Ο μισθωτής καταβάλει το ποσό που αναλογεί στη εταιρεία για τη ζημιά του ποδηλάτου ανεξαρτήτως υπαιτιότητας του.
 • Ο μισθωτής ρητά συμφωνεί ότι η εταιρία «Cyclinghellas» δεν ευθύνεται για καμία ζημιά που υπέστη ο μισθωτής ή τρίτοι κατά τη διάρκεια της μίσθωσης και ουδεμία αξίωση μπορεί να εγερθεί εναντίον της σε περίπτωση ατυχήματος.
 
 
 

23η Ανάβαση Ανατολής - 3ο Κύπελλο Ανάβασης 2015

Με τον αγώνα αυτό έκλεισε ο κύκλος των αναβάσεων 2015 που διοργάνωσε ο Π.Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟΣ στα τρία πιο φημισμένα βουνά της Ελλάδας τον Όλυμπο, το Καϊμάκτσαλαν και τον Κίσσαβο.
Στον αγώνα συμμετείχαν 70 αθλητές από 13 συλλόγους της Ελλάδας στις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών, Παίδων, Εφήβων και ΟΠΕΝ. Η εκκίνηση δόθηκε από το χωριό Δήμητρα και οι αθλητές διέγραψαν την ανηφορική διαδρομή των 18 χιλιομέτρων με τερματισμό το φιλόξενο και γραφικό χωριό Ανατολή όπου οι κάτοικοι και παράγοντες του τόπου υποδέχθηκαν τους αθλητές και συνοδούς με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό. 
Πρώτος νικητής της ανάβασης και πρώτος στην κατηγορία Παίδων με τον εκπληκτικό χρόνο των 47:44 αναδείχτηκε ο Ζώης Ελευθέριος . Στην κατηγορία Ανδρών πρώτος τερμάτισε ο Φραγκούλης Ευάγγελος με χρόνο 48:53. Στην κατηγορία Εφήβων πρώτος νικητής ο Κολοκυθάς Θωμάς και από τις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η αθλήτριά μας Τσεσμετζίδου- Δαλαβίκα Δέσποινα . Μετά το τέλος του αγώνα οι αθλητές απόλαυσαν το γεύμα που πρόσφερε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανατολιτών και τα φρούτα εποχής που ήταν προσφορά των ψυγείων Μουστάκα. Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές απονεμήθηκε αναμνηστικό δίπλωμα από τον ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟ, ενώ οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν στις απονομές όπου μοιράστηκαν σε όλους τους πρώτους έξι νικητές δώρα από την «ActivePromo» διαφημιστική και το κατάστημα «Δαλαβίκαςbikes». Ακολούθησε κλήρωση δώρων με δώρα που προσέφεραν οι εταιρεία Endura και η εταιρεία «Κυκλοποδηλατική» -Bianchi–Ballistic.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των τριών κυπελλούχων αθλητών της κάθε κατηγορίας που έτρεξαν και στους τρεις ή και στους δύο αγώνες αναβάσεων. Πρώτος κυπελλούχος στην κατηγορία Ανδρών αναδείχτηκε ο Φραγκούλης Ευάγγελος (Αίολος) , στην κατηγορία Εφήβων ο Ιωαννίδης Ορέστης (Α.Ο. Ποδηλάτης), στους Παίδες ο Ζώης Ελευθέριος ( Ασκληπιός Τρικάλων) στις γυναίκες η Τσεσμετζίδου Δέσποινα ( ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ), στην κατηγορία ΟΠΕΝ ως 29 οGobatzeGiorgi (ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ), στους ΟΡΕΝ 30+ ο Ελευθεριάδης Κων/νος (Μαχητές Πεύκων), στους ΟΡΕΝ 40+ ο Μπαλοκουρανίδης Δήμος (ΠΟ Λάρισας), και στην κατηγορία ΟΡΕΝ 50+ ο Νταούτης Βασίλειος (ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ). Στους τρεις κυπελλούχους αθλητές όλων των κατηγοριών απονεμήθηκαν κύπελλα από το χορηγό κατάστημα του αγώνα «Δαλαβίκαςbikes», στους τρεις πρώτους Άνδρες κυπελλούχους στολή Bianchiπροσφορά της «Κυκλοποδηλατική», στους πρώτους κυπελλούχους των κατηγοριών προσφέρθηκε μέλι από τον χορηγό και αθλητή ποδηλασίας Δοξαρά Γιώργο και τέλος σε όλους τους κυπελλούχους όλων των κατηγοριών προσφέρθηκε κρασί από τον «Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου».

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΠΗΝΕΙΟΣ οφείλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν στη άψογη διεξαγωγή του αγώνα: στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανατολιτών «Ιωάννης ο Πρόδρομος» για τη στήριξη στον αγώνα μας, για το γεύμα του τερματισμού σε όλους τους αθλητές και για την ευγενή χορηγία των επάθλων της ανάβασης , στα καταστήματα της πλατείας του χωριού που φιλόξενα διέθεσαν τα τραπεζοκαθίσματα στο χώρο των απονομών, στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας .

Να ευχαριστήσουμε ακόμη θερμά την γιατρό του αγώνα Νέπκα Χαριτίνη ,τα ψυγεία «Μουστάκα» από την Αγιά για την προσφορά των φρούτων που διέθεσε στους αθλητές μετά τον τερματισμό, τον Οινοποιητικό Συναιτερισμό Τυρνάβου για τη προσφορά των κραστιών σε όλους τους κυπελλούχους αθλητές, την κα Τσεσμετζίδου – Δαλαβίκα Δέσποινα, αθλήτρια του Συλλόγου μας για τις χειροποίητες μπάρες που επιμελήθηκε για όλους τους αθλητές, το φωτογράφο του αγώνα Κο Καρακώστα Ευριπίδη, την Κα Στέλλα Τσίπα για τη θέση «σκούπα» που κατείχε στον αγώνα, τον Κο Σταυρίδη Σταύρο για τα γρήγορα αποτελέσματα του αγώνα που έδωσε μετά τον τερματισμό των αθλητών, την Κα Ευαγγέλου Εύη για τα χρέη Γραμματείας, τους Τζιμαγιώργη Γιώργο Ταμία και Παπαδημούλη Αλέξανδρο- Πρόεδρο στου Συλλόγου για την προσφορά τους στο στήσιμο του αγώνα, καθώς και τον Αλυτάρχη του αγώνα Κο Βολικάκη Nίκο και την Κομμισάριο αφίξεων Κα Βολικάκη Πόπη.
Θερμές ευχαριστίες να απευθύνουμε σε όλους τους χορηγούς του αγώνα για την υποστήριξη που παρείχαν: στο κατάστημα ποδηλάτων «Δαλαβίκας bikes» και προσωπικά στη ψυχή της ομάδας στον Κο Δαλαβίκα Κώστα, για την χορηγία των Κυπέλλων στους τρεις Κυπελλούχους αθλητές όλων των κατηγοριών και για τις εκπτώσεις που προσέφερε σε όλους τους αθλητές του αγώνα, στην εταιρεία Endura για την προσφορά των δωροεπιταγών και στη Κυκλοποδηλατική- Bianchi- Ballisticγια τα δώρα στους αθλητές, την Zip-Vitγια τα τζελ σε όλους τους αθλητές, τον αθλητή Δοξαρά Γιώργο για τη χορηγία μελιών σε όλους τους αθλητές και τους πρώτους νικητές Κυπελλούχους, στην διαφημιστική εταιρεία «Active Promo» της Κας Τσίπα Στέλλας για τα δώρα στους νικητές αλλά και σε όλους τους αθλητές, στον Τσερκέζο Σωτήρη για τα χαρτικά και είδη συσκευασίας, στο βιβλιοπωλείο «Άνεμος» του ποδηλάτη αθλητή Κου Ιωαννίδη Παναγιώτη και τέλος στο «Jaxx» Coffee-Bar των Τοτικόγλου Θεοδωρή και Δερβένη Ζαφείρη στην Κεντρική πλατεία Λάρισας.
Χορηγοί επικοινωνίας του Συλλόγου ήταν η ποδηλατική ιστοσελίδα «Procycling.gr» και το ποδηλατικό περιοδικό «Cycleride» τους οποίους ευχαριστούμε για την προβολή του αγώνα.
Τέλος το Δ/κό Συμβούλιο του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ ευχαριστεί  την "Cyclinghellas" για την υποστήριξη καθώς και τους σταθερούς χορηγούς του: το κατάστημα ποδηλάτων «Δαλαβίκας bikes», την εταιρεία «CentralCool», την εταιρεία Service Αυτοκινήτου «AutoFit» Νταούτη και το καφέ «Ramblito» για την αμέριστη συμπαράσταση στον σύλλογο.
Eυχαριστούμε όλους τους αθλητές, συνοδούς και θεατές που συμμετείχαν με την καλή τους διάθεση στον αγώνα και συγχαίρουμε τους αθλητές για τις επιδόσεις τους. Ανανεώνουμε το αθλητικό μας ραντεβού την επόμενη χρονιά στο Κύπελλο Αναβάσεων 2016!

Δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα εδώ

Οι κυπελλούχοι των 3 κυπέλλων ανάβασης 2015

Οι κυπελλούχοι των 3 κυπέλλων ανάβασης 2015

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας.
Κάνοντας κλικ στο "Δέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα cyclinghellas.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.