Εκδρομές και υπαίθριες δραστηριότητες

Διοργανώσεις μονοήμερων ή πολυήμερων ποδηλατικών, ορειβατικών ή multisport εκδρομών.

Αγωνιστικός αθλητισμός

Ποδηλατικοί, τρεξιματικοί αγώνες και multisport event.

Μαζικός αθλητισμός

Ποδηλατικές εκδηλώσεις ψυχαγωγικού ή κοινωνικού χαρακτήρα ή ποδηλατικά camp.

Ελάτε στη Cycling Hellas!

ΔΡΑΣΗ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Όραμα μας: Να προωθήσουμε και να αναπτύξουμε τον αθλητικό, ψυχαγωγικό, πολιτιστικό, εκπαιδευτικό, θρησκευτικό τουρισμό στην Ελλάδα. Να προάγουμε τα αθλητικά ιδεώδη, να αναπτύξουμε το άθλημα της ποδηλασίας και του τρεξίματος, να αναδείξουμε το ποδήλατο ως εναλλακτικό οικολογικό μέσο, να ενισχύσουμε τον μαζικό αθλητισμό με συμμετοχή όλων των ηλικιών.

Μέσα από όλες τις υπαίθριες δραστηριότητες, αγώνες και εκδηλώσεις για ψυχαγωγία και άθληση, αναδεικνύεται η αθλητική παιδεία, η οικολογική ευαισθησία, ο εθελοντισμός, η γνώση της τοπικής γεωγραφίας, η πλούσια μυθολογία και ιστορία κάθε τόπου, οι τοπικές παραδόσεις, ο πολιτισμός και τα θρησκευτικά στοιχεία της χώρας μας. Η CYCLING HELLAS με κάθε ευκαιρία και πρωτοβουλία συνεργάζεται και εργάζεται με μεράκι να καλλιεργήσει και να ενισχύσει την αθλητική κουλτούρα και συνείδηση των ανθρώπων, ώστε όλοι μέσα από τον αθλητισμό, τον τουρισμό και τον πολιτισμό, να διευρύνουν και να συσφίξουν τις σχέσεις τους.

ποδηλατικές εκδρομές, multisport εκδρομές, υπαίθριες δραστηριότητες, Διοργανωτής αθλητικών event: ποδηλατικοί αγώνες, αγώνες τρεξίματος, Ενοικίαση ποδηλάτων, ενοικίαση ποδηλατικού εξοπλισμού, Επιχείρηση διοργάνωσης εκδρομών περιπέτειας, Επιχείρηση διοργάνωσης εκδρομών περιπέτειας και ποδηλατικών εκδρομών, Διοργανωτής αθλητικών event , διοργανωτής αθλητικών διοργανώσεων, διοργάνωση αγώνων ποδηλασίας και τρεξίματος, διοργάνωση ποδηλατικών και ορειβατικών δραστηριοτήτων, διοργάνωση ποδηλατικών αγώνων, διοργάνωση αγώνων ορεινού τρεξίματος, διοργάνωση εκδρομών, διοργάνωση υπαίθριων δραστηριοτήτων, διοργάνωση τουριστικών πακέτων, διοργάνωση ποδηλατικών εκδρομών, διοργάνωση ποδηλατικών διακοπών, υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες στην Θεσσαλία, υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες στην Κεντρική Ελλάδα, εναλλακτικές δραστηριότητες με ποδήλατο και ορειβασία στην Ελλάδα, διοργάνωση ποδηλατικών και ορειβατικών εκδρομών στην Θεσσαλία και στην Κεντρική Ελλάδα, αναψυχή και διακοπές στο βουνό, διακοπές με ποδήλατο, ποδηλατικές εκδρομές Κεντρική Ελλάδα, ποδηλατικές εκδρομές στη Θεσσαλία, εκδρομές στο βουνό στη Θεσσαλία και Κεντρική Ελλάδα, εκδρομές με ποδήλατο στη Θεσσαλία και Κεντρική Ελλάδα , Hiking στον Όλυμπο, Hiking στον Κίσσαβο, εκδρομές με πεζοπορία, πεζοπορίες στον Όλυμπο, ποδηλατικές εξορμήσεις στη φύση και στην Κεντρική Ελλάδα, ορειβατικές εξορμήσεις στο βουνό, ταξίδια με ποδήλατο, ποδηλατικά και ορειβατικά ταξίδια σε βουνά της Κεντρικής Ελλάδας, Όλυμπος με ποδήλατο, Κίσσαβος με ποδήλατο, εκδρομές πεζοπορίας στον Όλυμπο, εκδρομές πεζοπορίας στον Κίσσαβο, εκδρομές πεζοπορίας στην Κεντρική Ελλάδα, ποδηλατικός τουρισμός στη Θεσσαλία, ποδηλατικός τουρισμός στην Κεντρική Ελλάδα, οργανωμένες εκδρομές με ποδήλατο, ποδηλατικά ταξίδια , ποδηλατικές και ορειβατκές δράσεις, πεζοπορικές εκδρομές, ποδηλασία στην Ελλάδα, ποδηλασία δρόμου, ποδηλασία βουνού, ποδηλατικά καμπ, ποδηλατικά camp, αγώνες ποδηλασίας δρόμου, αγώνες ποδηλασίας βουνού, ορειβατικό τρέξιμο, αγώνες ορεινού τρεξίματος, εκδρομές πεζοπορίας, ορεινές εκδρομές, οργανωμένες εκδρομές πεζοπορίας, διαδρομές πεζοπορίας στον Όλυμπο, διαδρομές πεζοπορίας στον Κίσσαβο, ποδηλατικές διαδρομές σε βουνά, ποδηλατικές διαδρομές στον Όλυμπο, , ποδηλατικές διαδρομές στον Κίσσαβο, ποδηλατικές δράσεις, ποδηλατικές διακοπές, ορειβατικές δραστηριότητες, πεζοπορικές διαδρομές, πεζοπορικές δράσεις , πεζοπορικά ταξίδια, πεζοπορικές εκδρομές, πεζοπορικές εκδρομές στον Όλυμπο, πεζοπορικές εκδρομές στον Κίσσαβο, μονοπάτια πεζοπορίας, περιηγήσεις με ποδήλατο, ορειβατικές περιηγήσεις, ποδήλατο τουρισμού μακρινών αποστάσεων, ενοικίαση ποδηλάτων, ενοικίαση ποδηλατικού εξοπλισμού, ενοικίαση ορειβατικού εξοπλισμού, ενοικίαση σε κράνη ποδηλασίας, ενοικίαση ποδηλάτων για εκδρομές, ενοικίαση εξοπλισμού αγώνων ποδηλασίας, ενοικίαση εξοπλισμού αγώνων τρεξίματος, ενοικίαση αψίδας για διοργάνωση αγώνων, ενοικίαση κιγκλιδωμάτων για αγώνες ποδηλασίας και αγώνες τρεξίματος.

Ιδιοκτήτες

Οι ιδρυτές της Cycling Hellas διαθέτουν τεράστα αγάπη και μεγάλη εμπειρία στο χώρο της ποδηλασίας, ως αθλητές, πρωταθλητές, προπονητές, οδηγοί βουνού, διοργανωτές αθλητικών event. Δοκιμασμένοι και πάντα έτοιμοι με τους συνεργάτες τους να προσφέρουν εξαιρετικές διοργανώσεις & υπηρεσίες. Θα σας μάθουν τα μυστικά της ποδηλασίας και τη χαρά της εξερεύνησης με ένα ποδήλατο. Ξεκίνησαν με ένα και μόνο όραμα. Να κάνουν τις διακοπές σας εμπειρίες ζωής! Θα σας προσφέρουν φανταστικές στιγμές, γεμάτες εκπλήξεις, για να απολαύσετε ξέγνοιαστα τη φύση και τις υπαίθριες δραστηριότητες.

Εθελοντές

Αν είναι κάτι που κάνει την Cycling Hellas να ξεχωρίζει είναι οι είναι οι φίλοι - εθελοντές και συνεργάτες μας. Λάτρεις του ποδηλάτου, του τρεξίματος, της αναρρίχησης, του αλεξίπτωτου πλαγιάς, πιστοποιημένοι οδηγοί βουνού, μα πάνω απ’ όλα λάτρεις του βουνού και της φύσης με πλούσια ενδιαφέροντα υποστηρίζουν θερμά τις διοργανώσεις μας και αναλαμβάνουν να σας προσφέρουν ξεχωριστές εμπειρίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού!

...γνωρίστε τους

8

αγώνες θεσμοί

20

tour

2

ποδηλατικές εκδηλώσεις

2000

συμμετέχοντες

37

χρόνια εμπειρίας

Ποδηλατικοί Αγώνες

Η Cycling Hellas σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, αθλητικούς συλλόγους και εθελοντές διοργανώνει ή υποστηρίζει ενεργά ποδηλατικούς αγώνες στα πιο φημισμένα μέρη της Κεντρικής Ελλάδας. Έχει στο ενεργητικό της επιτυχημένες, καθιερωμένες αθλητικές διοργανώσεις προσφέροντας στον συμμετέχοντα και θεατή μια αξέχαστη εμπειρία!

Αγώνες Δρόμου // Αγώνες MTB

Αγώνες Τρεξίματος

Η Cycling Hellas σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, αθλητικούς συλλόγους και εθελοντές συμμετέχει ενεργά υποστηρίζοντας τη διοργάνωση αγώνων τρεξίματος με αθλητές από όλη την Ελλάδα σε πανέμορφες περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας.

Αγώνες Τρεξίματος

Ποδηλατικές Περιηγητικές Εκδρομές

Ποδηλατικές Περιηγητικές Εκδρομές

H Cycling hellas έχοντας μια τεράστια εμπειρία στο χώρο της ποδηλασίας σχεδιάζει και οργανώνει μονοήμερες ή πολυήμερες ποδηλατικές ή multisport εκδρομές και υπαίθριες δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες, σε επιλεγμένες μαγευτικής ομορφιάς περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας. Υπέροχες και ασφαλής διαδρομές με ποδήλατα trekking, fitness, δρόμου, ΜΤΒ ή ηλεκτρικά.

Μάθετε περισσότερα...

Ορειβατικές Περιηγητικές Εκδρομές

Η Cyclinghellas έχοντας στη διάθεσή της έμπειρους και πιστοποιημένους οδηγούς βουνού σχεδιάζει και οργανώνει μονοήμερες ή πολυήμερες πεζοπορικές ή multisport εκδρομές, για όλες τις ηλικίες, σε επιλεγμένες μαγευτικής ομορφιάς περιοχές και βουνά της Κεντρικής Ελλάδας: Μυθικός Όλυμπος, υπέροχος Κίσσαβος, Ιερά Μετέωρα.

Μάθετε περισσότερα...

Αλεξίπτωτο πλαγιάς

Η ομάδα της Cycling Hellas σχεδιάζει και οργανώνει εκδρομές για αλεξίπτωτο πλαγιάς από τον Κίσσαβο και το Καϊμακτσαλάν, τον καλύτερο χώρο απογείωσης στην Ελλάδα!

Μάθετε περισσότερα...

Camp

Τα ολιγοήμερα Camp αναψυχής συνδυάζουν άθληση, εκπαίδευση και αναψυχή με ένα μοναδικό τρόπο, εξασφαλίζοντας σε παιδιά και μεγάλους ωφέλιμη διασκέδαση και μοναδικές εμπειρίες.

Μάθετε περισσότερα...

Αθλητικές Εκδηλώσεις

Η Cycling hellas υποστηρίζει θερμά αθλητικές εκδηλώσεις που έχουν ψυχαγωγικό, εκπαιδευτικό, ή κοινωνικό χαρακτήρα, για να ενισχύσει την ποδηλατική κουλτούρα των πολιτών.

Μάθετε περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας.
Κάνοντας κλικ στο "Δέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα cyclinghellas.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.