Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας.
Κάνοντας κλικ στο "Αποδέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα cyclinghellas.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.

cycling hellas
Tour of Daphne - The Divine Ride

Tour Of Daphne

Tour of Daphne

THE DIVINE RIDE

Μάθετε περισσότερα

ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ COVID-19

Tour of Daphne - The Divine Ride

Η φιλοσοφία μας

Όραμά μας είναι να μοιραστούμε μαζί την αγάπη και το πάθος μας για το ποδήλατο και τα ταξίδια, να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την κατάλληλη εκδρομή σε απίθανους προορισμούς, να ζήσετε μια καταπληκτική ποδηλατική εμπειρία σε μυθικές διαδρομές! 

Η φιλοξενία (ετυμολoγία από το φιλώ (= αγαπώ) + ξένος) αναφέρεται στην πράξη της περίθαλψης και φροντίδας ενός ξένου στο σπίτι κάποιου. Η ελληνική φιλοξενία έχει βαθιές ρίζες σε τελετουργίες που εκφράζουν μια αυθεντική σχέση μεταξύ επισκέπτη  οικοδεσπότη, βασισμένη στη γενναιοδωρία, στην ευγένεια και τη φιλία.

 Ήταν θεσμός για τους αρχαίους να υποδέχονται και να περιποιούνται τους ξένους στο σπίτι τους. Πίστευαν ιδιαίτερα στην ιδέα της φιλοξενίας και την θεωρούσαν ηθικό χρέος και ιερό κανόνα των θεών Ο θεός Δίας ονομάζεται Ξένιος  καθώς ήταν και προστάτης των ταξιδιωτών.Οι ξένοι, ως απεσταλμένοι από τους θεούς, θεωρούνταν πρόσωπα ιερά, τιμημένα και σεβαστά. 

Καλωσορίσατε στην Cyclinghellas!

Hop on your bike and live mythical bike tours & cycling holidays to epic Greek treasures