rentalbg

Πληροφορίες Ενοικίασης Ποδηλάτου

Η υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτου συναντά  τις δικές σας ανάγκες

Μεταφέρουμε  το ποδήλατο από και προς το ξενοδοχείο σας, κάνοντας την ποδηλατική σας εμπειρία ευκολότερη.

Έχοντας εξειδικευμένη γνώση στην συντήρηση και φροντίδα του ποδηλάτου το προσωπικό μας τσεκάρει και ελέγχει το ποδήλατο πριν σας παραδοθεί.

Το ποδήλατο μπορεί να μεταφερθεί και να επιστραφεί χωρίς πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση στο Ν. Λάρισας.

Η τιμή για την  μεταφορά του ποδηλάτου εξαρτάται από τα χιλιόμετρα που απέχει το ξενοδοχείο σας από την Λάρισα. Πάνω από 30 χιλιόμετρα απόσταση από Λάρισα επιβαρύνεστε με 0,20 λεπτά το χιλιόμετρο.

Περιοχές παράδοσης ποδηλάτου είναι οι κάτωθι

όλα τα παράλια Πιερίας, όλα τα παράλια Λάρισας,  η πόλη της Λάρισας και όλος ο Νομός Λάρισας, η πόλη των Τρικάλων, η πόλη της Καρδίτσας.

 • Παρέχουμε την κατάλληλη γεωμετρία ποδηλάτου για ενήλικες και παιδιά.
 • Διαλέγετε το κατάλληλο μέγεθος για σας!
 • Ρυθμίζουμε τα ποδήλατα σύμφωνα με τις δικές σας προδιαγραφές.
 • Το μόνο που χρειάζεται να έχετε, αν θέλετε, είναι τα πετάλια, τα παπούτσια, ή τη σέλα σας!
 • Κάνουμε επανέλεγχο σε όλα τα ποδήλατα πριν από κάθε ενοικίαση.
 • Απολαμβάνετε τη βόλτα σας!

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

 

Size

Road

 

Tour

 

MTB

E-Bike

S

49 cm

 

45 cm

 

38​ cm

-38cm

M

54 cm

 

50 cm

 

43 cm

 44​ cm

L

58 cm

 

55​ cm

-

48​ cm

-48cm

XL

61 cm

 

60​ cm

-

53​ cm

-53cm

 

 

bike sizes road
bike sizes
bike sizes
 • Καθαρό και άνετο κράνος
 • Πεντάλ
 • Μίνι τρόμπα
 • Τσαντάκι ποδηλάτου (με σαμπρέλα, λεβιεδάκια)
 • Πολυεργαλείο
 • Κλειδαριά
 • Παγουροθήκη
 • Παγούρι
 • Φώτα

Πάνω στην σχετική φόρμα

Μπορείτε να αναφέρετε αν θέλετε να φέρετε τη δική σας σέλα ή πεντάλ ώστε να τα εφαρμόσετε στο ποδήλατό μας.

Μπορείτε να αναφέρετε αν θα χρειαστείτε extra άλλα αξεσουάρ όπως σχάρες ποδηλάτου πάνω στο αυτοκίνητό σας, ή τσάντα ποδηλάτου  κλπ ώστε να κάνετε τη ποδηλατική σας βόλτα  άνετη και πετυχημένη. Παρέχουμε ποδηλατικό εξοπλισμό και ρουχισμό από επώνυμες εταιρείες.

Ενημερώστε μας για την οδηγική σας ικανότητα, το τεραίν, ή τη διαδρομή που θέλετε να ακολουθήσετε και εμείς είμαστε στη διάθεσή σας να σας συμβουλέψουμε για να  ζήσετε μια ολοκληρωμένη ποδηλατική εμπειρία σύμφωνη με τα γούστα και τις επιθυμίες σας!

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Από 9:00πμ μέχρι 9:00μμ  Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και Σάββατο από 9:00πμ μέχρι 2:00μμ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να τσεκάρετε τη διαθεσιμότητα των ποδηλάτων και για άλλες πληροφορίες. Συνήθως απαντάμε μέσα σε δύο εργάσιμες μέρες.

Μάθετε τους όρους ενοικίασης ποδηλάτου.

 

 Ασύρματο οδόμετρο  (extra 3€)

Σχάρα ποδηλάτου (extra 5€)

Καθρέφτες (extra 2€)    

Φτερά ποδηλάτου (extra 2€)

Σχάρα αυτοκινήτου (extra 8€)

Baby Seat (extra 5€)

Γενικοί Όροι Ενοικίασης Ποδηλάτου

 • Ηλικία οδηγού: Ελάχιστο όριο ηλικίας τα 12 χρόνια (με την συγκατάθεση γονέα).
 • Διάρκεια ενοικίασης: Ελάχιστη διάρκεια ενοικίασης μια ημέρα (24ώρες).
 • Τρόπος πληρωμής: Η ενοικίαση του ποδηλάτου εξοφλείται με μετρητά πριν την παραλαβή του.
 • Παραδόσεις – Παραλαβές: Γίνονται μόνο από το κατάστημα «Δαλαβίκαςbikes» κατόπιν συνεννόησης με ελεύθερο ωράριο.
 • Σε ειδικές περιπτώσεις, η «Cyclinghellas» διατηρεί το δικαίωμα να αντικαταστήσει οποιονδήποτε τύπο ποδηλάτου με άλλον της ίδιας κατηγορίας.
 • Οι όροι και οι τιμές μπορούν να τροποποιηθούν χωρίς προειδοποίηση.

Υποχρεώσεις ενοικιαστή

 • Ο μισθωτής είναι υποχρεωμένος να αφήσει τα προσωπικά στοιχεία της ταυτότητάς του, τόπο διαμονής, στη διάθεση της εταιρείας πριν την παραλαβή του ποδηλάτου.
 • Ο μισθωτής είναι υποχρεωμένος να ελέγξει το ποδήλατο πριν την παραλαβή του.
 • Σε περίπτωση μηχανικής βλάβης ο μισθωτής θα πρέπει να ενημερώσει αμέσως την εκμισθώτρια εταιρεία.
 • Ο μισθωτής θα επιστρέψει το όχημα στην εκμισθώτρια εταιρεία στην ίδια καλή κατάσταση που το παρέλαβε.
 • Ο μισθωτής πρέπει να κλειδώνει το ποδήλατο κάθε φορά που αυτό μένει ανεπιτήρητο.
 • Ο μισθωτής ευθύνεται πλήρως για οποιοδήποτε ατύχημα, οποιαδήποτε ζημιά ή κλοπή (μερική ή ολική) προκληθεί στο μισθωμένο ποδήλατο.
 • Ο μισθωτής καταβάλει το ποσό που αναλογεί στη εταιρεία για τη ζημιά του ποδηλάτου ανεξαρτήτως υπαιτιότητας του.
 • Ο μισθωτής ρητά συμφωνεί ότι η εταιρία «Cyclinghellas» δεν ευθύνεται για καμία ζημιά που υπέστη ο μισθωτής ή τρίτοι κατά τη διάρκεια της μίσθωσης και ουδεμία αξίωση μπορεί να εγερθεί εναντίον της σε περίπτωση ατυχήματος.
 
 
 

1η Ανάβαση Καλλιπεύκης - 1ο Κύπελο Ανάβασης 2015

Ο αγώνας αποτελεί το Ιοαπό τα τρία Κύπελλα που διοργανώνει φέτος ο Π.Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟΣ στα τρία πιο φημισμένα βουνά της Ελλάδας τον Ολυμπο, το Καϊμάκτσαλαν και ακολούθως τον Κίσσαβο.

Στον αγώνα συμμετείχαν 81 αθλητές από 15 συλλόγους της Ελλάδας στις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών, Παίδων, ΕφήβωνκαιΟΠΕΝ. Ηπροεκκίνηση 15χιλιομέτρων δόθηκε από το χωριό Γόννους με κατεύθυνση το Μακρυχώρι και επιστροφή. Μετά την εκκίνηση του αγώνα οι αθλητές διέγραψαν την ανηφορική διαδρομή των 22.6 χιλιομέτρων με τερματισμό το φιλόξενο χωριό Καλλιπεύκη όπου οι κάτοικοι και παράγοντες του τόπου υποδέχθηκαντους αθλητές και συνοδούς με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό.

Από τα πρώτα κιόλας χιλιόμετρα η κούρσα ξεκίνησε δυνατά με τους πρώτους αθλητές γρήγορα να ξεκολλάνε από τους υπολοίπους μην αφήνοντας περιθώρια για ξεκούραση, ενώ ο καιρός σχετικά δροσερός για την εποχή, στάθηκε σύμμαχος κάνοντας το έργο των αθλητών ευκολότερο.

Πρώτος νικητής της ανάβασης και πρώτος στην κατηγορία Ανδρών αναδείχτηκε ο Ιωαννίδης Νίκος της Etcetera- 4 Bikes ο οποίος επικράτησε με εξαιρετικό χρόνο και ιδιαίτερη άνεση, με δεύτερο αθλητή τον Πέτρου Ευάγγελο του ΠΓΣΛ- Λάρισας και τρίτο με διαφορά δευτερολέπτωντο Φραγκούλη Άγγελο του Αίολου- Αθήνας.

ΣτουςΈφηβους επικρατέστερος με πολύ καλό χρόνο ο Κυριακίδης Ιωάννης του Α,Ο.Ποδηλάτη- Θες/νίκης, με δεύτερο αθλητή από την ίδια ομάδα τον Ιωαννίδη Ορέστη και τρίτο τον Κολοκυθά Θωμά από τον ΠΟ Καρδίτσας.

Στην κατηγορία Παίδων πρώτος διακρίθηκε ο Ζώης Ελευθέριος, με δεύτερο τον Μήτσουλα Νικόλαο από τον ΠΑΟ Φοίνικα και τρίτο τον Ντανοβασίλη Κων/νο του ΠΟ Καρδίτσας, ενώ στην κατηγορία Γυναικών πρώτη τερμάτισε η αθλήτριά μας Τσεσμετζίδου-Δαλαβίκα Δέσποινα η οποία κατετάχθη 30η στην γενική κατάταξη και δεύτερη ακολούθησε η αθλήτρια του Άκρατου Βόλου Ιατροπούλου Δήμητρα.

Μετά το τέλος του αγώνα οι αθλητές υπό την μουσική υπόκρουση που επιμελήθηκε ο ραδιοφωνικός σταθμός Power FM 93.2 απόλαυσαν το γεύμα που πρόσφερε ο Δήμος Τεμπών και τα φρούτα εποχής που ήταν προσφορά του αθλητή μας Τσαρούχα Στέφανου.

Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές απονεμήθηκε αναμνηστικό δίπλωμα από τον ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟ και βιβλία από τον Μορφωτικό Σύλλογο Καλλιπεύκης, ενώ οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν στις απονομές όπου μοιράστηκαν σε όλους τους πρώτους έξι νικητές δώρα της Cannondale και Zefal από την Εταιρεία KCP Group και το κατάστημα «Δαλαβίκαςbikes». Ακολούθησε κλήρωση δώρων με δώρα που προσέφεραν οι εταιρεία Endura και KCP Group.

Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΗΝΕΙΟΣ οφείλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν στη άψογη διεξαγωγή του αγώνα: στον συνδιοργανωτή Δήμο Τεμπών για τη προθυμία και στήριξή που παρείχε στο Σύλλογό μας, για το γεύμα που παρείχε σε όλους τους αθλητές στοντερματισμό, καθώς και για την ευγενή προσφορά όλων των επάθλων των νικητών, στο Μορφωτικό Σύλλογο Καλλιπεύκης για τη ευγενή προσφορά και διανομή βιβλίων σε όλους τους αθλητές, στα καταστήματα της Καλλιπεύκης που φιλόξενα διέθεσαν τα τραπεζοκαθίσματα στο χώρο των απονομών, στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας και στη δύναμη τηςΤροχαίας Τεμπών. Προσωπικά να ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη βοήθειά τους τον Δήμαρχο τωνΤεμπών Κολλάτο Κων/νο, και τους παράγοντες του τόπου οι οποίοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, τον κο Λάμπρο Ζάρρα Αντιπρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠΤ, τον Δημοτικό Σύμβουλο Κο Τσιαπλέ Θωμά, την Δημοτική Σύμβουλο και γυμνάστρια κα Τσιόπα Γεωργία, το μέλος του Μορφωτικού Συλλόγου Καλλιπεύκης Κο Λαμπίρη Κων/νο.

Να ευχαριστήσουμε ακόμη θερμά τον εθελοντή γιατρό του αγώνα Κο Καραδοντά Βασίλη ο οποίος είναι αθλητής της ομάδας του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ, την εταιρεία ΘΕΟΝΗ για τη χορηγία των νερών και το επιτελείο υδροδοσίας που δρόσισε τους αθλητές στο 10ο χιλιόμετρο της διαδρομής, τον Παναγιώτου Γιώργο, τον Δαλαβίκα Χρήστο και Τσαρούχα Στέφανο τον οποίο ευχαριστούμε διπλά και για την προσφορά των φρούτων που διέθεσε στους αθλητές μετά τοντερματισμό, τον Οινοποιητικό ΣυναιτερισμόΤυρνάβου για τη προσφορά των κρασιών σε όλους τους αθλητές, την κα Τσεσμετζίδου - Δαλαβίκα Δέσποινα, αθλήτρια του Συλλόγου μας για τις χειροποίητες μπάρες που επιμελήθηκε για όλους τους αθλητές, το φωτογράφο του αγώνα Κο Καρακώστα Ευριπίδη, την Κα Στέλλα Τσίπα που από τη θέση «σκούπα» που κατείχε στον αγώνα βοήθησε στη μεταφορά αθλητών με τεχνικά προβλήματα, τον Κο Σταυρίδη Σταύρο για τα γρήγορα αποτελέσματα του αγώνα που έδωσε μετά τον τερματισμό των αθλητών, την Κα Ευαγγέλου Εύη και Ζέλιου Λήδα για τα χρέη Γραμματείας, τουςΤζιμαγιώργη Γιώργο, Μπάλια Κώστα και Παπαδημούλη Αλέξανδρο-Πρόεδρο στου Συλλόγου για την προσφορά τους στο στήσιμο του αγώνα, καθώς και τον Αλυτάρχη του αγώνα Κο Βολικάκη Νίκο και την Κομμισάριο Αφίξεων Κα Βολικάκη Πόπη.

Θερμές ευχαριστίες να απευθύνουμε σε όλους τους χορηγούς του αγώνα για την υποστήριξη που παρείχαν: στο κατάστημα ποδηλάτων «Δαλαβίκας bikes» και προσωπικά στη ψυχή της ομάδας στον Κο Δαλαβίκα Κώστα, στο ραδιοφωνικό σταθμό Power FM 93.2 των αδερφών Μπαρμπούτη που έντυσε ηχητικά την εκκίνηση και τον τερματισμό, στην εταιρεία Endura για την προσφορά των δωροεπιταγών και στη KCP Group για τα δώρα των νικητών, στην διαφημιστική εταιρεία «Active Promo» της Κας Τσίπα Στέλλας για τα δώρα στους νικητές αλλά και σε όλους τους αθλητές, στο βιβλιοπωλείο «Άνεμος» του ποδηλάτη αθλητή Κου Ιωαννίδη Παναγιώτη και τέλος στο «Jaxx» Coffee-Bar τωνΤοτικόγλου Θεοδωρή και Δερβένη Ζαφείρη στην Κεντρική πλατεία Λάρισας.

Χορηγοί επικοινωνίας του Συλλόγου ήταν ποδηλατική ιστοσελίδα «Procycling.gr» και το ποδηλατικό περιοδικό «Cycleride» τους οποίους ευχαριστούμε για την προβολή του αγώνα. Τέλος το Δ/κό Συμβούλιο του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ ευχαριστεί  την "Cyclinghellas" καθώς και τους σταθερούς χορηγούς του το κατάστημα ποδηλάτων «Δαλαβίκας bikes», την εταιρεία Service Αυτοκινήτου «AutoFit» Νταούτη, τις γραφικές τέχνες «Εντύπωση» και το καφέ «Ramblito» για την αμέριστη συμπαράσταση στον σύλλογο.

Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ ευχαριστεί όλους τους αθλητές, συνοδούς και θεατές που συμμετείχαν με την καλή τους διάθεση στον αγώνα και συγχαίρει τους αθλητές για τις επιδόσεις τους. Στόχος του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ, είναι η καθιέρωση αυτού του 1ου Κυπέλλου στην Καλλιπεύκη Ολύμπου, καθώς και των Αναβάσεων- Κυπέλλων που θα ακολουθήσουν στο Καϊμάκτσαλαν και στην Ανατολή Κίσσαβου, ως ένα μεγάλο ποδηλατικό γεγονός με μεγάλη συμμετοχή αθλητών από την Ελλάδα που θα αναδεικνύει και θα προβάλλει τις ομορφιές των τόπων, και θα προωθεί το άθλημα της ποδηλασίας.

Τα αποτελέσματα της 1η Ανάβασης Καλλιπεύκης

1η Ανάβαση Καλλιπεύκης

1η Ανάβαση Καλλιπεύκης

1η Ανάβαση Καλλιπεύκης

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας.
Κάνοντας κλικ στο "Δέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα cyclinghellas.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.