Meteora MTB Race - Βασίλης Ευσταθίου

Ποδηλατικοί Αγώνες στην Ελλάδα

Την Κυριακή 30 Μαΐου 2021 η Cycling Hellas, ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Μετεώρων συνδιοργανώνουν για 5η συνεχή χρονιά τον Ποδηλατικό αγώνα MTB με Πανελλήνια συμμετοχή με την επωνυμία 5th Meteora MTB race - Βασίλης Ευσταθίου στην γραφική περιοχή των Μετεώρων. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Αθλητή και Φίλου Βασίλη Ευσταθίου ως ελάχιστο φόρο τιμής στον Βασίλη και την οικογένεια του.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη του αισθητικού κάλλους της περιοχής των Μετεώρων , αφετέρου η ενίσχυση της ποδηλατικής  κουλτούρας, η ανάδειξη του ποδηλάτου και η προώθηση του αθλήματος της ορεινής ποδηλασίας.

Αγώνισμα: XCP MTB (Ορεινή Ποδηλασία) 

Κατηγορίες αγώνα: Ο αγώνας απευθύνεται σε ΟΡΕΝ/Sportive από 15 ετών και πάνω με ποδήλατα ΜΤΒ και E-bike.

Αφετηρία-τερματισμός: Πλατεία Καστρακίου Καλαμπάκας

Short race 17 χλμ: ΟΡΕΝ 15-18, ΟΡΕΝ Άνδρες 18+, ΟΡΕΝ Γυναίκες μία κατηγορία.

Full race 32 χιλ: ΟΡΕΝ Άνδρες Α1: έως 18, Α2: 18+, Α3: 30+, Α4: 40+, Α5: 50+, και ΟΡΕΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ μια κατηγορία.

Full race e-bike: OPEN μια κατηγορία

Η διοργάνωση του αγώνα εμπνεύστηκε και στηρίζεται από έμπειρους αθλητές και διοργανωτές του χώρου.

Ο αγώνας ακυρώνεται

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Διαδρομή & Υψομετρικά

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Αφετερία-τερματισμός: Πλατεία Καστρακίου Καλαμπάκας

Mικρή διαδρομή (Short race) 17 χλμ: ΟΡΕΝ 15-18, ΟΡΕΝ Άνδρες 18+, ΟΡΕΝ Γυναίκες μία κατηγορία.

METEORA MTB SHORT RACE ROUTE

Mεγάλη διαδρομή (Full race) 32 χιλ: ΟΡΕΝ Άνδρες Α1: έως 18, Α2: 18+, Α3: 30+, Α4: 40+, Α5: 50+, και ΟΡΕΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ μια κατηγορία.

METEORA MTB FULL RACE ROUTE

Mεγάλη διαδρομή (Full race) e-bike: OPEN μια κατηγορία

Τεραίν: συνεχή πέρασμα μονοπατιών γύρω από τα Ιερά βράχια των Μετεώρων. Ο αγώνας σε ποσοστό μεγαλύτερο από  80%  διεξάγεται σε τεχνικά μονοπάτια, αλλά περιλαμβάνει χωμάτινο και οδοστρωμένο τεραίν. Η διαδρομή ολοκληρώνεται στο αρχικό σημείο.

ΣΗΜΑΝΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

*Η διαδρομή είναι επαρκώς σηματοδοτημένη με κορδέλες, σπρέι, και  ταμπελάκια με το λογότυπο στης διοργάνωσης. Θα υπάρχουν χιλιομετρικές ενδείξεις καθώς και πινακίδες με βέλη και θαυμαστικά που προειδοποιούν για τεχνικά σημεία ιδιαίτερης προσοχής.
* Η διοργάνωση δεσμεύεται για τη αφαίρεση όλων των μέσων σήμανσης μετά το τέλος του αγώνα.

*Κριτές θα υπάρχουν σε καίρια σημεία της διαδρομής που θα καθοδηγούν τους αθλητές, καθώς και  εθελοντικές ομάδες και ομάδες διάσωσης που θα συνδράμουν στην ασφάλεια των αθλητών.

[ Οι διαδρομές  του αγώνα σε σχέση με αυτές του 2019 θα έχουν πολύ μικρές  αλλαγές καθώς αποφασίσαμε φέτος να βελτιώσουμε τα ήδη υπάρχοντα μονοπάτια! ]

ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

*Τα σημεία ελέγχου του αγώνα βρίσκονται  σε  επιλεγμένα σημεία και σε κάθε σταθμό τροφοδοσίας. Εκεί θα υπάρχει κριτής που θα καταγράφει τους αθλητές.

* Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να έχουν σε εμφανές σημείο τον αριθμό τους και να περάσουν από όλα τα σημεία ελέγχου.

*Οι αθλητές που αρνηθούν την επίδειξη του αριθμού τους ή/ και δε περάσουν από όλα τα σημεία ελέγχου ακυρώνονται και τα ονόματά τους αφαιρούνται από τον πίνακα αποτελεσμάτων.

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ

Για τη μικρή διαδρομή: θα υπάρχει ένας (1) σταθμός ανεφοδιασμού.

Για τη μεγάλη διαδρομή: θα υπάρχουν τρεις (3) σταθμοί ανεφοδιασμού.

Όλοι οι σταθμοί θα έχουνε νερό, ενεργειακό τζέλ και ηλεκτρολύτες.

Μετά το τέλος του αγώνα θα παρατεθεί δωρεάν γεύμα σε όλους τους αθλητές καθώς και πρωτεϊνικό ρόφημα αποκατάστασης.

ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΑ

Mικρή διαδρομή (Short race) 17 χλμ  link: 

METEORA MTB FULL RACE ROUTE2019

 

Mεγάλη διαδρομή (Full race) 32 χιλ  link:

METEORA MTB FULL RACE ROUTE2019 

 

 

Πρόγραμμα

Σάββατο 29 Μαίου 2021

• 7.00μμ Τεχνικό Συνέδριο-Eγγραφές σε  αίθουσα που θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα και στα social media της διοργάνωσης.

Κυριακή 30 Μαίου 2021

• 9:00 π.μ. έως 10:15 π.μ. Εγγραφές στην Γραμματεία του αγώνα. Υπογραφές στη λίστα συμμετοχής.

• 10:45π.μ. Τεχνική Ενημέρωση

• 11:00π.μ Εκκίνηση του αγώνα όλων των κατηγοριών. Η εκκίνηση των δύο διαδρομών καθώς και των  e-bike θα δοθεί με μικρή διαφορά χρόνου.

• 2:30μ.μ. Aπονομές νικητών στη πλατεία Καστρακίου.

Τεχνική Ενημέρωση

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ/ΕΓΓΡΑΦΗ -ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ

Για τους αθλητές που θα βρίσκονται από το Σάββατο στην Καλαμπάκα θα πραγματοποιηθεί στις 7.00μμ Τεχνικό Συνέδριο σε χώρο που θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα μας και στα social media της διοργάνωσης https://www.facebook.com/Meteora.MTB.Race.Vasilis.Efstathiou/

& https://www.facebook.com/cyclinghellas/   Για να αποσυμφορηθεί η Γραμματεία του αγώνα την επόμενη μέρα, λόγω της μεγάλης συμμετοχής, στο Τεχνικό Συνέδριο θα δοθούν οι φάκελοι με τα νούμερα των αθλητών. Την Κυριακή στις 10:45 πμ στο χώρο της εκκίνησης του αγώνα θα ξαναγίνει σύντομη τεχνική ενημέρωση.

ΕΓΓΡΑΦΗ -ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ

Στην Γραμματεία του αγώνα την Κυριακή 30 Μαίου από 9:00π.μ έως 10:15π.μ.και την προηγούμενη μέρα στο Τεχνικό Συνέδριο. Όλοι οι αθλητές ανά κατηγορία, 30 λεπτά πριν την εκκίνηση, είναι υποχρεωμένοι να υπογράψουν τη σχετική λίστα συμμετεχόντων του αγώνα.

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

*Ενστάσεις γίνονται δεκτές εντός 30 λεπτών μετά από τον τερματισμό, μόνο απ’ τον αθλητή αυτοπροσώπως, εγγράφως σε κάποιο από τα μέλη της διοργάνωσης.

*Τα επίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται άμεσα στο www.cyclinghellas.gr

*Δελτίο τύπου θα αναρτηθεί στο www.cyclinghellas.gr και φωτογραφικό υλικό  στη σελίδα  https://www.facebook.com/Meteora.MTB.Race.Vasilis.Efstathiou/  & https://www.facebook.com/cyclinghellas/

 

Όροι Συμμετοχής

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ/ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΑ

1. Οι αγώνες διεξάγονται σύμφωνα με τους κανονισμούς της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και  της UCI και όλοι οι συμμετέχοντες είναι ενήμεροι και υποχρεωμένοι να τους τηρήσουν.

2.  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές άνω των 15 ετών. Μικρής ηλικίας αθλητές που ανήκουν σε ποδηλατικό σωματείο  μπορούν να τρέξουν στον αγώνα μας. 13-15 ετών ΜΟΝΟ στη μικρή διαδρομή και από  15+ετών  στη μικρή ή  στη μεγάλη διαδρομή.

3.  ΌΛΟΙ οι ενήλικοι και ανήλικοι ΟΡΕΝ αθλητές υποχρεούνται να επιδείξουν στη Γραμματεία του αγώνα πρόσφατη ιατρική βεβαίωση.

4.  Όλοι οι ενήλικοι ΟΡΕΝ αθλητές του αγώνα υποχρεούνται να προσκομίζουν στην Γραμματεία υπεύθυνη δήλωση του Ν105 (υπογεγραμμένη και επικυρωμένη για γνήσιο της υπογραφής) στην οποία δηλώνουν υπεύθυνα τα εξής:

 «Συμμετέχω στον αγώνα με δική μου αποκλειστική ευθύνη, βεβαιώνω ότι εξετάστηκα από ιατρό και έχω τη σωματική, ψυχολογική υγεία  και ικανότητα ώστε να μπορώ να συμμετέχω στον αγώνα.  Αυτό αποδεικνύεται  από την υπογεγραμμένη ιατρική βεβαίωση που προσκομίζω στην Γραμματεία του αγώνα. Γνωρίζω τους κινδύνους που υπάρχουν  στo ορεινό περιβάλλον και  είμαι  απόλυτα υπεύθυνος  για την σωματική μου ακεραιότητα. Είμαι ενήμερος και συμφωνώ με όλους τους όρους συμμετοχής  της διοργάνωσης (κανονισμούς/ποινές /αποποίηση ευθύνης της διοργάνωσης/όρους προστασίας προσωπικών  δεδομένων κλπ.) και είμαι απόλυτα υποχρεωμένος να τους τηρήσω.»

Δεν θα γίνεται δεκτός ενήλικος αθλητής  χωρίς (επικυρωμένη για γνήσιο υπογραφής) υπεύθυνη δήλωση Ν105 και χωρίς ιατρική βεβαίωση!!

5.  Όλοι οι ανήλικοι ΟΡΕΝ ποδηλάτες που επιθυμούν να συμμετέχουν, τρέχουν με ευθύνη των κηδεμόνων τους και  συνοδεύονται από αυτούς. Στην Γραμματεία του αγώνα προσκομίζουν ιατρική βεβαίωση και  υπεύθυνη δήλωση του Ν105 (υπογεγραμμένη και επικυρωμένη για γνήσιο της υπογραφής του κηδεμόνα) στην οποία οι κηδεμόνες δηλώνουν υπεύθυνα τα εξής:

«Επιτρέπω στον/στην ……να συμμετέχει στον αγώνα με δική μου αποκλειστική ευθύνη, βεβαιώνω ότι ο γιός/κόρη έχει εξεταστεί από ιατρό και έχει τη σωματική, ψυχολογική υγεία  και ικανότητα ώστε να μπορεί να συμμετέχει στον αγώνα. Αυτό αποδεικνύεται  από την

υπογεγραμμένη ιατρική βεβαίωση που προσκομίζω στην Γραμματεία του αγώνα. Γνωρίζω τους κινδύνους που υπάρχουν στο ορεινό περιβάλλον  και  είμαι  απόλυτα υπεύθυνος  για την σωματική του/της  ακεραιότητα. Είμαι ενήμερος και συμφωνώ με όλους τους όρους συμμετοχής  της διοργάνωσης

(κανονισμούς / ποινές/ αποποίηση ευθύνης της διοργάνωσης /όρους προστασίας προσωπικών  δεδομένων) και δηλώνω ότι ο γιος/κόρη μου  είναι απόλυτα υποχρεωμένος/η να τους τηρήσει».

Δεν θα γίνεται δεκτός ανήλικος αθλητής χωρίς (επικυρωμένη για γνήσιο υπογραφής κηδεμόνα) υπεύθυνη δήλωση Ν105 και χωρίς ιατρική βεβαίωση!!

6.  Είναι υποχρεωτική η χρήση του κατάλληλου ποδηλατικού κράνους που να τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.

7.  Οι συμμετέχοντες είναι απόλυτα υπεύθυνοι για την φύλαξη των προσωπικών τους αντικειμένων-εξοπλισμού κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

8.  Οι συμμετέχοντες  οφείλουν να δηλώσουν τη συμμετοχή και να καταθέσουν χρήματα εγκαίρως στις ημερομηνίες που αναφέρονται.

9.  Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα χωρίς πρόβλημα να χρησιμοποιήσει φωτογραφίες και βίντεο όπου εμφανίζεται οποιοσδήποτε συμμετέχοντας αθλητής. 

10.  Με την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής  ΟΛΟΙ  οι αθλητές του αγώνα αποδέχονται όλους τους όρους/κανονισμούς του αγώνα. 

ΠΟΙΝΕΣ

1.  Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλλει κάθε συμμετέχοντα που επιδεικνύει κακή συμπεριφορά πριν, κατά ή μετά την εκδήλωση.

2.  Αποκλεισμός προβλέπεται στους αθλητές για εκούσια ρίψη ανόργανων σκουπιδιών (συσκευασίες από μη ανακυκλώσιμο υλικό), εκτός των ζωνών τροφοδοσίας.

3.  Αποκλεισμός επιβάλλεται στους αθλητές  που εσκεμμένα ή μη,  «κλέψουν» στην διαδρομή.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

1. Η διοργάνωση δεν ευθύνεται για τον τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων ή για τυχόν προβλήματα υγείας, ή για θάνατο οφειλόμενα σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου ή σε πτώση του αθλητή.

2. Η διοργάνωση αποποιείται κάθε ευθύνη σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα σε σημεία της διαδρομής όπου ο κίνδυνος πτώσης με δυσάρεστα ή μοιραία αποτελέσματα είναι αυξημένος.

3. Η  διοργάνωση δε φέρει ουδεμία ευθύνη για τραυματισμό οποιουδήποτε άλλου συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα (θεατή, συνοδού, παράγοντα ομάδας).

4. Η διοργάνωση δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε απώλεια ή καταστροφή υλικού  και δεν φέρει καμία ευθύνη για πιθανές φθορές οποιουδήποτε εξοπλισμού πριν, μετά ή κατά την διάρκεια του αγώνα.

5. Η διοργάνωση αποποιείται κάθε οικονομικής ευθύνης σε οποιαδήποτε περίπτωση, σε οποιονδήποτε αθλητή, ή άλλου ατόμου με οποιαδήποτε ιδιότητα.

ΟΡΟΙ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Οι αθλητές με τη συμμετοχή τους συναινούν και έχουν γνώση ότι τα στοιχεία τους δηλαδή το ονοματεπώνυμο  η ηλικιακή κατηγορία και η ομάδα στην οποία ανήκουν, μπορούν και εμφανίζονται στην ιστοσελίδα: www.cyclinghellas.gr  .  Η Cyclinghellas δεσμεύεται ότι προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την εξασφάλιση ταυτοπροσωπίας, τη σωστή ενημέρωση των επισκεπτών του ιστότοπου και την όσο το δυνατόν καλύτερη επικοινωνία. Άλλα στοιχεία όπως όνομα πατρός, ημερομηνία γέννησης, τηλέφωνα, και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, δηλώνονται εθελοντικά και παραμένουν αποκλειστικά για εμπιστευτική χρήση της Cyclinghellas, δε δημοσιοποιούνται για οποιοδήποτε λόγο. Καμιά άλλη χρήση,  ή παραχώρηση, ή μεταβίβαση, ή διανομή, ή κοινοποίηση σε τρίτο πρόσωπο δεν πρόκειται να γίνει από την Cyclinghellas.

 

Εγγραφές

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ/ΔΗΛΩΣΕΙΣ/ ΠΑΡΑΒΟΛΟ

1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που θα συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής στο https://cyclinghellas.gr/el/agones . Με την υποβολή της ηλεκτρονικής εγγραφής αποδέχονται όλους τους όρους/κανονισμούς του αγώνα. 

2. Μικρής ηλικίας αθλητές που ανήκουν σε ποδηλατικό σωματείο  μπορούν να τρέξουν στον αγώνα. 13-15 ετών αθλητές σωματείων τρέχουν σαν ΟΡΕΝ, ΜΟΝΟ στη μικρή διαδρομή. 15+ετών τρέχουν στη μικρή ή  στη μεγάλη διαδρομή.

3. Οι δηλώσεις συμμετοχής όλων των κατηγοριών ανοίγουν 1 Απριλίου και λήγουν αυστηρά στις 28 Μαίου. Μετά το πέρας της παραπάνω ημερομηνίας καμία δήλωση συμμετοχής δε θα γίνει δεκτή.

4. Με την υποβολή της φόρμας συμμετοχής οι αθλητές αποδέχονται όλους τους παραπάνω κανονισμούς και όρους της εκδήλωσης.

ΠΑΡΑΒΟΛΟ

1. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή των αθλητών θα πρέπει μέχρι 5 Μαίου να καταθέσουν το παράβολο των 20€.

2. Η κατάθεση του χρηματικού ποσού θα γίνει με τραπεζική κατάθεση στον εξής λογαριασμό: ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ IBAN: GR30 0172 6080 0056 0806 2675 523 - Τράπεζα Πειραιώς SWIFT SWIFT/BIC  PIRBGRAA /ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ: Δαλαβίκας Κώστας/Τσεσμετζίδου Δέσποινα

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

1. Στην κατάθεση απαραίτητα αναγράφεται μαζί με το ονοματεπώνυμο καταθέτη, ο τίτλος του αγώνα METEORA MTB.

2. Τυχόν έξοδα κατάθεσης βαρύνουν ΜΟΝΟ τον καταθέτη.

3. Ο αγωνιζόμενος που δηλώσει συμμετοχή και δεν προσέλθει στον αγώνα δε δικαιούται την επιστροφή των χρημάτων που κατέθεσε.

ΤΕΧΝΙΚΟ SHIRT

Όσοι επιθυμούν το αναμνηστικό τεχνικό μπουζάκι θα πρέπει αυστηρά να έχουν δηλώσει συμμετοχή έως τις 20 Απριλίου με την υποβολή της ηλεκτρονικής εγγραφής.

Η εγγραφή περιλαμβάνει

ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΓΩΝA

-Τεχνικό μπλουζάκι με το λογότυπο του αγώνα  (για όλους που δηλώσουν εμπρόθεσμα έως 20 Απριλίου).

-Αναμνηστικό μετάλλιο για όλο

-Υδροδοσία στους σταθμούς ανεφοδιασμού.

-Τζελ, ηλεκτρολύτες, μπανάνες στους σταθμούς ανεφοδιασμού.

-Μετα αγωνιστικό δωρεάν γεύμα για όλους τους συμμετέχοντες.

- Service point.

- Αναμνηστικά δώρα από τα μοναστήρια των Μετεώρων.

-Παροχή ιατρικών υπηρεσιών.

ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ -ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Στον χώρο του αγώνα θα υπάρχει Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδευόμενο από  γιατρό. Η ομάδα της Ορειβατικής Λέσχης Καλαμπάκας, ο Σύλλογος Δρομέων Σ.Κ.Α.Μ. Καλαμπάκας, και εθελοντική  ομάδα διάσωσης   θα βρίσκονται σε επιλεγμένα σημεία στο χώρο του αγώνα.

Απονομές, Έπαθλα

ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Οι απονομέs των νικητών θα διεξαχθούν στην πλατεία Καστρακίου.

ΕΠΑΘΛΑ

Στον 1ο νικητή κάθε κατηγορίας, θα απονεμηθούν κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα , στους 2ο -3ο-4ο - 5ο - 6ο μετάλλιο δίπλωμα. Στην κατηγορία e-bike θα  βραβευθούν οι τρείς πρώτοι. Σε  όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικό μετάλλιο. Απαραίτητη η παρουσία των νικητών τις απονομές.

Απρόβλεπτα

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ

1. Η διοργάνωση διατηρεί  το δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας προκήρυξης, για ότι δεν προβλέπεται ή/και για οποιαδήποτε άλλη μεταβολή.  Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση των αθλητών από την ιστοσελίδα και τα social media της διοργάνωσης.

2. Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, αποφασίζει επί τόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

ΜΑΤΑΙΩΣΗ-ΑΝΑΒΟΛΗ-ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

1. Σε περίπτωση ιδιαίτερα ακραίων καιρικών συνθηκών ή άλλους λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, σεισμοί, καταστροφές, ή ζητήματα ασφαλείας), η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της διαδρομής, αναβολής του αγώνα  και μετάθεση σε άλλη ημερομηνία ή οριστικής ματαίωσης του αγώνα.

2. Σε περίπτωση ματαίωσης του αγώνα από τη διοργάνωση θα επιστραφεί το 100% του ποσού που καταβλήθηκε από τους συμμετέχοντες.

Επικοινωνία

Τεχνικοί Δ/ντές του αγώνα

Λαγούδης Παναγιώτης 6983472736,

Μπαταλογιάννης Χρήστος 6940759250,

Δαλαβίκας Κώστας 6944226876.

Γραμματειακή υποστήριξη

Τσεσμετζίδου- Δαλαβίκα Δέσποινα 6944255177

Πληροφορίες

Facebook:

https://www.facebook.com/Meteora.MTB.Race.Vasilis.Efstathiou/  https://www.facebook.com/cyclinghellas/

Site: https://cyclinghellas.gr/el/

E-mai: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Cyclinghellas ανυπομονεί να σας φιλοξενήσει και να σας προσφέρει μία άρτια  ποδηλατική διοργάνωση-εμπειρία.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Σας παραθέτουμε  ενδεικτικά μια λίστα με ξενοδοχεία και ξενώνες της περιοχής Καστρακίου και Καλαμπάκας.

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να διανυκτερεύσουν στην ευρύτερη περιοχή να κλείσουν άμεσα κατάλυμα γιατί η τουριστική κίνηση στην περιοχή είναι ιδιαίτερα αυξημένη.  

VS Rοοms www.ziogasrooms.gr τηλ 2432024037 ,

Hotel Grand Meteora Καστράκι τηλ:2432023105 www.grandmeteora.gr  ,

Hotel Kastraki τηλ:2432075336-2432075335 www.hotelkastraki.gr ,

Hotel Meteoritis ,Καστράκι τηλ:2432078401 www.meteoritis.com ,

San Giorgio Villa Καστράκι τηλ:2432075255 www.sangiorgiovilla.com ,

The Hotel Meteora τηλ:2432078180 www.meteorahotels.com ,

Guesthouse Lithos Καστράκι τηλ: 2432025005 www.meteora-lithos.gr  ,

Spanias Hotel Καστράκι τηλ:2432075303 www.hotel-spanias.com ,

Hotel Orfeas Καλαμπάκα τηλ 2432077445 www.hotel-orfeas.gr ,

Camping Vrachos Kastraki τηλ :243022293 www.campingkastraki.com,

Δωμάτια Μπαταλογιάννη Ζωή Καστράκι τηλ 2432023253.

Meteora Central Hostel Καλαμπάκα τηλ  697 780 9016.

 

Υποστηρικτές

ΧΟΡΗΓΟΙ

Η επιχείρηση παραγωγής αθλητικών event και ποδηλατικών εκδρομών  https://cyclinghellas.gr

Το κατάστημα ποδηλάτων Δαλαβίκαςbikes –  www.dalavikasbikes.gr/

Η ΝΡ ασφαλιστική https://www.np-asfalistiki.gr/

Διαδικτυακές υπηρεσίες  http://32bit.gr/

Χορηγοί επικοινωνίας

Power fm 93.2-  https://powerfm932.gr/

Ηλ. εφημερίδα http://www.larissanet.gr/

EΡΤ3 Τηλεόραση –Ραδιόφωνο-  http://www.ert.gr/ert3/

Ζωντανές μεταδόσεις  https://www.livemedia.gr/

 

Φορείς


Περιφέρεια Θεσσαλίας / Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Δήμος Λαρισσαίων / Δήμος Μετεώρων / Δήμος Τεμπών / Δήμος Αγιάς / Δήμος Ελασσόνας/ Δήμος Κάτω Ολύμπου

Υποστηρικτές

We use cookies
Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ στο "Αποδέχομαι" συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Παρακαλούμε σημειώστε ότι αν δεν αποδεχθείτε τα cookies δε θα μπορέσετε να έχετε τη σελίδα με την πλήρη λειτουργικότητά της.