7ήμερη ποδηλατική εκδρομή στην κεντρική Ελλάδα

Ελλάδα: Αποχρώσεις του απέραντου γαλάζιου..θάλασσα,  ουρανός! Αποχρώσεις του ατέλειωτου  πράσινου.. Ελληνική φύση, εναλλαγές μοναδικής  χλωρίδας!

Ελλάδα: ένας τόπος φορτισμένος ιστορικά, αρχαιολογικά, μυθολογικά και θρησκευτικά, μέσα από τη διαδρομή των αιώνων, αποτέλεσε το θεμέλιο λίθο της δημοκρατίας και  του πολιτισμού του δυτικού κόσμου, συνεχίζει μέχρι τις μέρες μας να αποτελεί μια  σημαντική κοιτίδα  πολιτισμού και τουρισμού.

H Cycling Hellas, στο 7 ήμερο multisport ταξίδι, σας ξεναγεί στους θησαυρούς της κεντρικής Ελλάδας και σας μεταφέρει σε τόπους μαγευτικής ομορφιάς με εικόνες που χρωματίζουν την ψυχή και γαληνεύουν τον Νου…

Μυθικός Όλυμπος η κατοικία των Θεών, επιβλητικά Μετέωρα Ιερός τόπος, εκπληκτικός Κίσσαβος με θέα στο Αιγαίο! Μεγαλουργήματα της φύσης, της αρχαίας μυθολογίας και  ιστορίας!

Τύπος εκδρομής: multisport δραστηριότητες με συνοδεία οδηγών.

Δραστηριότητες: Ποδηλασία | Κολύμπι | Πεζοπορία | Αναρρίχηση | Yoga | Μουσεία | Ελληνική Κουζίνα | Ελληνική Μυθολογία 

Επίπεδο Δυσκολίας: μέτριο

Κατάλληλο για: όλες τις ηλικίες από 18-70  ετών. Αγωνιστικούς, μη αγωνιστικούς, χομπίστες ποδηλάτες.

Τι θα δείτε: Όλυμπο, Κίσσαβο, Μετέωρα, παράλια κεντρικής Ελλάδας!

Τι θα απολαύσετε: multisport περιηγήσεις, απίθανες εμπειρίες, ποικίλες δραστηριότητες, ξεναγήσεις, χρώματα, γεύσεις, ιστορία, μυθολογία της Ελλάδας.

Μετακινήσεις/ μεταφορά: όλες τις μέρες οι δραστηριότητες και με συνοδεία βαν.

Διαθέσιμα  ποδήλατα: περιλαμβάνονται road, fitness.

Extra διαμονή: εφόσον ζητηθεί.

1.100,00€ /άτομο  all-inclusive

1η μέρα: Άφιξη Επισκεπτών

Άφιξη στο σημείο διαμονής. Ξεκούραση, εξοικείωση με τον τόπο και το απόγευμα περίπατος στην παραλία για κολύμπι και καφέ.

2η μέρα: Ποδηλατικός γύρος 86km στον Ανατολικό Όλυμπο

Ποδηλατικός γύρος 86km στους πρόποδες του Ανατολικού Ολύμπου, κολύμπι

Ποδηλασία | Κολύμπι

3η μέρα: Ποδηλατικό tour στην ανατολική πλευρά Ολύμπου & Κισσάβου

Με τα ποδήλατα θα διασχίσουμε όλα τα παράλια της Κεντρικής Ελλάδας που εκτείνονται από το Νομό Πιερίας  μέχρι το Νομό Λάρισας, απολαμβάνοντας στα αριστερά μας  τις βραβευμένες ακτές του Ν. Πιερίας και του Ν. Λάρισας έχοντας στη δεξιά μεριά τους πρόποδες του μυθικού Ολύμπου και του Κισσάβου.

Ποδηλασία | Κολύμπι

4η μέρα: Ποδηλατικό tour στα Μετέωρα

Μεταφερόμαστε στην Καλαμπάκα που αποτελεί την  πόλη- πύλη του γιγαντιαίου πέτρινου συμπλέγματος των Μετεώρων για ποδηλατική ξενάγηση στα Μετέωρα και στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και μανιταριών.

Ποδηλασία | Ξενάγηση στα μοναστήρια Ξενάγηση σε μουσείο |

5η μέρα: Ποδηλατικό tour στη κοιλάδα των Τεμπών 88 km

Multisport ποδηλατική εκδρομή στην Κοιλάδα των Τεμπών,ξενάγηση στα ιστορικά Αμπελάκια, στην Αγία Παρασκευή, στον Πηνειό ποταμό.

Ποδηλασία | πεζοπορία

6η μέρα: multisport tour στον Όλυμπο (ποδηλατική ανάβαση στα Πριόνια - trekking διάσχιση στο Φαράγγι Ενιπέα)

Multisport εκδρομή στον Όλυμπο (ποδηλασία, ορειβασία). Με ορμητήριο το Λιτόχωρο, ξεκινάμε την ποδηλατική ανάβαση 18χλμ στα Πριόνια. Από εκεί ξεκινά η ορειβατική μας εκδρομή θα ανακαλύψουμε  το μαγευτικό φαράγγι του Ενιπέα, το διασημότερο Φαράγγι του Ολύμπου.

Ποδηλασία | Πεζοπορία

7η μέρα: Αναχώρηση

Το πρωί μετά από ένα απολαυστικό αποχαιρετιστήριο πρωινό γεύμα οι επισκέπτες μεταφέρονται  με λεωφορείο στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης για να επιβιβαστούν στη πτήση για τον προορισμό τους.

  • 1.100,00€ /άτομο ALL-INCLUSIVE

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας.
Κάνοντας κλικ στο "Δέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα cyclinghellas.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.