7th Gran fondo Kissavos Tour-2023

Την Κυριακή 23 Απριλίου 2023 ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Αγιάς, με την υποστήριξη της «Cycling Hellas», συνδιοργανώνουν τον «7th Gran-fondo Kissavos Tour - by ΝΡ Ασφαλιστική».  Στόχος της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη των παράλιων του Νομού Λάρισας αφετέρου, η ανάδειξη και προώθηση της ποδηλασίας.

Πρόκειται για ποδηλατικό αγώνα που ανήκει στην κατηγορία αγώνων “Cycling for All” με συμμετοχή αθλητών Elite, Masters, Sportive & ΟΡΕΝ .  Ο αγώνας συμπεριλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Άνδρες 17-18, 19-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60-64, 65+.  

Γυναίκες 17-18, 19-29, 30-39, 40+.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 72 χιλιόμετρα 

Διαδρομή

Διαδρομή: 72 χιλιόμετρα για όλες τις κατηγορίες.

https://www.openrunner.com/en/route-details/16561866

Αφετερία-τερματισμός

 Εκκίνηση:Καρίτσα– >Κόκκινο νερό (περιφερειακά) – Στόμιο (περιφερειακά) – Αλεξανδρινή (περιφερειακά) – Ομόλιο (περιφερειακά) – Τέμπη – Ευαγγελισμός – Ελάτεια – Πουρνάρι – Συκούριο (περιφερειακά) – Σπηλιά (περιφερειακά) – Τερματισμός στον αυχένα.

Πρόγραμμα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κυριακή 23 Απριλίου      

10:30πμ Εκκίνηση του αγώνα 

2:30μμ Απονομές νικητών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ  

Η συμμετοχή είναι επιτρεπτή, για τις παρακάτω κατηγορίες αθλητών: 

Αθλητές με αγωνιστικό δελτίο κατηγορίας Elite (Ανδρών – Γυναικών). 

Αθλητές με αγωνιστικό δελτίο Masters (Ανδρών – Γυναικών) 

Αθλητές – αθλούμενοι Sportive, με ικανότητα συμμετοχής σε αθλητικές δραστηριότητες (δελτίο από   ΕΟΠ και μέλη της ΠΕΠΑ). 

Αθλητές – αθλούμενοι ΟΡΕΝ (χωρίς δελτίο).

Το Gran-fondo Kissavos Tour  είναι ένας αγώνας κατηγορίας “Cycling for All” όπως αυτή περιγράφεται από τους κανονισμούς της UCI, ανοικτό για όλους τους ποδηλάτες οι οποίοι συμμετέχουν, σε «ηλικιακά group», όπως παρακάτω: 

ΑΝΔΡΕΣ 17-18, 19-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60-64, 65+. 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ 17-18, 19-29, 30-39, 40+.

Οι ηλικίες των αθλητών υπολογίζονται με βάση το ημερολογιακό έτος γέννησης (31/12), και όχι με βάση την ημερομηνία γέννησης. Για να ισχύσει ένα ηλικιακό γκρουπ, θα πρέπει να δηλωθούν τουλάχιστον 6 ποδηλάτες ή 4 ποδηλάτισσες αντίστοιχα για τις γυναικείες κατηγορίες, διαφορετικά θα γίνει ενοποίηση με την αμέσως μαζικότερη και μικρότερη ηλικιακή κατηγορία.

Τεχνική Ενημέρωση

1. Τεχνικό Συνέδριο. Τεχνική  ενημέρωση θα διεξαχθεί  15 λεπτά πριν την κάθε εκκίνηση του αγώνα. Αναλυτικό τεχνικό συνέδριο, για εκπροσώπους σωματείων, θα διεξαχθεί  το Σάββατο βράδυ στο ξενοδοχείο Χριστίνα στην Καρίτσα και ώρα 20.00. Εκεί οι συνοδοί ομάδων ή αθλητές νωρίτερα από ώρα 18.00-20.00  θα μπορούν να παραλάβουν τους αριθμούς του αγώνα.

2. Η Γραμματεία θα λειτουργήσει την ημέρα του αγώνα από ώρα 8.30- 9.30πμ για επιβεβαίωση εγγραφών και παράδοση αριθμών. Είναι υποχρεωμένοι ξανά όλοι οι αθλητές του αγώνα να περάσουν από τη Γραμματεία να υπογράψουν το φύλο αγώνα, επιδεικνύοντας και την κάρτα υγείας τους (Elite, Masters, Sportive). Οι ΟΡΕΝ αθλητές που δεν έχουν κάρτα υγείας υποχρεούνται να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση υγείας.                                                                                                                                         

*Δεν θα γίνεται δεκτός στον αγώνα, αθλητής χωρίς κάρτα υγείας ή βεβαίωση ιατρού!!

ΌΛΟΙ οι αθλητές κατά την διαδικασία των υπογραφών θα φορούν την αγωνιστική ενδυμασία και τους αριθμούς αγώνα.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ                                                                                                                                                                        

1.  Μέσα στον αγώνα θα υπάρχουν 2 οχήματα τεχνικής εξυπηρέτησης, με μηχανικό και εξοπλισμένα με διάφορους τροχούς καθώς και νερά. Τα οχήματα neutral service θα κινούνται ως παρακάτω και πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες του Αλυτάρχη:      

Ένα (1) όχημα θα ακολουθεί την κεφαλή του αγώνα.

Ένα (1) όχημα θα βρίσκεται στην ουρά της εκδήλωσης (όχημα – σκούπα), πίσω από τον τελευταίο συμμετέχοντα, με την ένδειξη “END OF RACE”. 

Ένα (1) ακόμα όχημα ή και περισσότερα θα ακολουθούν ποδηλάτες, σύμφωνα με τις οδηγίες του Αλυτάρχη.

2.  Όλα τα οχήματα του αγώνα θα έχουν ειδική σήμανση με λόγκο του αγώνα και ένδειξη «NEUTRAL RACE SUPPORT» . 

3.  Οργανωμένα σωματεία, που έχουν περισσότερους των 7 αθλητών (-τριων), θα μπορούν, σε συνεννόηση με τον διοργανωτή, να χρησιμοποιήσουν όχημα συνοδείας για τροφοδοσία και τεχνική υποστήριξη των αθλητών τους καθώς και άλλων συμμετεχόντων. Δεν επιτρέπεται σε καμιά περίπτωση να προσπερνούν το όχημα του Αλυτάρχη και δεν επιτρέπεται να δίνουν οδηγίες προς τους ποδηλάτες.                                                                                                                                     

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

Στην διαδρομή, θα υπάρχει (1) μία ζώνη υδροδοσίας στο 70 χιλιόμετρο της διαδρομής. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει σήμανση, καθώς και προειδοποιητικές πινακίδες 1χλμ πριν την ζώνη τροφοδοσίας.

ΟΡΙΑ ΧΡΟΝΟΥ                                                                                                                                                                                                                                                                Κάθε ποδηλάτης, για να θεωρηθεί, ότι ολοκλήρωσε το «7th Gran-fondo Kissavos Tour» και για να πάρει κατάταξη θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει τον αγώνα σε 4,5 ώρες (όριο χρόνου). Η Αγωνόδικος Επιτροπή, θα ελέγχει περιοδικά την κατάσταση του αγώνα (σε σχέση με το όριο χρόνου).

Ένα (1) όχημα θα βρίσκεται στην ουρά της εκδήλωσης (όχημα – σκούπα), πίσω από τον τελευταίο συμμετέχοντα, με την ένδειξη “END OF RACE”.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να σέβονται τον Κ.Ο.Κ. και κινούνται δεξιά του δρόμου!! Ποδηλάτες που μένουν σταδιακά πίσω από το κυρίως γκρουπ των αθλητών ή άλλα γκρουπ του αγώνα, συνεχίζουν στην διαδρομή, σε ρυθμό γρήγορης βόλτας – προπόνησης, διευκολύνουν την κίνηση των υπόλοιπων ποδηλατών είτε κινούνται στο αγωνιστικό κομμάτι του Gran-Fondo είτε στο μη αγωνιστικό. Αυτοί οι ποδηλάτες τρέχουν με απολύτως δική τους ευθύνη για την προσωπική τους ασφάλεια, και δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή σε σημεία που απαιτούνται (καταβάσεις, διασταυρώσεις, γραμμές τραίνων κλπ.).

ΣΗΜΑΝΣΗ ΑΓΩΝΑ

Η σήμανση του αγώνα θα παραμείνει στην διαδρομή καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα. Τα βέλη δείχνουν την κατεύθυνση του αγώνα, ενώ θα υπάρχουν πινακίδες για τα 50χλμ. καθώς και τα τελευταία 20, 10, 5, 3, 1km, 500m, 200m.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΤΙ-ΝΤΟΠΙΝΓΚ 

Σε περίπτωση, που ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης του Ντόπινγκ αποφασίσει ελέγχους, θα υπάρξει ενημέρωση για τους εμπλεκόμενους, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ και της UCI.

ΠΟΙΝΕΣ

1. Στον αγώνα θα εφαρμοστούν οι ποινές που αναφέρονται στους κανονισμούς της ΕΟΠ και

όπου δεν προβλέπεται, της UCI.

2.  Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλλει κάθε συμμετέχοντα που επιδεικνύει κακή συμπεριφορά πριν, κατά ή μετά την εκδήλωση.

3. Αποκλεισμός προβλέπεται στους αθλητές για εκούσια ρίψη ανόργανων σκουπιδιών (συσκευασίες από μη ανακυκλώσιμο υλικό), εκτός της ζωνης τροφοδοσίας.

AΛΥΤΑΡΧΗΣ ΑΓΩΝΑ

Θα οριστεί από την ΕΟΠ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

*Τα επίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται μετά από κάθε αγώνα στο site στο www.cyclinghellas.gr

*Δελτίο τύπου θα αναρτηθεί στο http://www.podilatikospineios.gr/    στο   www.cyclinghellas.gr   και https://www.facebook.com/Podilatikos.AS.Pineios/

*Φωτογραφικό υλικό  θα αναρτηθεί στη σελίδα  https://www.facebook.com/Podilatikos.AS.Pineios/

Όροι Συμμετοχής & Κανονισμοί

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ/ΟΡΟΙ ΑΓΩΝΑ 

1. Οι αγώνες διεξάγονται σύμφωνα με τους κανονισμούς της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και  της UCI και όλοι οι συμμετέχοντες είναι ενήμεροι και υποχρεωμένοι να τους τηρήσουν.   

2. Θα δοθεί μια εκκίνηση για όλες τις κατηγορίες ποδηλατών ταυτόχρονα. Παρόλα αυτά, αν ο αριθμός συμμετοχών το επιβάλλει μπορεί οι συμμετέχοντες να χωριστούν σε γκρουπ και να επιβληθεί μια διαφορά 30’’ δευτερολέπτων.

3.  ΟΛΟΙ οι αθλητές με τη συμμετοχής τους στον αγώνα συναινούν και δηλώνουν  ότι: Συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους αποκλειστική ευθύνη & βεβαιώνουν ότι έχουν τη σωματική, ψυχολογική υγεία και ικανότητα  να συμμετέχουν στον αγώνα. Αυτό αποδεικνύεται από την κάρτα υγείας ή υπογεγραμμένη ιατρική βεβαίωση που προσκομίζουν/επιδεικνύουν στην Γραμματεία του αγώνα. Σέβονται και εφαρμόζουν τον Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας. Αποδέχονται/γνωρίζουν τους κινδύνους που υπάρχουν στην μετακίνησή τους σε κεντρικούς κ περιφερειακούς δρόμους, και είναι απόλυτα υπεύθυνοι για την σωματική τους ακεραιότητα.  Όλοι οι αθλητές αποδέχονται όλους τους όρους συμμετοχής της προκήρυξης του αγώνα (βλέπε κανονισμοί/ποινές /τεχνική βοήθεια/όρια χρόνου/ρύθμιση απρόβλεπτων/αποποίηση ευθύνης της διοργάνωσης /όροι προστασίας προσωπικών δεδομένων) και είναι απόλυτα υποχρεωμένοι να τους  τηρήσουν. 

4.  Είναι υποχρεωτική  η χρήση του κατάλληλου ποδηλατικού κράνους που να τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές. 

5.  Οι συμμετέχοντες είναι απόλυτα υπεύθυνοι για την φύλαξη των προσωπικών τους αντικειμένων-εξοπλισμού κατά την διάρκεια της εκδήλωσης

6.  Οι συμμετέχοντες  οφείλουν να δηλώσουν τη συμμετοχή και να καταθέσουν χρήματα εγκαίρως στις ημερομηνίες που αναφέρονται. 

7.  Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα χωρίς πρόβλημα να χρησιμοποιήσει φωτογραφίες και βίντεο όπου εμφανίζεται οποιοσδήποτε συμμετέχοντας αθλητής.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

1. Η διοργάνωση δεν ευθύνεται για τον τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων ή για τυχόν προβλήματα υγείας, ή για θάνατο οφειλόμενα σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου ή σε πτώση του αθλητή.

2. Η διοργάνωση αποποιείται κάθε ευθύνη σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα σε όλη τη διαδρομή.

3. Η διοργάνωση δε φέρει ουδεμία ευθύνη για τραυματισμό οποιουδήποτε άλλου συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα (θεατή, συνοδού, παράγοντα ομάδας).

4. Η διοργάνωση δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε απώλεια ή καταστροφή υλικού  και δεν φέρει καμία ευθύνη για πιθανές φθορές οποιουδήποτε εξοπλισμού πριν, μετά ή κατά την διάρκεια του αγώνα.

5. Η διοργάνωση αποποιείται κάθε οικονομικής ευθύνης σε οποιαδήποτε περίπτωση, σε οποιονδήποτε αθλητή, ή άλλου ατόμου με οποιαδήποτε ιδιότητα.

ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Με την συμμετοχή του στον αγώνα, ο ποδηλάτης αποδέχεται το περιεχόμενο και τους όρους της παρούσας προκήρυξης.

Άπαντες οι συμμετέχοντες στους αγώνες με οποιαδήποτε μορφή (αθλητές, προπονητές, συνοδοί, θεατές και όλοι οι εμπλεκόμενοι στην διοργάνωση, αποδέχονται όπως τα προσωπικά τους στοιχεία, τα αποτελέσματα αγώνων με τις επιδόσεις τους, φωτογραφίες, βίντεο, να δίνονται στον τύπο, στα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης, τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, και να επεξεργάζονται από τον διοργανωτή όμιλο και τους συνδιοργανωτές.

Η Cyclinghellas δεσμεύεται ότι τα προσωπικά στοιχεία των αθλητών προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την εξασφάλιση ταυτοπροσωπίας, τη σωστή ενημέρωση των επισκεπτών του ιστότοπου και την όσο το δυνατόν καλύτερη επικοινωνία.  Άλλα στοιχεία όπως όνομα πατρός, ημερομηνία γέννησης, τηλέφωνα, και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, δηλώνονται εθελοντικά και παραμένουν αποκλειστικά για εμπιστευτική χρήση της  Cyclinghellas, δε δημοσιοποιούνται για κανέναν λόγο. Καμιά άλλη χρήση, ή παραχώρηση, ή μεταβίβαση, ή διανομή, ή κοινοποίηση σε τρίτο πρόσωπο δεν πρόκειται να γίνει από την Cyclinghellas.

Εγγραφές

ΕΓΓΡΑΦΕΣ/ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Εγγραφές. Συμπληρώνετε τη σχετική φόρμα συμμετοχής στο https://cyclinghellas.gr/el/agones  . Οι εγγραφές ανοίγουν Δευτέρα 27 Μαρτίου και λήγουν στις 19 Απριλίου, ώρα 24:00μμ. Για οργανωτικούς λόγους καμία εκπρόθεσμη εγγραφή δεν θα γίνει δεκτή.

2. Παράβολο

-Ορίζεται στα 15 ευρώ για  τις κατηγορίες  Elite, Masters, Sportive.   

-Ορίζεται στα 20 ευρώ για την κατηγορία ΟΡΕΝ   (συμπεριλαμβάνει ασφάλεια υγείας).                                       

Το πακέτο περιέχει αριθμό συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, υδροδοσία, τεχνική βοήθεια, ιατρική κάλυψη, μικρογεύμα, δίπλωμα συμμετοχής.

Η πληρωμή μπορεί να είναι ΜΟΝΟ με τραπεζική κατάθεση:

Τράπεζα Πειραιώς

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

IBAN:GR2501726140005614095587816

BIC:PIRBGRAA

ΠΡΟΣΟΧΗ

1. Η Γραμματεία δεν θα δεχτεί να γίνουν πληρωμές την ημέρα του αγώνα, ούτε από σωματεία, ούτε από μεμονωμένους αθλητές!!

 2. Συστήνεται, οι αγωνιζόμενοι να κάνουν την κατάθεση, μέχρι και την Τετάρτη 19 Απριλίου  προκειμένου να υπάρχει ενήμερη λίστα και να ενταχθούν όλοι οι ποδηλάτες στην λίστα εκκίνησης.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

1.  Στην αιτιολογία της κατάθεσης απαραίτητα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο ή η ομάδα αν η καταβολή είναι μαζική.

2.  Τυχόν έξοδα κατάθεσης βαρύνουν ΜΟΝΟ τον καταθέτη.

3.  Ο αθλητής που δηλώσει συμμετοχή και δεν προσέλθει στον αγώνα δε δικαιούται την επιστροφή των χρημάτων που κατέθεσε.

Η εγγραφή περιλαμβάνει

ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ -ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Εξοπλισμένο ασθενοφόρο, Ιατρός και εθελοντικές διασωστικές ομάδες θα βρίσκονται στην διάρκεια της διαδρομή του αγώνα.

12. ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΓΩΝA

-Ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

-Αναμνηστικό δίπλωμα για όλους τους συμμετέχοντες.

-Αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής για όλους τους συμμετέχοντες. 

-Υδροδοσία στα οχήματα neutral service και στη ζώνη τροφοδοσίας.

-Φρούτα.

-Χυμούς.

-Παραδοσιακά εδέσματα για όλους τους αθλητές στην πλατεία του χωριού Καρίτσα.

Απονομές, Έπαθλα

ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ – ΕΠΑΘΛΑ                                                                                                                                                                                                                    -Γενική Ατομική Κατάταξη. 

-Κατάταξη ανά ηλικιακή κατηγορία, όπως αυτές αναφέρονται στο Άρθρο 3 του παρόντος και διαμορφώνονται με την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής – Οι τρεις πρώτοι νικητές σε κάθε age group θα ανέβουν στο podium για την απονομή επάθλου. 

-Κάθε ποδηλάτης, που τερματίζει εντός του ορίου χρόνου των 4,5 ωρών, θα λάβει αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής. 

-Θα βραβευτεί η πολυπληθέστερη ομάδα αθλητών.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ                                                                                                                                                                                                                                                                    Οι απονομέs των νικητών θα διεξαχθούν κοντά στον χώρο τερματισμού στο χωριό Καρίτσα. Για τα age-groups, που δεν θα έχει ολοκληρωθεί το podium απονομών (τριάδα) η τελετή απονομής θα γίνεται αμέσως με τον τερματισμό των τριών πρώτων του age-group.  Απαραίτητη η παρουσία των νικητών στις απονομές με τη στολή ή φανέλα (κατ’ ελάχιστο) της ομάδας τους.

Διαμονή

"Larissa Luxury Apartments" πολυτελή ενοικιαζόμενα διαμερίσματα

https://www.la-luxuryapartments.gr/

Τηλ. 6970090066

Διαθέσιμα 2κλινα και 4κλινα διαμερίσματα (με πρωϊνό)

Hotel Alexiou Στόμιο, http://www.hotel-alexiou.gr/

Τηλ. 6944921234

Προσφορά 45 ευρώ 2κλινο (με πρωϊνό)

Hotel Χριστίνα Καρίτσα

https://www.christina-hotel.gr/

Τηλ.  6944326529, 6986927779

Προσφορά 45 ευρώ 2κλινο (με πρωϊνό)

Απρόβλεπτα

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ

1. Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας προκήρυξης, για ότι δεν προβλέπεται ή/και για οποιαδήποτε άλλη μεταβολή. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση των αθλητών από την ιστοσελίδα και τα social media της διοργάνωσης.

2.  Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, αποφασίζει επί τόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

ΜΑΤΑΙΩΣΗ-ΑΝΑΒΟΛΗ-ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

1. Σε περίπτωση ιδιαίτερα ακραίων καιρικών συνθηκών ή άλλους λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, σεισμοί, καταστροφές ή ζητήματα ασφαλείας) η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της διαδρομής, αναβολής του αγώνα για μικρό χρονικό διάστημα, αναβολής του αγώνα κ μετάθεση σε άλλη ημερομηνία ή οριστικής ματαίωσης του αγώνα.

2. Σε περίπτωση ακύρωσης του αγώνα από τη διοργάνωση θα επιστραφεί το 100% του ποσού που καταβλήθηκε από τους συμμετέχοντες.

Επικοινωνία

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τεχνικός Διευθυντής του αγώνα

Κώστας Δαλαβίκας 6944226876

Υπεύθυνη Γραμματείας

Δέσποινα Τσεσμετζίδου-Δαλαβίκα 6944255177

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Facebook:

https://www.facebook.com/Podilatikos.AS.Pineios/

https://www.facebook.com/cyclinghellas/

Site:

http://www.podilatikospineios.gr/

https://cyclinghellas.gr/el/

E-mai:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Υποστηρικτές

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΙ

"ΝΡ ασφαλιστική"- ασφαλιστική εταιρεία.

"Cyclinghellas.gr" -ενοικιάσεις ποδηλάτων & διοργάνωση αγώνων .

"Δαλαβίκαςbikes" - κατάστημα ποδηλάτων & ενοικιάσεις.

"Bianchi bikes" - "Ballistic bikes" - "Clermont bikes"

ΆΛΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

"Powerfm 93.2" - το ραδιόφωνο της Κεντρικής Ελλάδας.

"32 bit" - εταιρεία διαδικτυακών υπηρεσιών.

"Service Αφοί Νταούτη"

"Zitros socks"

"Larissa Luxury Apartments" -πολυτελή ενοικιαζόμενα διαμερίσματα.

"Fox coffee nest"

"Sram Service" by Gatsoulis bikes

"Τυροκομικά Τέμπη" Τυροκομικά παραδοσιακά προϊόντα

"Αναστασίου Physiotherapy"- Φυσικοθεραπεία & αποκατάσταση.

"Μουντζούρα" -Σχεδιασμός- εκτυπώσεις.

"Κουτζεκλίδη" - Χρώματα- εργαλεία-μονωτικά.

"Εurofrost -Μουστάκας" - Εισαγωγές- εξαγωγές φρούτων.

Χορηγοί επικοινωνίας

EΡΤ3 Τηλεόραση –Ραδιόφωνο- « http://www.ert.gr/ert3/

"Larissanet" - ηλεκτρονική και έντυπη εφημερίδα Θεσσαλίας.

Power fm 93.2-  https://powerfm932.gr/

Ζωντανές μεταδόσεις  https://www.livemedia.gr/

"Τηλεοπτικό κανάλι High tv" https://www.hightv.gr/

Ηλ. εφημερίδα http://www.larissanet.gr/

Ραδιοφωνία Αγιάς  www.fm942.gr

Τον αγώνα υποστηρίζουν : ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρίτσας, διασωστικές ομάδες,οι μοτοσυκλετιστές ΣΜΑ Λάρισας, το ΕΚΑΒ Κεντρικής Ελλάδας, η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς, η ΕΡΤ Περιφέρεια, τοπικά ραδιόφωνα, ΜΜΕ, χορηγοί και εθελοντές.

We use cookies
Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ στο "Αποδέχομαι" συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Παρακαλούμε σημειώστε ότι αν δεν αποδεχθείτε τα cookies δε θα μπορέσετε να έχετε τη σελίδα με την πλήρη λειτουργικότητά της.