Βίκυ Μητσάκη

Μητσάκη Παρασκευή, γεννημένη στην Αθήνα στις 8/12/1969 .

Απόφοιτος Γενικού Λυκείου, ακολούθησαν 2 χρόνια στο Ιταλικό σχολείο casadiItalia.

Μιλά Αγγλικά και Ιταλικά.

Ασχολήθηκε με την ποδηλασία το 1983 παίρνοντας μέρος στο 1ο πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών με τα χρώματα της ΑΛΠΟ (Αθηναϊκή Λέσχη Ποδηλάτου).

Έχοντας σαν πρότυπο τον πατέρα της πρωταθλητή Ελλάδος και κάτοχο ρεκόρ  και γνωρίζοντας όλους τους κορυφαίους προπονητές τις εποχής   ( ΠΑΒΕΛ –Τσαφαντακη-Κοτσεφ –Στανκα )  αγωνίστηκε  έως το 1991 με πολλές διακρίσεις σε τοπικά και πανελλήνια πρωταθλήματα.

Επέστρεψε στο χώρο της ποδηλασίας το 2004 έχοντας πλέον αποκτήσει οικογένεια και 5 παιδιά.

Ασχολήθηκε 5 χρόνια με το taekwodo  

Είναι κάτοχος διπλώματος προπονήτριας ποδηλασίας  από το 2006 και έχει εργαστεί στις ακαδημίες του ΠΑΣ ΕΡΜΗ ΜΑΡ/ΛΟΥ  και Π.Ο ΙΒΙΣΚΟΥ  ΡΟΔΟΥ.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια επιμόρφωσης γονέων στον τομέα της παιδοψυχολογίας.

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών .

Σεμινάριο κατάρτισης με αντικείμενο τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Σεμινάριο κατάρτισης θεωρητικής και πρακτικής Άσκησης Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας και κάτοχος άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος.

Το 2003 έγραψε ένα παιδικό παραμύθι και σε συνεργασία με τα παιδιά του δημοτικού σχολείου Πόρτο Ράφτη (έκαναν τις ζωγραφιές) όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις δόθηκαν για αγορά ρουχισμού, παιχνιδιών και βιβλίων για τα παιδιά του "Παίδων Πεντέλης" πράξη που αναγνωρίστηκε από την κοινωνική υπηρεσία του νοσοκομείου…

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας.
Κάνοντας κλικ στο "Δέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα cyclinghellas.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.