Tour

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ, ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ, ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΠΛΑΓΙΑΣ

tourL

Ποδηλατικeς Εκδρομες
 με ποδηλατα δρομου, mtb & ηλεκτρικα

 

Η Ελλάδα: Λίκνο της δημοκρατίας του  πολιτισμού, της φιλοσοφίας, της  ελευθερίας, της αρχιτεκτονικής, της γλυπτικής, των Ολυμπιακών Αγώνων.

Κεντρική Ελλάδα: Μυθικός Όλυμπος η κατοικία των Θεών, επιβλητικά Μετέωρα Ιερός τόπος, εκθαμβωτική Λίμνη Πλαστήρα ! Μεγαλουργήματα της φύσης!

 

H Cycling hellas έχοντας μια τεράστια εμπειρία στο χώρο της ποδηλασίας  σχεδιάζει και οργανώνει μονοήμερες ή πολυήμερες ποδηλατικές εκδρομές σε επιλεγμένες μαγευτικής ομορφιάς περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας.

Μπορούμε να προσφέρουμε πανέμορφες ποδηλατικές ή multisport εκδρομές σε ασφαλής διαδρομές με ποδήλατα δρόμου, ΜΤΒ ή ηλεκτρικά.

Τα group συνοδεύονται από έμπειρους πιστοποιημένους οδηγούς με δίπλωμα προπονητικής ποδηλασίας (UCI Level 1,2 - Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας), δίπλωμα οδηγού ποδηλασίας βουνού διαπιστευμένοι κατά MIAS (mountainbikeinstructor.com)- διεθνής ποδηλατική πιστοποίηση οδηγών βουνού, δίπλωμα πρώτων βοηθειών (Πτυχίο Παροχής Α΄ βοηθειών σε επείγουσες καταστάσεις της ΕΠΙΖΩ (epizo.gr) και BLS provider- διεθνής πιστοποίηση καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, ERC (erc.edu) . Επιπλέον συνεργαζόμαστε με διασωστικές ομάδες σε όλη την Ελλάδα (hrt.org.gr). Σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχονται οι απαιτούμενες επεξηγηματικές πληροφορίες και οδηγίες για την διαδρομή με όλους τους εκτιμώμενους κινδύνους.

Οι ποδηλατικές περιηγητικές εκδρομές είναι all inclusive, περιλαμβάνουν την πλήρη ισορροπημένη υγιεινή διατροφή, τη φιλοξενία και διαμονή σε προεπιλεγμένα ξενοδοχεία.

Σας παρέχεται η δυνατότητα να σας προμηθεύσουμε με δικά μας ποδήλατα και εξοπλισμό αν δεν έχετε το δικό σας.

Φροντίζουμε να δραπετεύσετε από την καθημερινότητα, να χαλαρώσετε και να ζήσετε μια αξέχαστη και ευχάριστη βιωματική εμπειρία. Συνδυάστε τις ποδηλατικές εκδρομές αναψυχής και ξεκούρασης με την επίσκεψη σας σε μοναστήρια, μουσεία, άλλα εκπληκτικά αξιοθέατα, ορεινά χωριά και παράλια της Κεντρικής Ελλάδας, γνωρίζοντας παράλληλα τις παραδόσεις, τη μυθολογία, την ιστορία, την κουλτούρα, και την κουζίνα του κάθε τόπου.

Παραδοθείτε στην μοναδική κληρονομιά   της Ελληνικής φύσης!

Εξερευνήστε θαυμάσια φυσικά τοπία, τον Ελληνικό πολιτισμό, την αρχαία μυθολογία και ιστορία!

Ανακαλύψτε τα χρώματα και της γεύσεις της Ελλάδας  και την αυθεντικότητα των Ελλήνων!

Όλα τα πακέτα των εκδρομών έχουν φτιαχτεί από λάτρεις της φύσης και των σπορ και  απευθύνονται σε όλους που επιθυμούν να ζήσουν   τη μέγιστη διασκέδαση και περιπέτεια.

 

Δείτε όλες τις ποδηλατικές εκδρομές


hiking

Ορειβατικες Εκδρομες

 

Ελλάδα: Λίκνο της δημοκρατίας του  πολιτισμού, της φιλοσοφίας, της  ελευθερίας, της αρχιτεκτονικής, της γλυπτικής, των Ολυμπιακών Αγώνων.

Κεντρική Ελλάδα: Μυθικός Όλυμπος η κατοικία των Θεών, επιβλητικά Μετέωρα Ιερός τόπος! Μεγαλουργήματα της φύσης!

 

Η ομάδα της Cyclinghellas έχοντας στη διάθεσή της έμπειρους και πιστοποιημένους οδηγούς βουνού από την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας – Αναρρίχησης-Hellenic Federation of Mountaineering & Climbing (www.eooa.gr) σχεδιάζει οργανωμένες μονοήμερες ή πολυήμερες ορειβατικές διαδρομές σε βουνά της Κεντρικής Ελλάδας.

Τα group συνοδεύονται από συνοδούς με δίπλωμα πρώτων βοηθειών (Πτυχίο Παροχής Α΄ βοηθειών σε επείγουσες καταστάσεις) της ΕΠΙΖΩ (epizo.gr) και BLS provider- διεθνής πιστοποίηση καρδιοαναπνευστικής αναζοωγόνησης, ERC (www.erc.edu). Επιπλέον συνεργαζόμαστε με διασωστικές ομάδες σε όλη την Ελλάδα (hrt.org.gr).

Σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχονται οι απαιτούμενες επεξηγηματικές πληροφορίες και οδηγίες για την διαδρομή με όλους τους εκτιμώμενους κινδύνους.

Οι πεζοπορικές εκδρομές είναι all inclusive, περιλαμβάνουν την πλήρη ισορροπημένη υγιεινή διατροφή τη φιλοξενία σε καταφύγια ή προεπιλεγμένα ξενοδοχεία κ.α παροχές.

Απολαμβάνετε φανταστικές πεζοπορίες σε ξεχωριστά μονοπάτια του Ορεινού όγκου του Ολύμπου, του Κισσάβου, των Ιερών Μετεώρων και σε άλλα μαγευτικά μέρη της Ελλάδας. Συνδυάστε τις Hiking εκδρομές αναψυχής και ξεκούρασης με την επίσκεψη σας σε μοναστήρια, σε μουσεία, άλλα αξιοθέατα και χωριά της Κεντρικής Ελλάδας, γνωρίζοντας παράλληλα τη μυθολογία, την ιστορία, τις παραδόσεις, και την κουζίνα του κάθε τόπου.

Παραδοθείτε στην μοναδική κληρονομιά   της Ελληνικής φύσης!

Εξερευνήστε θαυμάσια φυσικά τοπία, τον Ελληνικό πολιτισμό, την αρχαία μυθολογία και ιστορία!

Ανακαλύψτε τα χρώματα και της γεύσεις της Ελλάδας  και την αυθεντικότητα των Ελλήνων!

Όλα τα πακέτα των εκδρομών έχουν φτιαχτεί από λάτρεις της φύσης και των σπορ και  απευθύνονται σε όλους που επιθυμούν να ζήσουν   τη μέγιστη διασκέδαση και περιπέτεια.

 

Δείτε όλες τις ορειβατικές εκδρομές

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας.
Κάνοντας κλικ στο "Δέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα cyclinghellas.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.