Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας.
Κάνοντας κλικ στο "Αποδέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα cyclinghellas.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.

Δελτίο Τύπου 1ος Kissavos Vertical Race

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με συμμετοχή λίγων αθλητών σαν πρώτη χρονιά, απέσπασε όμως εξαιρετικά θετικές εντυπώσεις από τους συμμετέχοντες  και θεατές που τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση. Με τον καιρό να είναι ηλιόλουστος και  πολύ φιλικός, οι αθλητές ξεκίνησαν την Vertical- κατακόρυφη ανάβαση των 4 χιλιομέτρων με εκκίνηση την Σπηλιά Κισσάβου (850υψ) και τερματισμό στην  Κορυφή Κισσάβου (Πρ. Ηλίας 1978υψ). Νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο 17χρονος Παραδεισόπουλος Κων/νος με τον εκπληκτικό χρόνο του 1:02΄:17΄΄ που πολλοί αθλητές υψηλού επιπέδου, στο χώρο του ορεινού τρεξίματος,  θα επιθυμήσουν να τον καταρρίψουν την επόμενη χρονιά! Οι απονομές διεξήχθησαν στην Πλατεία Σπηλιάς με το πολύ ζεστό χειροκρότημα των θεατών και αθλητών.  Στόχος των διοργανωτών είναι ο αγώνας να μεγαλώσει μέσα στα όρια της χώρας να καθιερωθεί και να ενταχθεί στο παγκόσμιο Καλεντάρι των Vertical αγώνων.

Η Cyclinghellas οφείλει να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της σε όλους που  βοήθησαν στη άψογη διεξαγωγή του αγώνα. Ιδιαίτερο ευχαριστώ απευθύνει στον συνδιοργανωτή ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟ  για την άριστη συνεργασία, στη συνδιοργανώτρια Περιφέρεια Θεσσαλίας που υποστήριξε πολύ ζεστά την οργάνωση του event και στην  Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Κεντρικής Ελλάδας και Ιατρό του αγώνα Κα Αυγέρη Βάσω για την υγειονομική υποστήριξη με ασθενοφόρο όχημα.

Ευχαριστίες απευθύνονται  σε όλους τους χορηγούς του αγώνα οι οποίοι ήταν αρωγοί στην  διοργάνωση: την εταιρεία χυμών  «VIVA»  που προσέφερε χυμούς για όλους τους αθλητές, τον «Αγροτικό Συνεταιρισμό ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου»  και  για τα φρούτα που πρόσφεραν σε όλους τους αθλητές, την Ταβέρνα ο «Μάνθος» που επιμελήθηκε το μετα-αγωνιστικό γεύμα των αθλητών, το καφέ «Las Ramblas» για την χορηγία των νερών που δρόσισαν τους αθλητές σε τρία σημεία της διαδρομής, το χορηγό κατάστημα ορειβατικών και αθλητικών ειδών «Olimpios Pro» και προσωπικά τον Ολύμπιο Θανάση για τη ηχητική κάλυψη του αγώνα,  την  ασφαλιστικη εταιρεία «ΝΡ»-  κ ιδιαίτερως τους κυρίους Ν. Ζάχο, Ν.Κυρανά, Αθ. Λελεδάκη και Κο Ευθ. Γκέφο, την εταιρεία διαδικτυακών υπηρεσιών  «32bit.gr»- Βίκυ Στάθη και Μπαρμπούτη Τίμο,  την εταιρεία Service Αυτοκινήτου «AutoFit» Νταούτη  και προσωπικά τον Νταούτη Βασίλη για την πολύτιμη βοήθειά του στη διοργάνωση, τον Δαλαβίκα Γιάννη και Ολύμπιο Θανάση  για τη μεταφορά των αθλητών  με τα βανάκια της διοργάνωσης και τέλος τους  αθλητές της ομάδας ΠΗΝΕΙΟΥ τον Κο Γραμματικό Δημήτρη και Μπουρίκα Παναγιώτη για την σπουδαία δουλειά και βοήθεια τους στη διοργάνωση.

Ευγενικός  χορηγός  επικοινωνίας  ήταν  ηλεκτρονική  εφημερίδα «http://www.larissanet.gr/» την οποία ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη και προβολή του αγώνα μας.

Τέλος θερμά ευχαριστούμε  όλους τους αθλητές, συνοδούς και θεατές που συμμετείχαν στον αγώνα και τους συγχαίρουμε για τις επιδόσεις τους.Τα θετικά σχόλια όλων που συμμετείχαν μας δυναμώνουν να καθιερώσουμε τον αγώνα ως θεσμό για την περιοχή. Ραντεβού την επόμενη χρονιά.

Αποτελέσματα Κissavos Vertical
Γεν. Κατ.
1. 1. ως 29 ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 1.02.17
2. 1. 40+ ΚΑΛΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 1.27.34
3. 1. 50+ ΝΑΤΣΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1.27.51
4. 1. 30+ ΜΑΡΓΙΝΟΥΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 1.28.11
5. 2. 40+ ΓΚΟΛΤΣΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 1.34.06
6. 2. 50+ ΠΟΝΤΙΚΑΣ ΝΙΚΟΣ 1.36.59
7. 2. 30+ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1.42.05
8. 1. ως 29 ΒΑΓΙΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 1.50.58
9. 3. 40+ ΒΛΑΧΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 1.54.18
10. 4. 40+ ΔΟΞΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 2.01.45
11. 5. 40+ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ 2.03.00
12. 2. 50+ ΝΑΤΣΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 2.42.00
13. 1. Γυν. ΝΑΤΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 3.01.05

Φωτογραφίες από τη διοργάνωση

 

.

 

 

Δελτίο Τύπου 1ος Kissavos Vertical Race