Ποδηλατικά Tour

Ποδηλατικές ή multisport εκδρομές (μονοήμερες / διήμερες / πολυήμερες) με ποδήλατα δρόμου ή MTB ή ηλεκτρικά στα πιο φημισμένα & εκπληκτικά μέρη της Κεντρικής Ελλάδας

ΕΛΛΑΔΑ
Λίκνο της δημοκρατίας του  πολιτισμού, της φιλοσοφίας, της  ελευθερίας, της αρχιτεκτονικής, της γλυπτικής, των Ολυμπιακών Αγώνων.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Μυθικός Όλυμπος η κατοικία των Θεών, επιβλητικά Μετέωρα Ιερός τόπος &  εκθαμβωτική λίμνη Πλαστήρα! Μεγαλουργήματα της φύσης!

 

Έχοντας μια τεράστια εμπειρία στο χώρο της ποδηλασίας η ομάδα μας σχεδιάζει και οργανώνει μονοήμερες ή πολυήμερες ποδηλατικές εκδρομές σε επιλεγμένες μαγευτικής ομορφιάς περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας.

Μπορούμε να προσφέρουμε  πανέμορφες ποδηλατικές ή multisport εκδρομές σε  ασφαλής διαδρομές με ποδήλατα δρόμου, ΜΤΒ ή ηλεκτρικά.

Τα group συνοδεύονται από έμπειρους πιστοποιημένους οδηγούς με δίπλωμα προπονητικής ποδηλασίας (UCI Level 1,2 - Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας), δίπλωμα οδηγού ποδηλασίας βουνού διαπιστευμένοι κατά MIAS (mountainbikeinstructor.com)- διεθνής ποδηλατική πιστοποίηση οδηγών βουνού, δίπλωμα πρώτων βοηθειών (Πτυχίο Παροχής Α΄ βοηθειών σε επείγουσες καταστάσεις της ΕΠΙΖΩ (epizo.gr) και BLS provider- διεθνής πιστοποίηση καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, ERC (erc.edu) . Επιπλέον συνεργαζόμαστε με διασωστικές ομάδες σε όλη την Ελλάδα (hrt.org.gr). Σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχονται οι απαιτούμενες επεξηγηματικές πληροφορίες και οδηγίες για την διαδρομή με όλους τους εκτιμώμενους κινδύνους.

Οι ποδηλατικές περιηγητικές εκδρομές είναι all inclusive, περιλαμβάνουν την πλήρη ισορροπημένη υγιεινή διατροφή, τη φιλοξενία και διαμονή σε προεπιλεγμένα ξενοδοχεία.

Σας παρέχεται η δυνατότητα να σας προμηθεύσουμε με δικά μας ποδήλατα και εξοπλισμό αν δεν έχετε το δικό σας.

Φροντίζουμε να δραπετεύσετε από την καθημερινότητα, να χαλαρώσετε και να ζήσετε μια αξέχαστη και ευχάριστη βιωματική εμπειρία. Συνδυάστε τις ποδηλατικές εκδρομές αναψυχής και ξεκούρασης με την επίσκεψη σας σε μοναστήρια, μουσεία, άλλα εκπληκτικά αξιοθέατα, ορεινά χωριά και παράλια της Κεντρικής Ελλάδας, γνωρίζοντας παράλληλα  τις παραδόσεις, τη μυθολογία, την ιστορία, την κουλτούρα, και την κουζίνα του κάθε τόπου.

Παραδοθείτε στην μοναδική κληρονομιά   της Ελληνικής φύσης!

Εξερευνήστε θαυμάσια φυσικά τοπία, τον Ελληνικό πολιτισμό, την αρχαία μυθολογία και ιστορία!

Ανακαλύψτε τα χρώματα και της γεύσεις της Ελλάδας  και την αυθεντικότητα των Ελλήνων!

Όλα τα πακέτα των διακοπών έχουν φτιαχτεί από λάτρεις της φύσης και των σπορ και  απευθύνονται σε όλους που επιθυμούν να ζήσουν   τη μέγιστη διασκέδαση και περιπέτεια!

Μονοήμερη ποδηλατική multisport εκδρομή στα Μετέωρα

Μονοήμερη Multisport εκδρομή (ποδήλατο, αναρρίχηση, ξενάγηση) στα Ιερά Μετέωρα, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και στο Μουσείο Μανιταριών.

Ποδηλασία  | Ξενάγηση στα μοναστήρια

  • 49,00€ /άτομο

Η ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ  · Η ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Μονοήμερη multisport εκδρομή στον Κίσσαβο (Ανατολή, Μεταξοχώρι και Αγιά Λάρισας )

Μονοήμερη multisport εκδρομή στον Κίσσαβο. Ξεκινάμε από την Ανατολή, επισκεπτόμαστε με τα ποδήλατα το γραφικό ιστορικό μοναστήρι Ιωάννης ο Πρόδρομος για ξενάγηση και κατόπιν στην κατάβασή μας επιλέγουμε  ή το ορειβατικό μονοπάτι ή κατηφορίζουμε με τα ποδήλατα μέχρι το Μεταξοχώρι Αγιάς.

Ποδηλασία | Ξενάγηση στο μοναστήρι | Πεζοπορία

  • 50,00€ /άτομο

Την 1η μέρα περιηγούμαστε με τα ποδήλατα στον Ιερό Τόπο των  Μετέωρων και τη τη 2η μέρα μεταφερόμαστε στη Λίμνη Πλαστήρα για να ποδηλατήσουμε γύρω από τη λίμνη.

Ποδηλασία | Αναρρίχηση | Ξενάγηση στα μοναστήρια

164,00€ /άτομο all-inclusive (μπαντάνα, πλήρες γεύμα, διαμονή)

Τη 1η μέρα περιηγούμαστε με τα ποδήλατα στον Ιερό Τόπο των Μετεώρων και επισκεπτόμαστε το μουσείο Φυσική Ιστορίας και Μανιταριών. Τη 2η μέρα μεταφερόμαστε στη Λίμνη Πλαστήρα για multisport δραστηριότητες.

Ποδηλασία | Αναρρίχηση | Κανό-Καγιάκ | Υδροποδήλατο | Τοξοβολία | Ξενάγηση στα Μοναστήρια

174,00€ /άτομο all-inclusive (μπαντάνα, πλήρες γεύμα, διαμονή)

Την 1η μέρα η ορειβατική εκδρομή μας ξεκινά στον Όλυμπο. Θα ανακαλύψουμε το μαγευτικό φαράγγι του Ενιπέα, το διασημότερο Φαράγγι του Ολύμπου. Τη 2η μέρα μεταφερόμαστε στην Καλαμπάκα που αποτελεί την πόλη- πύλη του γιγαντιαίου πέτρινου συμπλέγματος των Μετεώρων για να ξεκινήσουμε την ποδηλατική εκδρομή.

Ποδηλασία | Πεζοπορία | Αναρρίχηση | Ξενάγηση στα Μοναστήρια

184,00€ /άτομο all-inclusive (μπαντάνα, πλήρες γεύμα, διαμονή)

 
 

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας.
Κάνοντας κλικ στο "Δέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα cyclinghellas.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.