7ήμερη ποδηλατική εκδρομή από το Ιόνιο στο Αιγαίο

1η μέρα: Άφιξη στην κοσμοπολίτικη Κέρκυρα

Ξεκούραση, γνωριμία με τον τόπο, το απόγευμα θαλασσινή απόδραση σε κοντινή διάσημη  παραλία στο Κοντόκαλι, και το βραδάκι δείπνο και μικρή βόλτα στην ατμοσφαιρική Παλιά Πόλη της Κέρκυρας.

2η μέρα: Περιήγηση στο κέντρο της Κέρκυρας

Από νωρίς το πρωί κατευθυνόμαστε με τα ποδήλατα μας για περιήγηση  στο ιστορικό κέντρο της πόλης για να ανακαλύψουμε τις όμορφες γωνιές της Κέρκυρας. Η πολιτιστική βόλτα στην Κέρκυρα μπορεί να συνεχιστεί το απόγευμα αν η ποδηλατική παρέα το επιθυμεί.

Κάνουμε ένα ποδηλατικό ταξίδι 110 χιλιομέτρων από την πόλη των Ιωαννίνων με προορισμό την Καλαμπάκα και τον Ιερό τόπο των Μετεώρων, περνώντας από το Μέτσοβο.

5η μέρα: Ποδηλατική περιήγηση στα Μετέωρα

Ποδηλατική περιήγηση στα μοναστήρια των Μετεώρων.

6η μέρα: Ποδηλατικό tour 50km από τη Λάρισα στα παράλια

Το ποδηλατικό μας ταξίδι  θα ξεκινήσει από το Αρχαίο θέατρο , περνώντας από διάφορα αξιοθέατα, μνημεία και όμορφες γωνιές της σύγχρονης πόλης. Κινούμαστε με κατεύθυνση  τον δρόμο που οδηγεί στα παράλια του Ν. Λάρισας.

Η πανέμορφη ποδηλατική εκδρομή των 15 χιλιομέτρων ξεκινά με έδρα το λιμάνι του Πλαταμώνα. Ανηφορίζουμε με προορισμό μας τον Παλαιό Παντελεήμονα ένα πολύ γραφικό ορεινό χωριό χτισμένο στις πλαγιές του Ολύμπου σε υψόμετρο 700μ.

Το υπέροχο μακρύ ταξίδι σας από το Ιόνιο  στο Αιγαίο πέλαγος ολοκληρώθηκε, έχοντας στις αποσκευές σας  όμορφες εικόνες, αναμνήσεις, γεύσεις είστε πανέτοιμοι για την αναχώρηση σας! 

 
 

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας.
Κάνοντας κλικ στο "Δέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα cyclinghellas.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.