Meteora MTB Race - Βασίλης Ευσταθίου

Ποδηλατικοί Αγώνες στην Ελλάδα

Την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ, η Cycling Hellas, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Μετεώρων συνδιοργανώνουν τον Λαϊκό Ποδηλατικό αγώνα MTB  με την επωνυμία 6th Meteora MTB race - Βασίλης Ευσταθίου στην γραφική περιοχή των Μετεώρων. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Αθλητή και Φίλου Βασίλη Ευσταθίου ως ελάχιστο φόρο τιμής στον Βασίλη και την οικογένεια του.

 

Αγώνισμα:

XCP MTB (Ορεινή Ποδηλασία) 

Κατηγορίες αγώνα:

Ο αγώνας απευθύνεται σε συμμετέχοντες από 15 ετών και άνω με ποδήλατα ΜΤΒ και E-bike.

Τοποθεσία:

Αφετηρία-τερματισμός στην Πλατεία Καστρακίου Καλαμπάκας

Διαδρομή:

Short race 17 χλμ: 15-18, Άνδρες 18+, Γυναίκες μία κατηγορία.

Full race 33 χιλ:  Άνδρες  Α1: έως 18,   Α2: 18+,   Α3: 30+,   Α4: 40+,    Α5: 50+   και ΓΥΝΑΙΚΕΣ μια κατηγορία.

Full race e-bike: μια κατηγορία ανδρών- γυναικών

19 Μαΐου 2024
Meteora MTB Race - Βασίλης Ευσταθίου

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Συμμετοχές / Όριο συμμετοχών

Η συμμετοχή είναι επιτρεπτή σε άνδρες-γυναίκες.

Mικρή διαδρομή (Short race) 17 χλμ: 15-18 ετών,  Άνδρες 18+ ετών,   Γυναίκες μία κατηγορία.

Mεγάλη διαδρομή (Full race) 31 χιλ: Άνδρες Α1: έως 18 ετών,   Α2: 18+ετών,   Α3: 30+,   Α4: 40+,    Α5: 50+   και A6: ΓΥΝΑΙΚΕΣ μια κατηγορία.

Mεγάλη διαδρομή (Full race) 31 χιλ: e-bike μια κατηγορία ανδρών - γυναικών.

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα αποφάσισε να μπει όριο του αριθμού των συμμετεχόντων (έως τους 500) στο σύνολο των κατηγοριών.

Ολοκληρωμένη θεωρείτε μια εγγραφή όταν έχει τακτοποιηθεί το οικονομικό σκέλος!! Αυτή η απόφαση έχει ως σκοπό την εύρυθμη λειτουργεία του αγώνα.

Διαδρομή

Short race

https://connect.garmin.com/modern/activity/15408888357

Full race

https://connect.garmin.com/modern/activity/15368754459

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι διαδρομές  του αγώνα σε σχέση με αυτές του 2022 θα έχουν ελάχιστες αλλαγές στην αρχή και στο τέλος του αγώνα. Τυχόν λεπτομέρειες ή μικροαλλαγές θα ανακοινωθούν στο https://www.facebook.com/Meteora.MTB.Race.Vasilis.Efstathiou/ 

Τεραίν: συνεχή πέρασμα μονοπατιών γύρω από τα Ιερά βράχια των Μετεώρων. Ο αγώνας σε ποσοστό μεγαλύτερο από  80%  διεξάγεται σε τεχνικά μονοπάτια, αλλά περιλαμβάνει χωμάτινο και οδοστρωμένο τεραίν. Η διαδρομή ολοκληρώνεται στο αρχικό σημείο.

Μετά από απόφαση της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα αποφασίστηκε να μπει το χρονικό όριο (πόρτα ) των 3 ωρών στο 20.3km . Με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Από το συγκεκριμένο σημείο και μετά στους συμμετέχοντες που δεν πιάσουν το χρονικό όριο θα αφαιρείται το number plate και θα έχουν δύο επιλογές:

1. Να ολοκληρώσουν την διαδρομή με δική τους ευθύνη.

2. Να ακολουθήσουν τον επαρχιακό δρόμο Βλαχάβας -Καστρακίου όπου οδηγεί στον χώρο τερματισμού.    

ΣΗΜΑΝΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

*Η διαδρομή είναι επαρκώς σηματοδοτημένη με κορδέλες, σπρέι (βιοδιασπώμενο) και  ταμπελάκια με το λογότυπο στης διοργάνωσης. Θα υπάρχουν χιλιομετρικές ενδείξεις καθώς και πινακίδες με βέλη και θαυμαστικά που προειδοποιούν για τεχνικά σημεία ιδιαίτερης προσοχής.

*Η διοργάνωση δεσμεύεται για τη αφαίρεση όλων των μέσων σήμανσης μετά το τέλος του αγώνα.

*Κριτές θα υπάρχουν σε καίρια σημεία της διαδρομής που θα καθοδηγούν τους συμμετέχοντες, καθώς και  εθελοντικές ομάδες και ομάδες διάσωσης που θα συνδράμουν στην ασφάλεια τους.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

*Τα σημεία ελέγχου του αγώνα βρίσκονται  σε  επιλεγμένα σημεία και σε κάθε σταθμό τροφοδοσίας. Εκεί θα υπάρχει κριτής που θα καταγράφει τους συμμετέχοντες που περνούν από το σημείο.

*Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να έχουν σε εμφανές σημείο τον αριθμό τους και να περάσουν από όλα τα σημεία ελέγχου.

*Οι συμμετέχοντες που αρνηθούν την επίδειξη του αριθμού τους ή/ και δε περάσουν από όλα τα σημεία ελέγχου ακυρώνονται και τα ονόματά τους αφαιρούνται από τον πίνακα αποτελεσμάτων.                                                                                                                                                                 

ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ "6th METEORA MTB RACΕ"

Ο πρώτος σταθμός στο 11,5 km οποίος είναι κοινός και για τις δύο διαδρομές με νερό και ισοτονικό, ο δεύτερος σταθμός στο 17,4 km με τζελ και νερό και ο τρίτος σταθμός στο 25,1 km με ισοτονικο νερό και τζελακι της @ethicsport_gr

Για τη μικρή διαδρομή θα υπάρχει ένας (1) σταθμός ανεφοδιασμού στο 11,5 km  με νερό και ισοτονικό. Για τη μεγάλη διαδρομή θα υπάρχουν τρεις (3) σταθμοί ανεφοδιασμού: στο 11,5 km  με νερό και ισοτονικό, στο 17,4 km με τζελ και νερό και ο τρίτος σταθμός στο 25,1 km με ισοτονικο νερό και τζελακι της ethicsport. Μετά το τέλος του αγώνα θα παρατεθεί δωρεάν γεύμα σε όλους τους συμμετέχοντες .                                                                                                                                                                   

Πρόγραμμα

Σάββατο 18 Μαίου 2024

6.30μμ Άνοιγμα Γραμματείας και παράδοση αριθμών στο Εκθεσιάκο Κέντρο Καλαμπάκας

8.00μμ Τεχνικό Συνέδριο

Κυριακή 19 Μαίου 2024, Πλατεία Καστρακίου

 8:30 π.μ. έως 10:00 π.μ. Εγγραφές στην Γραμματεία του αγώνα. Υπογραφές στη λίστα συμμετοχής.

10:15 π.μ. Συγκέντρωση συμμετεχόντων στην αφετηρία και Τεχνική Ενημέρωση.

10:25 π.μ Εκκίνηση κατηγορίας e-E-BIKE.

10:30 π.μ Εκκίνηση κατηγορίας FULL RACE 33KM.

10:35 π.μ Εκκίνηση κατηγορίας SHORT RACE 17KM.

11:45 π.μ Τερματισμός των πρώτων συμμετεχόντων SHORT RACE (εκτίμηση).

12:15 π.μ Τερματισμός των πρώτων συμμετεχόντων FULL RACE (εκτίμηση).

2:00 μ.μ. Aπονομές νικητών στη πλατεία Καστρακίου.

Τεχνική Ενημέρωση

Για τους συμμετέχοντες που θα βρίσκονται από το Σάββατο στην Καλαμπάκα θα πραγματοποιηθεί στις 6.30μμ το άνοιγμα της Γραμματεία και στις 8,μμ το Τεχνικό Συνέδριο στο Εκθεσιακό Κέντρο Καλαμπάκας. 

Για να αποσυμφορηθεί η Γραμματεία του αγώνα την επόμενη μέρα, λόγω της μεγάλης συμμετοχής, στο Τεχνικό Συνέδριο θα δοθούν οι φάκελοι με τα νούμερα. Την Κυριακή στις 10:15 πμ στο χώρο της εκκίνησης του αγώνα θα ξαναγίνει σύντομη τεχνική ενημέρωση.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ Στην Γραμματεία του αγώνα την Κυριακή 19 Μαίου που θα λειτουργεί από 9:00π.μ έως 10:00π.μ. πλησίον της εκκίνησης και την προηγούμενη μέρα στο Τεχνικό Συνέδριο. Οι συμμετέχοντες θα προσέρχονται στην Γραμματεία προς διευκόλυνση τους και τις δύο μέρες για την επίδειξη των εγγράφων (ιατρική βεβαίωση, υπεύθυνη δήλωση ενήλικου ή ανήλικου συμμετέχοντα, αποδεικτικό τράπεζας) και την παραλαβή των αριθμών αγώνα. Όλοι οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να υπογράψουν στα φύλλα του αγώνα 30 λεπτά πριν την εκκίνηση.

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Ενστάσεις γίνονται δεκτές εντός 30 λεπτών μετά από τον τερματισμό, μόνο απ’ τον συμμετέχοντα αυτοπροσώπως, εγγράφως σε κάποιο από τα μέλη της διοργάνωσης. Τα επίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται άμεσα απευθείας στο www.cyclinghellas.gr

Όροι Συμμετοχής & Κανονισμοί

ΟΡΟΙ/ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΑ

1. ΌΛΟΙ οι ενήλικοι και ανήλικοι συμμετέχοντες υποχρεούνται να προσκομίσουν στη Γραμματεία του αγώνα:

Α) ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΛΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ (επικυρωμένη). Δείτε στα έγγραφα προς εκτύπωση.

Β) ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ (επικυρωμένη). Δείτε στα έγγραφα προς εκτύπωση.

Γ) ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ.

Δ) ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ.

Δεν θα γίνεται δεκτός ενήλικος ή ανήλικος συμμετέχοντας χωρίς τα παραπάνω έγγραφα.

2.  Είναι υποχρεωτική η χρήση του κατάλληλου ποδηλατικού κράνους που να τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.

3.  Οι συμμετέχοντες είναι απόλυτα υπεύθυνοι για την φύλαξη των προσωπικών τους αντικειμένων-εξοπλισμού κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

4.  Οι συμμετέχοντες  οφείλουν να δηλώσουν τη συμμετοχή και να καταθέσουν χρήματα εγκαίρως στις ημερομηνίες που αναφέρονται.

5.  Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα χωρίς πρόβλημα να χρησιμοποιήσει φωτογραφίες και βίντεο όπου εμφανίζεται οποιοσδήποτε συμμετέχοντας.

6.  Με την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής  ΟΛΟΙ  οι συμμετέχοντες αποδέχονται όλους τους όρους/κανονισμούς του αγώνα.

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ e-BIKE

-Επιτρέπεται η συμμετοχή ποδηλάτων με υποβοήθηση μέχρι 250WATT και μόνη πηγή ενέργειας την μπαταρία που βρίσκεται στο ποδήλατο, δεν επιτρέπεται ο αναβάτης να κουβαλάει επιπλέον μπαταρία στον αγώνα. Το χιλιομετρικό όριο της υποβοήθησης είναι τα 25KM/H.

-Επιτρέπεται μόνο η συμμετοχή PEDELEC ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ.

-Η επιτροπή του αγώνα έχει το δικαίωμα να ελέγξει τις τεχνικές προδιαγραφές των ποδηλάτων.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

1. Η διοργάνωση δεν ευθύνεται για τον τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των συμμετεχόντων ή για τυχόν προβλήματα υγείας, ή για θάνατο οφειλόμενα σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου ή σε πτώση.

2. Η διοργάνωση αποποιείται κάθε ευθύνη σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των συμμετεχόντων οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα σε σημεία της διαδρομής όπου ο κίνδυνος πτώσης με δυσάρεστα ή μοιραία αποτελέσματα είναι αυξημένος.

3. Η  διοργάνωση δε φέρει ουδεμία ευθύνη για τραυματισμό οποιουδήποτε άλλου συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα (θεατή, συνοδού).

4. Η διοργάνωση δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε απώλεια ή καταστροφή υλικού  και δεν φέρει καμία ευθύνη για πιθανές φθορές οποιουδήποτε εξοπλισμού πριν, μετά ή κατά την διάρκεια του αγώνα.

5. Η διοργάνωση αποποιείται κάθε οικονομικής ευθύνης σε οποιαδήποτε περίπτωση, σε οποιονδήποτε συμμετέχοντα, ή άλλου ατόμου με οποιαδήποτε ιδιότητα.

ΟΡΟΙ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Οι συμμετέχοντες δηλώνουν ότι συναινούν και έχουν γνώση ότι τα στοιχεία τους δηλαδή το ονοματεπώνυμο  η ηλικιακή κατηγορία και η ομάδα στην οποία ανήκουν, μπορούν και εμφανίζονται στην ιστοσελίδα: www.cyclinghellas.gr Η Cyclinghellas δεσμεύεται ότι προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την εξασφάλιση ταυτοπροσωπίας, τη σωστή ενημέρωση των επισκεπτών του ιστότοπου και την όσο το δυνατόν καλύτερη επικοινωνία. Άλλα στοιχεία όπως όνομα πατρός, ημερομηνία γέννησης, τηλέφωνα, και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, δηλώνονται εθελοντικά και παραμένουν αποκλειστικά για εμπιστευτική χρήση της Cyclinghellas, δε δημοσιοποιούνται για οποιοδήποτε λόγο. Καμιά άλλη χρήση,  ή παραχώρηση, ή μεταβίβαση, ή διανομή, ή κοινοποίηση σε τρίτο πρόσωπο δεν πρόκειται να γίνει από την Cyclinghellas.

Εγγραφές

ΕΓΓΡΑΦΗ -ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ

Για εγγραφές πατήστε το μπλε κουμπί 'ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ '.  

Οι εγγραφές ανοίγουν Δευτέρα 22  Μαρτίου και λήγουν στις 9 Mαίου, ώρα 24:00μμ. Καμία εκπρόθεσμη εγγραφή δεν θα γίνει δεκτή. Ολοκληρωμένη θεωρείτε μια εγγραφή όταν έχει τακτοποιηθεί το οικονομικό σκέλος όσο πιο σύντομα γίνεται μετά την εγγραφή (το αργότερο έως 9 Μαίου) !! Αυτή η απόφαση έχει ως σκοπό την εύρυθμη λειτουργεία του αγώνα καθώς θα υπάρχει όριο συμμετεχόντων μέχρι τους 500!! 

ΠΑΡΑΒΟΛΟ

1. Για τη συμμετοχή ορίζεται το παράβολο των 30 €.

2. Η κατάθεση του χρηματικού ποσού θα γίνει με τραπεζική κατάθεση στον εξής λογαριασμό:

IBAN:  GR8701726080005608062675370  - Τράπεζα Πειραιώς SWIFT SWIFT/BIC  PIRBGRAA /ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ: Τσεσμετζίδου Δέσποινα

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

1. Στην κατάθεση απαραίτητα αναγράφεται μαζί με το ονοματεπώνυμο καταθέτη, ο τίτλος του αγώνα METEORA MTB.

2. Τυχόν έξοδα κατάθεσης βαρύνουν ΜΟΝΟ τον καταθέτη!!!

3. Παρακαλούνται οι αθλητές να έχουν το αποδεικτικό κατάθεσης του παραβόλου στην γραμματεία του αγώνα.

4. Ο Συμμετέχων που δεν προσέλθει στον αγώνα δε δικαιούται την επιστροφή των χρημάτων που κατέθεσε, ούτε να μεταβιβάσει τη συμμετοχή του σε άλλον.

Η εγγραφή περιλαμβάνει

ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΓΩΝA

- Αναμνηστικό δώρο με το λογότυπο του αγώνα για όλους.

- Αναμνηστικό μετάλλιο για όλους.

- Υδροδοσία στους σταθμούς ανεφοδιασμού.

- Τζελ, ηλεκτρολύτες, ισοτονικό, φρούτα σε σταθμούς ανεφοδιασμού.

- Μετα-αγωνιστικό δωρεάν γεύμα για όλους τους.

- Service Point.

- Παροχή ιατρικών υπηρεσιών.

- Ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

- Ασφαλιστική κάλυψη προσωπικού ατυχήματος όλων των συμμετεχόντων από την ΝΡ ασφαλιστική (6944165555)

ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ -ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Στον χώρο του αγώνα θα υπάρχει Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδευόμενο από  γιατρό. Η ομάδα της Ορειβατικής Λέσχης Καλαμπάκας, ο Σύλλογος Δρομέων Σ.Κ.Α.Μ. Καλαμπάκας, και εθελοντική  ομάδα διάσωσης   θα βρίσκονται σε επιλεγμένα σημεία στο χώρο του αγώνα.

Έντυπα προς εκτύπωση

Κατεβάστε τα παρακάτω έγγραφα και μαζί με την ιατρική βεβαίωση και το αποδεικτικό κατάθεσης παράβολου προσκομίστε τα συμπληρωμένα στη γραμματεία του Αγώνα.

Οι υπεύθυνες δηλώσεις θα πρέπει να είναι επικυρωμένες για το γνήσιο της υπογραφής.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΛΙΚΑ ΑΘΛΗΤΗ

Απονομές, Έπαθλα

ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Οι απονομέs των νικητών θα διεξαχθούν στην πλατεία Καστρακίου.

ΕΠΑΘΛΑ

Στον 1ο νικητή κάθε κατηγορίας, θα απονεμηθούν κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα , στους 2ο -3ο-4ο - 5ο - 6ο μετάλλιο δίπλωμα. Στην κατηγορία e-bike θα  βραβευθούν οι τρείς πρώτοι. Σε  όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικό μετάλλιο. Απαραίτητη η παρουσία των νικητών τις απονομές.

Διαμονή

Σας παραθέτουμε  ενδεικτικά μια λίστα με ξενοδοχεία και ξενώνες της περιοχής Καστρακίου και Καλαμπάκας.

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να διανυκτερεύσουν στην ευρύτερη περιοχή να κλείσουν άμεσα κατάλυμα γιατί η τουριστική κίνηση στην περιοχή είναι ιδιαίτερα αυξημένη.  

TSIKELI HOTEL www.tsikelihotel.gr 2432022438,

VS Rοοms www.ziogasrooms.gr τηλ 2432024037 ,

Hotel Grand Meteora Καστράκι τηλ:2432023105 www.grandmeteora.gr  ,

Hotel Kastraki τηλ:2432075336-2432075335 www.hotelkastraki.gr ,

Hotel Meteoritis ,Καστράκι τηλ:2432078401 www.meteoritis.com ,

San Giorgio Villa Καστράκι τηλ:2432075255 www.sangiorgiovilla.com ,

The Hotel Meteora τηλ:2432078180 www.meteorahotels.com ,

Guesthouse Lithos Καστράκι τηλ: 2432025005 www.meteora-lithos.gr  ,

Spanias Hotel Καστράκι τηλ:2432075303 www.hotel-spanias.com ,

Hotel Orfeas Καλαμπάκα τηλ 2432077445 www.hotel-orfeas.gr ,

Camping Vrachos Kastraki τηλ :243022293 www.campingkastraki.com,

Δωμάτια Μπαταλογιάννη Ζωή Καστράκι τηλ 2432023253.

Meteora Central Hostel Καλαμπάκα τηλ  697 780 9016.

Απρόβλεπτα

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ

1. Η διοργάνωση διατηρεί  το δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας προκήρυξης, για ότι δεν προβλέπεται ή/και για οποιαδήποτε άλλη μεταβολή. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση από την ιστοσελίδα και τα social media της διοργάνωσης.

2. Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, αποφασίζει επί τόπου η  Επιτροπή του Αγώνα η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του

ΜΑΤΑΙΩΣΗ-ΑΝΑΒΟΛΗ-ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

1. Σε περίπτωση ιδιαίτερα ακραίων καιρικών συνθηκών ή άλλους λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, σεισμοί, φυσικές καταστροφές, ή ζητήματα ασφαλείας),  η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της διαδρομής, αναβολής του αγώνα και μετάθεσης σε άλλη ημερομηνία ή οριστικής ματαίωσης του αγώνα.

2. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση των συμμετεχόντων από την ιστοσελίδα και τα social media της διοργάνωσης.

Επικοινωνία

Τεχνικοί Δ/ντές του αγώνα Δαλαβίκας Κώστας 6944226876, Λαγούδης Παναγιώτης 6983472736, Μπαταλογιάννης Χρήστος 6940759250,

Γραμματειακή υποστήριξη Τσεσμετζίδου- Δαλαβίκα Δέσποινα 6944255177

Πληροφορίες

Facebook: https://www.facebook.com/Meteora.MTB.Race.Vasilis.Efstathiou/

Site: https://cyclinghellas.gr/el/

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Cyclinghellas ανυπομονεί να σας φιλοξενήσει και να σας προσφέρει μία άρτια  ποδηλατική διοργάνωση-εμπειρία.

 

Υποστηρικτές

Η επιχείρηση παραγωγής αθλητικών event, ενοικιάσεις ποδηλάτων & μαθήματα ποδηλάτου  https://cyclinghellas.gr

Το κατάστημα ποδηλάτων Δαλαβίκαςbikes –  www.dalavikasbikes.gr/

Η ΝΡ ασφαλιστική (6944165555) https://www.np-asfalistiki.gr/

Διαδικτυακές υπηρεσίες  http://32bit.gr/

Χορηγοί επικοινωνίας

Ράδιο Power fm 93.2-  https://powerfm932.gr/

Ράδιο Σταγών 87.6  https://www.stagonfm.gr/

Ράδιο Μετέωρα 90.3 https://www.radiometeora.gr/

Ράδιο-Τηλεόρασηhttp://www.ert.gr/ert3/

Ηλεκτρονικός τύπος

http://www.larissanet.gr/

www.stagonnews.gr

www.kalabakacity.gr

www.ekalampaka.gr

www.meteora24.gr

www.sportkalampaka.gr

www.tameteora.gr                                              

 

Φορείς

Περιφέρεια Θεσσαλίας

Δήμος Λαρισαίων / Δήμος Μετεώρων / Δήμος Τεμπών / Δήμος Αγιάς / Δήμος Ελασσόνας / Δήμος Κάτω Ολύμπου

Υποστηρικτές

We use cookies
Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ στο "Αποδέχομαι" συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Παρακαλούμε σημειώστε ότι αν δεν αποδεχθείτε τα cookies δε θα μπορέσετε να έχετε τη σελίδα με την πλήρη λειτουργικότητά της.