ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 6th KISSAVOS ROAD TOUR 2019

Σάββατο 6 & Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Τo Σάββατο  6 και την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ, η Cycling Hellas, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Αγιάς, συνδιοργανώνουν τον 2 ήμερο αγώνα  με την επωνυμία 6th Kissavos Road Tour 2019 στην πανέμορφη περιοχή του Κισσάβου. Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη των παράλιων του Νομού Λάρισας αφετέρου, η ανάδειξη και προώθηση της ποδηλασίας.

Τον αγώνα υποστηρίζουν θερμά:  το ΕΚΑΒ Κεντρικής Ελλάδας, οι Σαμαρείτες  Ερυθρού  Σταυρού Λάρισας, ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Λάρισας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρίτσας,  η Αστυνομική  Διεύθυνση Λάρισας, Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς,  η ΕΡΤ Περιφέρεια, τοπικά ραδιόφωνα, ΜΜΕ, χορηγοί και  πολλοί εθελοντές και βοηθοί.

Οι αγώνες διεξάγονται σύμφωνα με τους κανονισμούς της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και  της UCI. Κάθε αγώνας είναι ανεξάρτητος, ο κάθε αθλητής μπορεί να  αγωνιστεί σε όποιο αγώνα επιθυμεί ή και στους δύο.

1η μέρα: θα διεξαχθεί αγώνας ατομικής Χρονομέτρησης χρονομέτρου 6χλμ

2η μέρα: Θα διεξαχθεί αγώνας αντοχής 106χλμ

Περιγραφή

ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ -ΑΝΑΒΑΣΗ

Ημερομηνία: Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Τόπος: Στόμιο Λάρισας

Αγώνισμα: Ατομικής Χρονομέτρησης 6 χιλιόμετρα

Κατηγορίες αγώνα: Παμπαίδες, Παίδων, Εφήβων, Γυναικών, Ανδρών, Μάστερ 30+,40+,50+,60+ , OPEN 18+,30+,40+,50+.

Ώρα εκκίνησης: 3:00μμ  οι πρώτα οι Παμπαίδες και κατόπιν οι υπόλοιπες κατηγορίες. (Ακριβής ώρα εκκινήσεων θα ανακοινωθούν μετά το πέρας των δηλώσεων συμμετοχής. Αφετερία-τερματισμός:

->Εκκίνηση Στόμιο και τερματισμός Καρίτσα Κισσάβου.

ΑΝΤΟΧΗ

Ημερομηνία: Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Τόπος: Στόμιο Λάρισας

Αγώνισμα: Aντοχής

Κατηγορίες αγώνα: Παίδων, Γυναικών, Ανδρών, Μάστερ 30+,40+,50+,60+ , OPEN 18+,30+,40+,50+. (Έφηβοι – Άνδρες κοινή κατάταξη)

Σημείωση:

Η κατηγορία των Εφήβων στην ατομική χρονομέτρηση- ανάβαση θα τρέξει με τα πατήματα της κατηγορίας της (ξεχωριστό φύλλο αγώνα και  ξεχωριστή βράβευση).

Στον αγώνα αντοχής οι έφηβοι τρέχουν με ελεύθερο πάτημα (κοινό φύλλο αγώνα  με τους Άνδρες,  σε ξεχωριστή  όμως  βράβευση).

Στον αγώνα  ΤΤ και της αντοχής οι Παίδες τρέχουν με τα πατήματα της κατηγορίας τους.

Διαδρομή: 106 χιλιομετρα για Άνδρες -Έφηβους

Διαδρομή: 96 χιλιόμετρα  για Παίδες, Γυναίκες,  ΟΠΕΝ.

Ώρα εκκίνησης:

10.30πμ  Ανδρες-Εφηβοι, Μάστερ,

10.45πμ  Παίδων, Γυναικών, OPEN.

Αφετερία-τερματισμός:

->Εκκίνηση για Άνδρες – Έφηβους και Μάστερ στη διαδρομή: Στόμιο->προς Τέμπη Αγ Παρασκευή->Εθνική οδό-> Εκκίνηση στον αριστερό παράδρομο Ευαγγελισμού προς Μακρυχώρι -> αριστερά Κυψελοχώρι -> Καλοχώρι> διασταύρωση Χειμάδι προς Ελευθέριο>Ελευθέριο>Αγιά->Σκήτη- Αγιόκαμπος από παλιό δρόμο ->Σωτηρίτσα->Βελίκα->Παλιουριά-> Κουτσουπιά-> Κόκκινο Νερό->Ανεβαίνουμε από τη 2η είσοδο προς Καρίτσα-> Καρίτσα τερματισμός.

->Προεκκίνηση  10 χιλ  για τις κατηγορίες Παίδων, Γυναικών, ΟΡΕΝ ( με συνοδεία) από Στόμιο->προς Τέμπη Αγ Παρασκευή->Εθνική οδό-> Εκκίνηση στον αριστερό παράδρομο Ευαγγελισμού προς Μακρυχώρι -> αριστερά Κυψελοχώρι -> Καλοχώρι> διασταύρωση Χειμάδι προς Ελευθέριο>Ελευθέριο>Αγιά->Σκήτη- Αγιόκαμπος από παλιό δρόμο ->Σωτηρίτσα->Βελίκα->Παλιουριά-> Κουτσουπιά-> Κόκκινο Νερό->Ανεβαίνουμε από τη 2η είσοδο προς Καρίτσα-> Καρίτσα τερματισμός.

Διαδρομή & Υψομετρικά

ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ

kissavos road tour ΣΤΟΜΙΟ ΚΑΡΙΤΣΑ ΤΤ

ΑΝΤΟΧΗ

kissavos Road Tour 106km

Όροι Συμμετοχής

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:

*Στον αγώνα ισχύουν οι κανονισμοί της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, όλοι οι συμμετέχοντες είναι ενήμεροι και υποχρεωμένοι να τους τηρήσουν.

*Όλοι οι ΟΡΕΝ αθλητές του αγώνα εκτυπώνουν από το σχετικό πεδίο (ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ) συμπληρώνουν και υπογράφουν την  υπεύθυνη δήλωση του Ν105 με την οποία  δηλώνουν ότι  συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη, βεβαιώνουν  για  τη σωματική και  ψυχολογική υγεία - ικανότητα καθώς και για λοιπά θέματα/ όρους της διοργάνωσης και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ την προσκομίζουν στη Γραμματεία του αγώνα.

*Οι ανήλικοι ποδηλάτες κάτω των 18 ετών που επιθυμούν να συμμετέχουν ως ΟΡΕΝ, τρέχουν με ευθύνη των κηδεμόνων τους και  συνοδεύονται από αυτούς. Στην Γραμματεία του αγώνα προσκομίζουν υπεύθυνη δήλωση Ν105  δηλώνουν ότι συμμετέχουν στον αγώνα με σύμφωνη γνώμη του  κηδεμόνα, ότι έχουν τη σωματική κ ψυχική υγεία- ικανότητα και έχουν εξεταστεί από γιατρό. Τέλος δηλώνουν ότι συμφωνούν με όλους τους όρους συμμετοχής της διοργάνωσης. Δεν θα γίνεται δεκτός αθλητής ανήλικος χωρίς υπεύθυνη δήλωση Ν105 από τον κηδεμόνα.

*Όλοι οι αθλητές που ανήκουν σε σωματεία υποχρεούνται να επιδείξουν στη Γραμματεία του αγώνα την κάρτα υγείας αθλητή. Οι ΟΡΕΝ συμμετέχοντες συστήνεται να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση.  

*Είναι υποχρεωτική η χρήση του κατάλληλου ποδηλατικού κράνους που να τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.

*Οι αγωνιζόμενοι συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής, δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που υπάρχουν στη μετακίνησή  τους μέσα σε κεντρικούς κ περιφερειακούς δρόμους και  είναι απόλυτα υπεύθυνοι  για την σωματική τους ακεραιότητα.

*Οι συμμετέχοντες είναι απόλυτα υπεύθυνοι για την φύλαξη των προσωπικών τους αντικειμένων-εξοπλισμού κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

*Οι συμμετέχοντες  οφείλουν να δηλώσουν τη συμμετοχή και να καταθέσουν χρήματα εγκαίρως στις ημερομηνίες που αναφέρονται.

* Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα χωρίς πρόβλημα να χρησιμοποιήσει φωτογραφίες και βίντεο όπου εμφανίζεται οποιοσδήποτε συμμετέχοντας αθλητής.

ΠΟΙΝΕΣ

* Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλλει κάθε συμμετέχοντα που επιδεικνύει κακή συμπεριφορά πριν, κατά ή μετά την εκδήλωση.

*Αποκλεισμός προβλέπεται στους αθλητές για εκούσια ρίψη ανόργανων σκουπιδιών (συσκευασίες από μη ανακυκλώσιμο υλικό), εκτός των ζωνών τροφοδοσίας.

* Αποκλεισμός επιβάλλεται στους αθλητές  που εσκεμμένα ή μη, «κλέψουν» στην διαδρομή.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ:

*Η διοργάνωση δεν ευθύνεται για τον τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων ή για τυχόν προβλήματα υγείας, ή για θάνατο οφειλόμενα σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου ή σε πτώση του αθλητή.

*Η διοργάνωση αποποιείται κάθε ευθύνη σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα σε όλη τη διαδρομή. 

*Η διοργάνωση δε φέρει ουδεμία ευθύνη για τραυματισμό οποιουδήποτε άλλου συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα (θεατή, συνοδού, παράγοντα ομάδας).

*Η διοργάνωση δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε απώλεια ή καταστροφή υλικού  και δεν φέρει καμία ευθύνη για πιθανές φθορές οποιουδήποτε εξοπλισμού πριν, μετά ή κατά την διάρκεια του αγώνα.

*Η διοργάνωση αποποιείται κάθε οικονομικής ευθύνης σε οποιαδήποτε περίπτωση, σε οποιονδήποτε αθλητή, ή άλλου ατόμου με οποιαδήποτε ιδιότητα.

ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ:

Οι αθλητές με τη συμμετοχή τους συναινούν και έχουν γνώση ότι τα στοιχεία τους δηλαδή το ονοματεπώνυμο η ηλικιακή κατηγορία και η ομάδα στην οποία ανήκουν, μπορούν και εμφανίζονται στην ιστοσελίδα: www.cyclinghellas.gr . Η Cyclinghellas δεσμεύεται ότι προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την εξασφάλιση ταυτοπροσωπίας, τη σωστή ενημέρωση των επισκεπτών του ιστότοπου και την όσο το δυνατόν καλύτερη επικοινωνία.  Άλλα στοιχεία όπως όνομα πατρός, ημερομηνία γέννησης, τηλέφωνα, και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, δηλώνονται εθελοντικά και παραμένουν αποκλειστικά για εμπιστευτική χρήση της  Cyclinghellas, δε δημοσιοποιούνται για οποιοδήποτε λόγο. Καμιά άλλη χρήση, ή παραχώρηση, ή μεταβίβαση, ή διανομή, ή κοινοποίηση σε τρίτο πρόσωπο δεν πρόκειται να γίνει από την Cyclinghellas.

-> Με την υποβολή της φόρμας συμμετοχής οι αθλητές αποδέχονται όλους τους παραπάνω κανονισμούς και όρους της εκδήλωσης.

Οικονομικοί Όροι

*Το κόστος συμμετοχής για τους Μάστερ και ΟΡΕΝ αθλητές για τον αγώνα του Σαββάτου είναι 10€ και για τον αγώνα της Κυριακής είναι 10€.

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΜΑΣΤΕΡ Κ ΟΡΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΒΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥΣ!!

 

Δηλώσεις Συμμετοχής

*Οι δηλώσεις συμμετοχής όλων των κατηγοριών ανοίγουν 1 Φεβρουαρίου και λήγουν αυστηρά στις  31 Μαρτίου , ώρα 24:00μμ.

*Μετά το πέρας της παραπάνω ημερομηνίας καμία δήλωση συμμετοχής δε θα γίνει δεκτή.

*Στη Γραμματεία δεν θα γίνονται εγγραφές ούτε για τον αγώνα Χρονομέτρου, ούτε για τον αγώνα Αντοχής, για καμία κατηγορία.

*Οι συμμετέχοντες και τα σωματεία θα πρέπει να συμπληρώσουν την ειδική ηλεκτρονική φόρμα-δήλωση και με την υποβολή της αποδέχονται όλους τους παραπάνω κανονισμούς της εκδήλωσης. 

*Όσοι αθλητές ή ομάδες  επιθυμούν να διαμείνουν το Σάββατο σε ξενοδοχείο της περιοχής παρακαλούνται να το δηλώσουν στο σχετικό πεδίο της δήλωσης συμμετοχής.

Δείτε εδώ την υπεύθυνη δήλωση του Ν105 που πρέπει να προσκομίσουν ΟΛΟΙ οι ΟΡΕΝ αθλητές:

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ KISSAVOS ROAD TOUR ΝΕΑ

Παροχές

->Στον αγώνα Χρονομέτρου σε όλους τους συμμετέχοντες η διοργάνωση παρέχει:

 • αναμνηστικό δίπλωμα
 • φρούτα
 • χυμούς

* Στους Μάστερ κ ΟΠΕΝ αθλητές επιπλέον παρέχεται  μικρογεύμα.

->Στον αγώνα αντοχής σε όλους τους συμμετέχοντες η διοργάνωση παρέχει:

 • αναμνηστικό δίπλωμα
 • υδροδοσία
 • φρούτα
 • παραδοσιακά εδέσματα της περιοχής

* Στους Μάστερ κ ΟΠΕΝ αθλητές  επιπλέον παρέχονται ξηροί καρποί και μπάρες.

 

ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ:

Στον αγώνα αντοχής θα απονεμηθούν χρηματικά έπαθλα αξίας 200 ευρώ στους 10 νικητές της γενικής κατάταξης στην κατηγορία των ΜΑΣΤΕΡ ως εξής:

1ος    55 €

2ος    35 €

3ος    25 €

4ος    15 €

5ος    15 €

6ος    15 €

7ος    10 € 

8ος    10 €

9ος    10 €

10ος  10 €

 

ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΩΤΩΝ  ΒΟΗΘΕΙΩΝ:

Εξοπλισμένο ασθενοφόρο, Ιατρός και εθελοντικές διασωστικές ομάδες: ο Ερυθρός Σταυρός, η Ομάδα Διάσωσης Λάρισας, η Επίλεκτη Ομάδα Διάσωσης Λάρισας και η Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης & Υγειονομικών Αποστολών θα βρίσκονται στο χώρο των αγώνων.

Απονομές, Έπαθλα

Τα επίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται στις 10.00μμ μετά από κάθε αγώνα στο site www.cyclinghellas.gr και στο https://www.facebook.com/cyclinghellas

ΑΓΩΝΑΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟΥ

ΑΠΟΝΟΜΕΣ: Οι απονομέs των νικητών του αγώνα ΤΤ θα διεξαχθούν μετά τον αγώνα στην πλατεία του χωριού Καρίτσα.

Απαραίτητη η παρουσία των νικητών στις απονομές.

ΕΠΑΘΛΑ:Στον 1ο νικητή κάθε κατηγορίας, θα απονεμηθούν κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα , στους 2ο -3ο μετάλλιο δίπλωμα και στους 4ο - 5ο - 6ο δίπλωμα.

ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΟΧΗΣ

ΑΠΟΝΟΜΕΣ: Οι απονομέs των νικητών του αγώνα Αντοχής θα διεξαχθούν στην πλατεία του χωριού Καρίτσας.

Απαραίτητη η παρουσία των νικητών στις απονομές. 

ΕΠΑΘΛΑ: Στον 1ο νικητή κάθε κατηγορίας, θα απονεμηθούν κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα , στους 2ο -3ο μετάλλιο δίπλωμα και στους 4ο - 5ο - 6ο δίπλωμα. Ξεχωριστή απονομή στους  3 νικητές του σπριντ ανάβασης. Σε  όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικό δίπλωμα.

ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ:

Στον αγώνα αντοχής θα απονεμηθούν χρηματικά έπαθλα αξίας 200 ευρώ στους 10 νικητές της γενικής κατάταξης στην κατηγορία των ΜΑΣΤΕΡ ως εξής:

1ος    55 €

2ος    35 €

3ος    25 €

4ος    15 €

5ος    15 €

6ος    15 €

7ος    10 € 

8ος    10 €

9ος    10 €

10ος  10 €

Τεχνική Ενημέρωση

ΑΓΩΝΑΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟΥ

 ΕΓΓΡΑΦΗ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ: Στην Γραμματεία του 1ου αγώνα το Σάββατο 6 Απριλίου από 1:00 μ.μ. έως 2:30 μ.μ.

 Η λίστα εκκίνησης θα ανακοινωθεί την προηγούμενη μέρα την ιστοσελίδα και τα social media της διοργάνωσης.

ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΟΧΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ- ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ: Στην Γραμματεία του 2ου αγώνα την Κυριακή 7 Απριλίου από 8:30π.μ έως 10:00π.μ.

Σύντομη τεχνική ενημέρωση θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 10:15 πμ στο χώρο της προεκκίνησης του αγώνα.

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ:

Για τον αγώνα αντοχής προβλέπεται για τις ομάδες σταθερός σταθμός υδροδοσίας και ανεφοδιασμού που βρίσκεται μετά το σπριντ ανάβασης.

Διαμονή

*Η διοργάνωση θα καλύψει τα έξοδα διαμονής- διατροφής 100 αθλητών της κατηγορίας  παίδων, εφήβων, ανδρών, γυναικών με την προϋπόθεση ότι συμμετέχουν και στον αγώνα του Σαββάτου.

Για την δωρεάν κάλυψη των εξόδων των παραπάνω κατηγοριών, προτεραιότητα θα δοθεί στις ομάδες και αθλητές που απέχουν χιλιομετρικά από την περιοχή Στόμιο Λάρισας περισσότερο από 200 χιλ. και έχουν απαραιτήτως δηλώσει ηλεκτρονική συμμετοχή μέχρι τις  31 Μαρτίου. Καλύπτονται τα έξοδα διαμονής – διατροφής (δείπνο- πρωϊνό) για 5 αθλητές + 1 συνοδό και αυτό θα γίνει βάση της έγκαιρης δήλωσης συμμετοχής.

Μέχρι την Τετάρτη 3 Απριλίου οι ομάδες  θα ενημερωθούν με mail  ποιούς αθλητές  θα καλύψει η διοργάνωση. Oι 100 θα φιλοξενηθούν όλοι σε ξενοδοχείο στο Στόμιο.

Η διοργάνωση έχει εξασφαλίσει οικονομικές τιμές σε ξενοδοχεία της περιοχής για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες και τους συνοδούς που θα διαμείνουν το Σάββατο.

Προτεινόμενα:
Στην Καρίτσα Ξενοδοχείο "Χριστίνα" τηλ 6944326529
Στον Πλαταμώνα Ξενοδοχείο "Royal Palace" τηλ 23520 42200 - Κ. Καραμανλή 51

Απρόβλεπτα

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ:

*Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας προκήρυξης, για ότι δεν προβλέπεται ή/και για οποιαδήποτε άλλη μεταβολή.

  Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση των αθλητών από την ιστοσελίδα και τα social media της διοργάνωσης.

* Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, αποφασίζει επί τόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

ΜΑΤΑΙΩΣΗ-ΑΝΑΒΟΛΗ-ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ:

*Σε περίπτωση ιδιαίτερα ακραίων καιρικών συνθηκών, η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της διαδρομής, αναβολής του αγώνα για μικρό χρονικό διάστημα, αναβολής του αγώνα κ μετάθεση σε άλλη ημερομηνία ή οριστικής ματαίωσης του αγώνα.

*Σε περίπτωση ακύρωσης του αγώνα από τη διοργάνωση θα επιστραφεί το 100% του ποσού που καταβλήθηκε από τους συμμετέχοντες.

Πρόγραμμα

Αγώνας ΤΤ

Σάββατο 6 Απριλίου

 • 1:00 π.μ. έως 2:30 μ.μ. Παραλαβή αριθμών από τη Γραμματεία
 • 3:00 Εκκίνηση του αγώνα
 • Οι απονομές νικητών θα διεξαχθούν μετά από 40 λεπτά από την εκκίνηση του τελευταίου αθλητή.
 • Προσφορά Παραδοσιακών εδεσμάτων της περιοχής- Παραδοσιακοί χοροί.

 

Αγώνας Αντοχής

Κυριακή 7 Απριλίου

 • 8:30 π.μ. έως 10:00 μ.μ. Παραλαβή αριθμών από τη Γραμματεία
 • 10:30 π.μ. Εκκίνηση του αγώνα
 • 2.00-2:30 Απονομές νικητών.
 • Προσφορά Παραδοσιακών εδεσμάτων της περιοχής- Παραδοσιακοί χοροί.
 • Η Cyclinghellas ανυπομονεί να σας φιλοξενήσει και να σας προσφέρει μία άρτια ποδηλατική εμπειρία.

Χορηγοί

Η επιχείρηση παραγωγής αθλητικών event « https://cyclinghellas.gr »,

Δαλαβίκαςbikes – « www.dalavikasbikes.gr/ »

 Διαδικτυακές υπηρεσίες « http://32bit.gr/ »,

Ποδήλατα  www.ballistic.gr ,   www.clermont.gr ,   www.bianchi.gr

Ξηροί καρποί- « http://www.aggelikoulazaxari.gr/ »

Τυροκομικά Τέμπη- «  http://www.tempi.gr/ »

Ευρωψύξη-Ψυγεία Μουστάκας - Αγιά

Super market Α/S Αγορά

Χογηγοί επικοινωνίας:

Power fm 93.2-  « https://powerfm932.gr/»,

EΡΤ3 Τηλεόραση –Ραδιόφωνο- « http://www.ert.gr/ert3/ »,

Ηλ. εφημερίδα «http://www.larissanet.gr/ »,

Ζωντανές μεταδόσεις « https://www.livemedia.gr/ »,

Ραδιοφωνία Αγιάς  « www.fm942.gr»

Επικοινωνία

Η εταιρεία  Cyclinghellas  έχει αναλάβει το συντονισμό της διοργάνωσης. Στο site: www.cyclinghellas.gr  και  στο facebook: https://www.facebook.com/cyclinghellas/ όλες τις λεπτομέρειες και  συνεχείς  ανακοινώσεις για  επιμέρους θέματα της διοργάνωσης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 6944226876 Δαλαβίκας Κώστας -Τεχνικός Διευθυντής του αγώνα 6944255177 Τσεσμετζίδου Δαλαβίκα Δέσποινα – Γενική Υπεύθυνη Γραμματείας.

Αρχείο Προκηρύξεων

 
 

Φορείς


Περιφέρεια Θεσσαλίας / Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Δήμος Λαρισσαίων / Δήμος Μετεώρων / Δήμος Τεμπών / Δήμος Αγιάς / Δήμος Ελασσόνας/ Δήμος Κάτω Ολύμπου

Χορηγοί

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας.
Κάνοντας κλικ στο "Δέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα cyclinghellas.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.