Ορειβατικές Εκδρομές

Ορειβατικές ή multisport εκδρομές (μονοήμερες / διήμερες) στα φημισμένα βουνά της Ελλάδας, Όλυμπο και Κίσσαβο και σε μαγευτικούς προορισμούς, όπως τα Μετέωρα.

ΕΛΛΑΔΑ
Λίκνο της δημοκρατίας του  πολιτισμού, της φιλοσοφίας, της  ελευθερίας, της αρχιτεκτονικής, της γλυπτικής, των Ολυμπιακών Αγώνων.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Μυθικός Όλυμπος η κατοικία των Θεών, επιβλητικά Μετέωρα Ιερός τόπος! Μεγαλουργήματα της φύσης!

 

Η ομάδα μας έχοντας στη διάθεσή της έμπειρους και πιστοποιημένους οδηγούς βουνού από την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας – Αναρρίχησης-Hellenic Federation of Mountaineering & Climbing (www.eooa.gr) σχεδιάζει οργανωμένες μονοήμερες ή πολυήμερες ορειβατικές διαδρομές σε βουνά της Κεντρικής Ελλάδας. 

Τα group συνοδεύονται από συνοδούς με δίπλωμα πρώτων βοηθειών (Πτυχίο Παροχής Α΄ βοηθειών σε επείγουσες καταστάσεις) της ΕΠΙΖΩ (epizo.gr) και BLS provider- διεθνής πιστοποίηση καρδιοαναπνευστικής αναζοωγόνησης, ERC (www.erc.edu). Επιπλέον συνεργαζόμαστε με διασωστικές ομάδες σε όλη την Ελλάδα (hrt.org.gr).

 Σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχονται οι απαιτούμενες επεξηγηματικές πληροφορίες και οδηγίες για την διαδρομή με όλους τους εκτιμώμενους κινδύνους.

Οι πεζοπορικές εκδρομές είναι all inclusive, περιλαμβάνουν την πλήρη ισορροπημένη υγιεινή διατροφή τη φιλοξενία σε καταφύγια ή προεπιλεγμένα ξενοδοχεία κ.α παροχές.

Απολαμβάνετε φανταστικές πεζοπορίες σε ξεχωριστά μονοπάτια του Ορεινού όγκου του Ολύμπου, του Κισσάβου, των Ιερών Μετεώρων και σε άλλα μαγευτικά τοπία της Ελλάδας. Συνδυάστε τις Hiking εκδρομές αναψυχής και ξεκούρασης με την επίσκεψη σας σε μοναστήρια, σε μουσεία, άλλα αξιοθέατα και χωριά της Κεντρικής Ελλάδας, γνωρίζοντας παράλληλα τη μυθολογία, την ιστορία, τις παραδόσεις, και την Ελληνική κουζίνα του κάθε τόπου.

Μονοήμερη ορειβατική εκδρομή Πριόνια - Διάσχιση στο Φαράγγι Ενιπέα ( Όλυμπος)

Με έδρα και ορμητήριο το Λιτόχωρο, ξεκινάμε για να ανακαλύψουμε το μαγευτικό φαράγγι του Ενιπέα, το διασημότερο Φαράγγι του Ολύμπου. Αφετηρία της περιήγησης στο φαράγγι αποτελεί η θέση Πριόνια.

  • 49,00€ /άτομο all-inclusive (πλήρες γεύμα, μπαντάνα)

Η ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ  · Η ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Μονοήμερη ορειβατική εκδρομή Πριόνια - Καταφύγιο Σπήλιος Αγαπητός

Από τη θέση Πριόνια στα 1000m υψόμετρο ξεκινά η κλασική ανάβασή μας προς το πιο φιλόξενο και πολυσύχναστο καταφύγιο της Ελλάδας, το καταφύγιο Σπήλιος Αγαπητός στα 2100m υψόμετρο. Ένα θαυμάσιο φυσικό «μπαλκόνι».

| Πεζοπορία |

  • 59,00€ /άτομο all-inclusive (πλήρες γεύμα, μπαντάνα)

Η ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ  · Η ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Μονοήμερη ορειβατική εκδρομή Αγιά, Μεταξοχώρι, Ανατολή

Ξεκινάμε από την Αγιά, επισκεπτόμαστε το γραφικό ιστορικό χωριό Μεταξοχώρι στα 200m υψόμετρο και μέσα από μια εύκολη διαδρομή, πλούσια σε φυτικό πλούτο, φτάνουμε στο χωριό Ανατολή στα 950m.Η διαδρομή ολοκληρώνεται στο Μοναστήρι του Ιωάννη του Προδρόμου.

Πεζοπορία | Ξενάγηση στο μοναστήρι

  • 30,00€ /άτομο

Η ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ  · Η ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Μονοήμερο multisport tour (ποδηλατική ανάβαση στα Πριόνια - trekking διάσχιση στο Φαράγγι Ενιπέα)

Multisport εκδρομή στον Όλυμπο (ποδηλασία, ορειβασία). Με ορμητήριο το Λιτόχωρο, ξεκινάμε την ποδηλατική ανάβαση 18 χιλ. στα Πριόνια. Από εκεί ξεκινά η ορειβατική μας εκδρομή θα ανακαλύψουμε  το μαγευτικό φαράγγι του Ενιπέα, το διασημότερο Φαράγγι του Ολύμπου.

Ποδηλασία | Πεζοπορία

  • 65,00€ /άτομο

Η ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ  · Η ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Την 1η μέρα ορειβατούμε από τη θέση Πριόνια προς Οροπέδιο Μουσών. Διανυκτερεύουμε στα καταφύγια «Γιόσος Αποστολίδης» ή «Χρήστος Κάκκαλος». Τη 2η μέρα ξεκινάμε την ανάβασή μας με στόχο την Κορυφή του Ολύμπου, το Μύτικα.

| Ορειβασία |

140,00€ /άτομο all-inclusive ( πλήρες γεύμα, διαμονή)

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας.