Όροι συμμετοχής στα event/ tour/ εκδρομές/ ταξίδια/ δραστηριότητες/ προγράμματα της Cycling Hellas

1. ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΛΟΠΟΙΕΙ Η CYCLING HELLAS ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΕΠΙΠΕΔΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ:
Το όριο ηλικίας και το επίπεδο φυσικής κατάστασης των συμμετεχόντων αναφέρεται σε κάθε εκδρομή ή δραστηριότητα. Από την ηλικία των 18 ετών και κάτω απαραίτητη η συνοδεία κηδεμόνα. Μοναδική προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι η καλή ψυχική και σωματική υγεία, η διάθεση για συνεργασία με τους άλλους συμμετέχοντες και η τήρηση των εντολών των διοργανωτών/οδηγών/ συνοδών/ εκπαιδευτών. Οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας του συμμετέχοντα θα πρέπει να αναφερθεί, διότι ο καθένας αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη της υγείας του, για τη συμμετοχή του σε όλες τις διοργανώσεις/δράσεις/ tour/ εκδρομές/ ταξίδια/ δραστηριότητες/ προγράμματα της Cycling Hellas.

2. ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ CYCLING HELLAS:
Σαν διοργανώτρια επιχείρηση αθλητικών αγώνω/υπαίθριων δραστηριοτήτων/ εκδρομών , έχει την υποχρέωση να παρέχει τον αρτιότερο και ασφαλέστερο εξοπλισμό που πληροί τις διεθνείς προδιαγραφές, να εξασφαλίζει τον αρτιότερο δυνατό σχεδιασμό για ασφαλείς διαδρομές, να παρέχει έμπειρους και εκπαιδευμένους οδηγούς/συνοδούς/εκπαιδευτές/ βοηθούς, να ενημερώνει τους συμμετέχοντες για οποιαδήποτε εκτίμηση κινδύνου. Η διοργανώτρια επιχείρηση δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή καταστροφή υλικού και αποποιείται κάθε ευθύνη για ατύχημα ή ζημιές που μπορούν να συμβούν πριν, κατά και μετά την δράση, με συμμετέχοντες μεταξύ τους ή με τρίτα πρόσωπα.

3. ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ:
Οι συμμετέχοντες έχουν επίγνωση και αποδέχονται τους ενδεχόμενους κινδύνους που εμπεριέχουν οι δραστηριότητες στη φύση.

4. ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Ή ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ:
Η CYCLING HELLAS διατηρεί το δικαίωμα της τροποποίησης ή ματαίωσης του προγράμματος ή δραστηριότητας πριν από την έναρξη του, για λόγους ασφαλείας η ανωτέρας βίας, (φυσικές καταστροφές, ακατάλληλες καιρικές συνθήκες, απεργίες και άλλες ανωμαλίες, κ.λ.π). Στις περιπτώσεις αυτές επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό που έχει καταβληθεί και οι συμμετέχοντες δεν μπορούν να ζητήσουν άλλη αποζημίωση.

5. ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ Κ ΑΛΛΟΥ ΥΛΙΚΟΥ:
Η CYCLING HELLAS διατηρεί το δικαίωμα χωρίς πρόβλημα να χρησιμοποιήσει φωτογραφίες και βίντεο όπου εμφανίζεται οποιοσδήποτε συμμετέχοντας.

Με την έναρξη της αθλητικής διοργάνωσης/δραστηριότητας / προγράμματος/ , παρουσιάζονται όλες οι  λεπτομέρειες  και γίνεται τεχνική ενημέρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας.
Κάνοντας κλικ στο "Δέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα cyclinghellas.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.